• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Parking για Ελ. Βενιζέλος

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Α) Το economy έχει μεταφερθεί στο ΙΚΕΑ και προφανώς η πρόσβαση γίνεται μόνο με το δωρεάν λεωφορείο.
Το Νοέμβριο είχαμε κάνει κράτηση για το Economy, για χρήση του τώρα τον Δεκέμβριο (μετά τις 10/12). Όταν έγινε η κράτηση δεν αναφερόταν πουθενά ότι η τοποθεσία του θα αλλάξει, ακόμα και ο χάρτης στο email επιβεβαίωσης έδειχνε την παλιά, γνωστή τοποθεσία του, απέναντι από το terminal. Ούτε λάβαμε κάποια ενημέρωση για την αλλαγή αργότερα. Προφανώς το ανακαλύψαμε όταν φτάσαμε αεροδρόμιο, όπου εγώ έξαλλη κι αγχωμένη προσπαθούσα να βγάλω άκρη μαζί τους στα τηλέφωνα.
Να έχετε υπόψιν, ότι το εσωτερικό λεωφορείο από economy προς terminal είναι κάθε ΜΙΣΗ ώρα (έτσι μου ειπαν στο τηλ)!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν...Ελπίζω να καταλάβουν πόσο λάθος είναι αυτό και να το αλλάξουν.
Εμείς τελικά το αφήσαμε στο Long term (γιατί αλλιώς θα χάναμε την πτήση) κ έπειτα από emails κ τηλέφωνα, δέχθηκαν να μην πληρώσουμε έξτρα (αυτό έλειπε, αντε!).

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Σημαντικές αλλαγές στα επίσημα parking του Ελ. Βενιζέλου. Από 10/12/25.
Νέα εποχή για το Επίσημο Πάρκινγκ του αεροδρομίου. Μάθετε περισσότερα!

Και τα λέω και με δικά μου λόγια.
Α) Το economy έχει μεταφερθεί στο ΙΚΕΑ και προφανώς η πρόσβαση γίνεται μόνο με το δωρεάν λεωφορείο.
Β) Δημιουργησανε νέο προϊόν με την ονομασία Long Term Value μόνο για κράτηση online, το οποίο χοντρικά είναι εκεί που ήταν πιο πριν το economy, αλλά είναι πιο ακριβό.
Γ) Πιο ακριβό είναι το Long term στο οποίο επίσης μπορεί να γίνει online κράτηση και είναι πιο κοντά.
Δ) Το Μικρής Διάρκειας έχει μεταφερθεί στο Long Term και δεν υπάρχει δυνατότητα online κράτησης.

Προσοχή με τα δωρεάν λεωφορεία πρόσβασης στα parking γιατί πλέον υπάρχουν δύο γραμμές. Μια για το economy στο ΙΚΕΑ και μια για τα Long Term.
Στο Long Term Value πας με τα πόδια Ε?

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Στο Long Term Value πας με τα πόδια Ε?
Ναι. Είναι μακριά αλλά πας με τα πόδια. Τις τελευταίες φορές χρησιμοποιώ το λεωφορείο που είναι αρκετά συχνό.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Ναι. Είναι μακριά αλλά πας με τα πόδια. Τις τελευταίες φορές χρησιμοποιώ το λεωφορείο που είναι αρκετά συχνό.
Άρα καλύτερο από ιδιωτικά πάρκινγκ που έχουν παρόμοια τιμή και είμαι μακριά από το αεροδρόμιο.

