• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Revolut

Theodore21

New Member
Καλησπερα,
Ειχα κανει παραγγελια την φυσικη καρτα της revolut γυρω στης 20 Δεκεμβριου αλλα δεν την εχω παραλαβει ακομα. Υπαρχει περιπτωση να εχει καθυστερησει λογω το οτι μεσολαβησαν και οι αργιες;
Yπαρχει καποιος τροπος να ρωτησω στα ΕΛΤΑ αν υπαρχει κατι στο ονομα μου ή δεν ειναι εφικτο κατι τετοιο;
Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω και εγώ ένα αναλογο πρόβλημα. Έχω παραγγείλει μια απλή κάρτα με την απλή παράδοση. Μου έλεγε θα έρθει 25-29 Απριλίου και δεν μου έχει έρθει ακόμη. Ξέρετε τι ευθύνεται;

Theodore21

New Member
Έχω παραγγείλει κάρτα με απλη παράδοση και μου είπαν θα έρθει 25-29 Απριλίου. Ακόμη δεν έχω λάβει τιποτα . Τι μου προτείνετε να κάνω?

tdoumos

Member
Να τους ρωτησεις να σου την ξαναστειλουν η να σου πουν τον αριθμο αποστολης?
Εγω και τις τρεις premium τις ειχα παρει σε μια βδομαδα το πολυ μεσω ελτα κουριερ εδω Θεσσαλονίκη που ειμαι.

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Έχω παραγγείλει κάρτα με απλη παράδοση και μου είπαν θα έρθει 25-29 Απριλίου. Ακόμη δεν έχω λάβει τιποτα . Τι μου προτείνετε να κάνω?
Μην αγχώνεσαι,κι εγώ είχα παραγγείλει για την ανήλικη κόρη μου,υποτίθεται θα έφτανε ως τις 30/4,αλλά τελικά την παρέλαβα χθες,8/5.Προφανώς υπάρχει φόρτος στις ταχυδρομικές ή αεροπορικές μεταφορές..

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.028
Μέλη
39.745
Νεότερο μέλος
rock n rolla

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom