Ναι το παρατήρησα κι εγώ όντως ισχύει αυτό αφορά προφανώς κρατήσεις για ημερομηνίες μέχρι 31/10, συνήθως ήξερα κι εγώ ότι η κράτηση θα πρέπει να γίνει μέχρι τότε αλλά δυστυχώς στο next το έχουν αλλιώς...Προσπαθώ να κάνω 4 διαφορετικές κρατήσεις για να κερδίσω 20€ σε κάθε πτήση της Aegean. Τα κουπόνια μου λήγουν 31/10, πρέπει η πτήση να έχει γίνει μέχρι τότε; Δεν γίνονται αποδεκτά ενώ ένα άλλο που είναι μέχρι 31/12 γίνεται κανονικά δεκτό. Γνωρίζει κάποιος;
Κι εγώ έτσι την πάτησα χθες βράδυ. Δεν μου δέχτηκε το ένα κουπόνι που έληγε σε ένα μήνα ενώ τα άλλα δύο που λήγουν του χρόνου τα δέχτηκεΠροσπαθώ να κάνω 4 διαφορετικές κρατήσεις για να κερδίσω 20€ σε κάθε πτήση της Aegean. Τα κουπόνια μου λήγουν 31/10, πρέπει η πτήση να έχει γίνει μέχρι τότε; Δεν γίνονται αποδεκτά ενώ ένα άλλο που είναι μέχρι 31/12 γίνεται κανονικά δεκτό. Γνωρίζει κάποιος;
Ναι το παρατήρησα κι εγώ όντως ισχύει αυτό αφορά προφανώς κρατήσεις για ημερομηνίες μέχρι 31/10, συνήθως ήξερα κι εγώ ότι η κράτηση θα πρέπει να γίνει μέχρι τότε αλλά δυστυχώς στο next το έχουν αλλιώς...
Δυστυχώς, η λήξη που αναγράφει είναι η προθεσμία για την πτήση! Έκλεισα ένα 3μερο για να μη τα χάσω σε 4 κρατήσεις (2 άτομα).Κι εγώ έτσι την πάτησα χθες βράδυ. Δεν μου δέχτηκε το ένα κουπόνι που έληγε σε ένα μήνα ενώ τα άλλα δύο που λήγουν του χρόνου τα δέχτηκε
Κλείνεις μέσα στα όρια του κουπονιού τα πιο φτηνά εισιτήρια που θα βρεισ στον προορισμό που θέλεις και μετά μεταφέρεις την κράτηση στις επιθυμητές ημερομηνίες δωρεάν η με ελάχιστο κόστος αν υπάρχει.Προσπαθώ να κάνω 4 διαφορετικές κρατήσεις για να κερδίσω 20€ σε κάθε πτήση της Aegean. Τα κουπόνια μου λήγουν 31/10, πρέπει η πτήση να έχει γίνει μέχρι τότε; Δεν γίνονται αποδεκτά ενώ ένα άλλο που είναι μέχρι 31/12 γίνεται κανονικά δεκτό. Γνωρίζει κάποιος;
Με έκανες να νιώσω πολύ ηλίθιος. Γιατί δεν το έκανα;!Κλείνεις μέσα στα όρια του κουπονιού τα πιο φτηνά εισιτήρια που θα βρεισ στον προορισμό που θέλεις και μετά μεταφέρεις την κράτηση στις επιθυμητές ημερομηνίες δωρεάν η με ελάχιστο κόστος αν υπάρχει.
Τα εισιτήρια να είναι φλεξ για να μπορείς να κάνεις την αλλαγή χωρίς κόστος και τσέκαρε και τις ημερομηνίες που πραγματικά θέλεις να φύγεις.
Μα όλα εγώ θα σασ τα λέω.
Ωραια. 2 Αθηνα Θεσσαλονικη στα σκουπιδια με επιστροφη μολις 7 ευρω γιατι δεν σκεφτηκα το flex! (Βεβαια δεν κυκλοφορουν flex με 30 ευρω...).Κλείνεις μέσα στα όρια του κουπονιού τα πιο φτηνά εισιτήρια που θα βρεισ στον προορισμό που θέλεις και μετά μεταφέρεις την κράτηση στις επιθυμητές ημερομηνίες δωρεάν η με ελάχιστο κόστος αν υπάρχει.
Τα εισιτήρια να είναι φλεξ για να μπορείς να κάνεις την αλλαγή χωρίς κόστος και τσέκαρε και τις ημερομηνίες που πραγματικά θέλεις να φύγεις.
Aυτό ήθελα να γράψω κι εγώ μιας και το κάνει πριν δυο χρόνια που το κουπόνι έληγε 10/12 και εγώ ήθελα να βγάλω για 12/12 απλά τώρα για Δεκέμβρη ήταν εντυπωσιακά φθηνά οπότε δεν υπήρχε ημερομηνία πριν τον Οκτώβρη με ουτε καν κοντινή τιμή γι αυτό δε το πρότεινα αλλιώς εννοείται το κάνεις έτσι.Κλείνεις μέσα στα όρια του κουπονιού τα πιο φτηνά εισιτήρια που θα βρεισ στον προορισμό που θέλεις και μετά μεταφέρεις την κράτηση στις επιθυμητές ημερομηνίες δωρεάν η με ελάχιστο κόστος αν υπάρχει.
Στο συγκεκριμένο νήμα μιλάμε για την εφαρμογή Next της Εθνικής και τις προσφορές/κουπόνια που δίνειΣυγνώμη για την τυχόν άσχετη ερώτηση. Το πρόγραμμα next είναι αποταμιευτικό πρόγραμμα ανταμοιβής που απευθύνεται σε νέους ως 30 χρονών; Αυτό κατάλαβα που το γκούγκλαρα. Διάβασα και το thread αλλά δεν κατάλαβα περισσότερο. Αν έχει κάποιος την ευγενική καλοσύνη να μου εξηγήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.
Άρα είναι εφαρμογή. ΕυχαριστώΣτο συγκεκριμένο νήμα μιλάμε για την εφαρμογή Next της Εθνικής και τις προσφορές/κουπόνια που δίνει