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Μη γνωρίζοντας τις αλλαγές έκλεισα πριν 2 μήνες για το economy. Το email επιβεβαίωσης λέει economy αλλά όταν πάω στην διαχείριση της κράτησης βγάζει το long term value. Και είμαι σε δίλημμα να αφήσω την κράτηση ως έχει ή να ακυρώσω και να κλείσω πάλι!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Το Νοέμβριο είχαμε κάνει κράτηση για το Economy, για χρήση του τώρα τον Δεκέμβριο (μετά τις 10/12). Όταν έγινε η κράτηση δεν αναφερόταν πουθενά ότι η τοποθεσία του θα αλλάξει, ακόμα και ο χάρτης στο email επιβεβαίωσης έδειχνε την παλιά, γνωστή τοποθεσία του, απέναντι από το terminal. Ούτε λάβαμε κάποια ενημέρωση για την αλλαγή αργότερα. Προφανώς το ανακαλύψαμε όταν φτάσαμε αεροδρόμιο, όπου εγώ έξαλλη κι αγχωμένη προσπαθούσα να βγάλω άκρη μαζί τους στα τηλέφωνα.
Να έχετε υπόψιν, ότι το εσωτερικό λεωφορείο από economy προς terminal είναι κάθε ΜΙΣΗ ώρα (έτσι μου ειπαν στο τηλ)!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν...Ελπίζω να καταλάβουν πόσο λάθος είναι αυτό και να το αλλάξουν.
Εμείς τελικά το αφήσαμε στο Long term (γιατί αλλιώς θα χάναμε την πτήση) κ έπειτα από emails κ τηλέφωνα, δέχθηκαν να μην πληρώσουμε έξτρα (αυτό έλειπε, αντε!).
Και εγώ είχα κλείσει στο economy πριν τις αλλαγές. Μου στείλανε email ότι θα πρέπει να πάω στο ίδιο μέρος και να μπω από τις μπάρες του long term value. Μάλλον οργανώθηκαν.
Κάποια στιγμή θέλω να το αφήσω και στο economy να δω αν είναι μεγάλη ταλαιπωρία ή όχι. Γιατί για πολλές μέρες η διαφορά στο κόστος είναι αρκετή σε σχέση με το value.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Μη γνωρίζοντας τις αλλαγές έκλεισα πριν 2 μήνες για το economy. Το email επιβεβαίωσης λέει economy αλλά όταν πάω στην διαχείριση της κράτησης βγάζει το long term value. Και είμαι σε δίλημμα να αφήσω την κράτηση ως έχει ή να ακυρώσω και να κλείσω πάλι!
Γιατί ν ακυρώσεις, αφου σ εχουν στο long term? Και να κλείσεις τι?

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Μάλλον οργανώθηκαν.
Ααα μπράβο τους, λες να έπιασε τόπο το κράξιμο? :haha:

Απλά να υπολογίσεις πολύ παραπάνω χρόνο για τη μετάβαση προς το terminal. Εκτός αν οργανώθηκαν και στο θέμα συχνότητας του εσωτερικού λεωφορείου!!

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Ααα μπράβο τους, λες να έπιασε τόπο το κράξιμο? :haha:

Απλά να υπολογίσεις πολύ παραπάνω χρόνο για τη μετάβαση προς το terminal. Εκτός αν οργανώθηκαν και στο θέμα συχνότητας του εσωτερικού λεωφορείου!!
'Έκλεισα χθες, για 6 μέρες πλήρωσα 35 € στον παλιό χώρο του economy που πάω και με τα πόδια αν βιάζομαι. Η διαφορά ήταν 5 €.

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Γιατί ν ακυρώσεις, αφου σ εχουν στο long term? Και να κλείσεις τι?
Σκεφτόμουν μην δεν αναγνωρίζει το αυτοκίνητο και δεν ανοίγουν οι μπάρες επειδή η αρχική κράτηση ήταν στο economy. Το έχω κλείσει μέσω parkaround και αυτή τη στιγμή μου δίνει ίδια τιμή για το economy και το Long terms value, αυτό σκεφτόμουν να αλλάξω γιατί έχει δωρεάν ακύρωση.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Σκεφτόμουν μην δεν αναγνωρίζει το αυτοκίνητο και δεν ανοίγουν οι μπάρες επειδή η αρχική κράτηση ήταν στο economy. Το έχω κλείσει μέσω parkaround και αυτή τη στιγμή μου δίνει ίδια τιμή για το economy και το Long terms value, αυτό σκεφτόμουν να αλλάξω γιατί έχει δωρεάν ακύρωση.
Εγώ απλά θα έπαιρνα ένα τηλ για επιβεβαίωση

Grtraveler

Member
Κάθε 30 λεπτά λεωφορείο ?
Το τελευταίο διάστημα όντως αργούσε το λεωφορείο να έρθει αλλά όχι και 30 λεπτά.......δηλαδή μέχρι να έρθει να επιβιβαστείς να βγει αττική οδό και να πάει στο αεροδρόμιο θες συνολικά 50λεπτά (περίπου) ...ε δεν λέει

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.346
Μέλη
39.995
Νεότερο μέλος
kcenos