Γερμανία Regensburg. Αναμνήσεις από Εράσμους

Dimitris07

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Οδικό ταξίδι Γερμανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βραζιλία
Κάποιες ερωτήσεις

Καλησπέρα, με λένε Δημήτρη, εσένα πως σε λένε?
Σχεδιάζω με έναν φίλο να επισκεφτούμε την Γερμανία οδικώς μέσω Σερβίας Ουγγαρίας και Αυστρίας, διάβασα με μεγάλη χαρά την ιστορία σου από τις αναμνήσεις στο Regensburg, λέγαμε με τον φίλο μου να μέναμε 2 ημέρες Regensburg και 3 ημέρες Nurnberg επειδή είναι κοντά για να μην χάνουμε χρόνο στην οδήγηση και κουραζόμαστε, σχετικά με το Regensburg επειδή όπως πολύ ωραία μας διηγήθηκες τις εμπειρίες σου αν πάμε μέσα στον Αύγουστο πιστεύεις πως είναι καλά ή θα λείπουν όλοι οι φοιτητές για διακοπές και η πόλη δεν θα έχει ζωντάνια? Μήπως έχεις να προτείνεις κάποιο ωραίο μπαρακι με κατά προτίμηση Ροκ μουσική? Το ξέρω πως περάσανε χρόνια από την τελευταία σου φορά αλλά ίσως να θυμάσαι κάτι, Νυρεμβέργη έχεις πάει? Πιστεύεις ότι αξίζει να μείνουμε εκέι 3 ημέρες ή μήπως είναι πολλές?
Θα χαρώ πολύ αν μου γράψεις και αν μπορέσω και εγώ να σε βοηθήσω σε κάποιο από τα επόμενα ταξίδια σου.

καλό απόγευμα
 

on the road

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Για την αγαπημένη σου πόλη!

Ανοιξη ΄97. Επιστρεφοντας απο Μυκονο συνομιλω με μια συμφοιτητρια μου στο λεωφορειο. Μου λεει οτι την επομενη μερα ληγει η προθεσμια για τα Ερασμους. Ως τοτε ουτε που το ειχα σκεφτει. Αν και η σχολη μας (Γερμανικη φιλολογια) δινει πολλες θεσεις καθε χρονο για παραμονη ενος εξαμηνου στην Γερμανια ή στην Αυστρια, ημουν λιγο χαμενη στο διαστημα.. Την επομενη πηγαινω και κανω αιτηση τελευταια στιγμη κυριολεκτικα..
Γειά σου συνοδοιπόρισσα! Για ιστορικούς λόγους να σου πω ότι μου άρεσε πολύ το άρθρο σου, κι ότι έχω πάει στην αγαπημένη σου πόλη (από το Μόναχο) και είχα εντυπωσιαστεί, ειδικά όταν έμαθα ότι το ποτάμι που απεικονίζεται στη φωτογραφία σου ήταν ο Δούναβης! Δεν ήξερα καν αυτή την πόλη πριν πάω στη Βαυαρία! Έχω κρατήσει σαν ενθύμιο και ένα καρτ ποστάλ του Goliath house!
 

chris7

Member
Μηνύματα
3.085
Likes
23.672
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καναδάς
Κοντά στο Regenburg υπάρχει μια περιοχή που ονομάζεται Walhalla και έχει το αντίγραφο του Παρθενώνα.
 

Attachments

axinos

Member
Μηνύματα
712
Likes
220
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Λυπαμαι που απαντω μετα απο τοσο καιρο. Δημητρη σιγουρα θα πηγες ηδη στην παλια μου πολη, οποτε δεν εχει νοημα να δωσω πληροφοριες. Ελπιζω την επομενη φορα να φανω πιο χρησιμη... Την Βαλχαλα την ειχα επισκεφτει και εγω. Εντυπωσιακο και το κτισμα και η τοποθεσια. Αν εχετε χρονο αξιζει μια επισκεψη.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.114
Μηνύματα
880.689
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom