Revolut

Theodore21

New Member
Καλησπερα,
Ειχα κανει παραγγελια την φυσικη καρτα της revolut γυρω στης 20 Δεκεμβριου αλλα δεν την εχω παραλαβει ακομα. Υπαρχει περιπτωση να εχει καθυστερησει λογω το οτι μεσολαβησαν και οι αργιες;
Yπαρχει καποιος τροπος να ρωτησω στα ΕΛΤΑ αν υπαρχει κατι στο ονομα μου ή δεν ειναι εφικτο κατι τετοιο;
Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω και εγώ ένα αναλογο πρόβλημα. Έχω παραγγείλει μια απλή κάρτα με την απλή παράδοση. Μου έλεγε θα έρθει 25-29 Απριλίου και δεν μου έχει έρθει ακόμη. Ξέρετε τι ευθύνεται;

Theodore21

New Member
Έχω παραγγείλει κάρτα με απλη παράδοση και μου είπαν θα έρθει 25-29 Απριλίου. Ακόμη δεν έχω λάβει τιποτα . Τι μου προτείνετε να κάνω?

tdoumos

Member
Να τους ρωτησεις να σου την ξαναστειλουν η να σου πουν τον αριθμο αποστολης?
Εγω και τις τρεις premium τις ειχα παρει σε μια βδομαδα το πολυ μεσω ελτα κουριερ εδω Θεσσαλονίκη που ειμαι.

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Έχω παραγγείλει κάρτα με απλη παράδοση και μου είπαν θα έρθει 25-29 Απριλίου. Ακόμη δεν έχω λάβει τιποτα . Τι μου προτείνετε να κάνω?
Μην αγχώνεσαι,κι εγώ είχα παραγγείλει για την ανήλικη κόρη μου,υποτίθεται θα έφτανε ως τις 30/4,αλλά τελικά την παρέλαβα χθες,8/5.Προφανώς υπάρχει φόρτος στις ταχυδρομικές ή αεροπορικές μεταφορές..

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Καλησπέρα σας!
Αρχές Σεπτεμβρίου θα πάμε οικογενειακώς στη Βουδαπέστη. Με την εικονική revolut θα είμαι εντάξει ή χρειάζεται η φυσική κάρτα? Θα τη χρησιμοποιήσω πρώτη φορά. Την έχω συνδέσει με το λογαριασμό μου για να μπορώ να μεταφέρω χρήματα και να τα μετατρέπω σε φιορίνια. Η δική μου εικονική είναι visa ενώ του συζύγου mastercard.

blade_

Member
Καλησπέρα σας!
Αρχές Σεπτεμβρίου θα πάμε οικογενειακώς στη Βουδαπέστη. Με την εικονική revolut θα είμαι εντάξει ή χρειάζεται η φυσική κάρτα? Θα τη χρησιμοποιήσω πρώτη φορά. Την έχω συνδέσει με το λογαριασμό μου για να μπορώ να μεταφέρω χρήματα και να τα μετατρέπω σε φιορίνια. Η δική μου εικονική είναι visa ενώ του συζύγου mastercard.
Εικονική στο wallet είναι μια χαρά. Να κάνετε τις μετατροπές νομίσματος εκτός σκ! Καλές διακοπές!

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Εικονική μάλλον εννοεί την αυλή χωρίς πλαστική στα χέρια της.. Όχι της μιας χρήσης
Σωστά. Εικονική είναι η άυλη και μπήκε στο wallet κανονικά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.086
Μέλη
39.831
Νεότερο μέλος
χρήστος21..

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom