Parking για Ελ. Βενιζέλος

cosafiv

Member
Αφού παρκάρεις σε κάθε ταξίδι στο ιδιωτικό πως είδες πολλά μάλιστα, σπασμένα αυτοκίνητα.
Ας μην τρομοκρατούμε τον κόσμο. Έχουν κάμερες παντού και ότι μπαίνει και βγαίνει καταγράφετε.
ημουν εμπορικος αντιπροσωποςκαι εκανα ταξιδια καθε εβδομαδα... ειχα εντολη απο την εταιρεια , στην αρχη να παρκαρω στο επισημο, οταν εσπασαν αυτοκινητα της εταιρειας δοθηκε εντολη να παρκαρουμε στα ιδιωτικα... εγω εχω δει σπασμενα , τωρα το δικο μου το παρκαρω μονο στα ιδιωτικα...

AERAS

Member
ημουν εμπορικος αντιπροσωποςκαι εκανα ταξιδια καθε εβδομαδα... ειχα εντολη απο την εταιρεια , στην αρχη να παρκαρω στο επισημο, οταν εσπασαν αυτοκινητα της εταιρειας δοθηκε εντολη να παρκαρουμε στα ιδιωτικα... εγω εχω δει σπασμενα , τωρα το δικο μου το παρκαρω μονο στα ιδιωτικα...
Όταν λέμε σπασμένα τι εννοούμε?

tatooine

Member
Ουδέποτε έχω δει γυαλιά στο οδόστρωμα η στις θέσεις πάρκινγκ (τα κοιτάω αυτά) Το πάρκινγκ ελέγχετε ηλεκτρονικά. Τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει ασφάλεια. Βρισκόμαστε έξαλλου στο αεροδρόμιο.
Ποτέ δεν μας έχει συμβεί τίποτε, ούτε σε εμάς, ούτε σε γνωστούς που παρκάρουν χρόνια εκεί.

Όταν λέμε σπασμένα τι εννοούμε?
Προφανώς εννοεί σπασμένα τζαμιά για να κλέψουν το εσωτερικό.

AERAS

Member
Ουδέποτε έχω δει γυαλιά στο οδόστρωμα η στις θέσεις πάρκινγκ (τα κοιτάω αυτά) Το πάρκινγκ ελέγχετε ηλεκτρονικά. Τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει ασφάλεια. Βρισκόμαστε έξαλλου στο αεροδρόμιο.
Ποτέ δεν μας έχει συμβεί τίποτε, ούτε σε εμάς, ούτε σε γνωστούς που παρκάρουν χρόνια εκεί.

Προφανώς εννοεί σπασμένα τζαμιά για να κλέψουν το εσωτερικό.
Στις λίγες φορές που έχω παρκάρει δεν έχω δει σπασμένα,δεν θεωρώ ότι μπορεί να συμβαίνει μιας και είναι φυλασσόμενος χώρος. Πιο πιθανό θεωρώ είναι να κτυπήσει - γρατσουνισει κάποιος το αμάξι προσπαθώντας να παρκάρει το δικό του ή ανοίγοντας την πόρτα του.

tatooine

Member
Στις λίγες φορές που έχω παρκάρει δεν έχω δει σπασμένα,δεν θεωρώ ότι μπορεί να συμβαίνει μιας και είναι φυλασσόμενος χώρος. Πιο πιθανό θεωρώ είναι να κτυπήσει - γρατσουνισει κάποιος το αμάξι προσπαθώντας να παρκάρει το δικό του ή ανοίγοντας την πόρτα του.
Στο εμπορικό πάρκινγκ του αεροδρόμιο μπορεί να συμβεί άλλα στα πάρκινγκ που παρκάρουν οι ταξιδιώτες είναι αρκετά δύσκολο. Βέβαια ποτέ μην λες ποτέ.
Το θεωρώ ασφαλές. Και σίγουρα δεν νοιάζει και πολύ στις εταιρίες ότι και να συμβεί γιατί τα αυτοκίνητα τους είναι συνήθως με λίζινγκ.

North66

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδέρα - Αζόρες
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Όποιος έχει ΔΕΗ ebill, υπάρχει στην κατηγορία myRewardsCoupons εκπτωτικό κουπόνι 10% για online προπληρωμένες κρατήσεις μέσω ParkAround.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Έχω κλείσει για το Economy πάρκινγκ του αεροδρομίου μια συγκεκριμμένη ώρα αλλά μάλλον θα χρειαστεί να πάω λίγο νωρίτερα, ας πούμε μισή ώρα από την ώρα που έχω δηλώσει.
Ξέρει κανείς αν θα με αφήσει το αυτόματο σύστημα να μπω ή θα με αναγκάσει να βγάλω νέο εισιτήριο επιτόπου; Επίσης αν με αφήσει να μπω θα με χρεώσει παραπάνω;

poised

Member
Έχω κλείσει για το Economy πάρκινγκ του αεροδρομίου μια συγκεκριμμένη ώρα αλλά μάλλον θα χρειαστεί να πάω λίγο νωρίτερα, ας πούμε μισή ώρα από την ώρα που έχω δηλώσει.
Ξέρει κανείς αν θα με αφήσει το αυτόματο σύστημα να μπω ή θα με αναγκάσει να βγάλω νέο εισιτήριο επιτόπου; Επίσης αν με αφήσει να μπω θα με χρεώσει παραπάνω;
Μπορείς να μπεις ως και 2 ώρες πριν αλλά νομίζω ο χρόνος μετράει από την στιγμή που μπαίνεις, όχι αυτή που έχεις δηλώσει. Αν χρειαστεί μπορείς να κάνεις αλλαγές στη κράτηση ως και 24 ώρες πριν.

Last edited:

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Ναι, και μία ώρα νωρίτερα να πάς, θα περάσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.049
Μέλη
39.769
Νεότερο μέλος
Ted196840

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom