panpan
Member

Ότι η νΟΑ βαδίζει προς την οριστική εξαφάνιση.
Ακόμα δεν την πέθαναν,αλλά της αφαιρούν τα σωληνάκια σιγά-σιγά.Παντως,μπορει να κανει πτησεις εσωτερικου...και δινει 10000 θεσεις με 9 ευρω,απλη μεταβαση...
Ότι η νΟΑ βαδίζει προς την οριστική εξαφάνιση.
Ακόμα δεν την πέθαναν,αλλά της αφαιρούν τα σωληνάκια σιγά-σιγά.Παντως,μπορει να κανει πτησεις εσωτερικου...και δινει 10000 θεσεις με 9 ευρω,απλη μεταβαση...
χρεώνουν όταν η αλλαγή γίνει μέσω τηλεφωνικού κέντρου. Αν γίνει online δεν χρεώνουν.Μήπως γνωρίζει κανείς πότε ξεκίνησε η χρέωση 20.00 ευρώ για κάθε αλλαγή εισιτηρίου; Θυμάμαι πολύ καλά ότι το καλοκαίρι του 2014 η πρώτη αλλαγή ήταν δωρεάν.
Παιδια καλησπερα.τελη Ιουλίου πηγα να παρε ΕΙσητηριο πήγαινε ελα αθηνα Σκιάθος στα 100 ευρω με Olympic air και πρωτου προλάβω να αγορασω την επόμενη έφτασε τα 180 ευρω!!!
Υπαρχει περίπτωση να ξαναπέσει ή να το αγορασω τωρα μην εξαντληθεί;τι λετε;
Ευχαριστω
	μάλιστα..Σταδιακή ανανέωση του στόλου της εταιρείας με ATR στην θέση των Bombardier.
Ανανεώνεται ο στόλος της OLYMPIC AIR, προμήθεια αεροσκαφών ATR 72 - 600. Τα μεγέθη της εταιρείας - Metaforespress
Χωρίς να ξέρω πολλά από αεροπλάνα και εταιρείες κατασκευής τους νομίζω ότι η Bombardier είναι στο τέλος της.Επομένως η αντικατάσταση των αεροπλάνων της ίσως ήταν και μονόδρομος.μάλιστα..
όταν εγινε η εξαγορά το 2014 δεν ήθελαν ούτε να τα βλέπουν τα atr.. προβλέπανε κοστοβόρα, την συντήρηση τους..
ελα όμως στους χαλεπούς καιρούς που ζουμε με την πανδημία, τα atr μαζί με τα dash-100 και τα q400 είναι αυτά που φέρνουν στάνταρ λεφτά με τις πτήσεις εσωτερικού..
είτε από τις επιδοτούμενες άγονες γραμμές, είτε με την εκμίσθωση των μικρών αεροσκαφών σαν ασθενοφόρα για την μεταφορά non covid περιστατικών..
πετάνε φουλ από το 2009 τα μικρά και είναι και αξιόπιστα .. ειδικά το καλοκαιρι ολη ημέρα στον αερα ειναι..Χωρίς να ξέρω πολλά από αεροπλάνα και εταιρείες κατασκευής τους νομίζω ότι η Bombardier είναι στο τέλος της.Επομένως η αντικατάσταση των αεροπλάνων της ίσως ήταν και μονόδρομος.