• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Revolut

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Σήμερα που μετετρεψα 100€ σε τουρκικες λιρες μου κρατησε 1% επί του ποσού λόγω Σαββατοκύριακου.
Λιγες ωρες μετα που εκανα ανάληψη σσε ΑΤΜ της halk bank μηδεν προμήθεια
😎

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σήμερα που μετετρεψα 100€ σε τουρκικες λιρες μου κρατησε 1% επί του ποσού λόγω Σαββατοκύριακου.
Λιγες ωρες μετα που εκανα ανάληψη σσε ΑΤΜ της halk bank μηδεν προμήθεια
😎
Με την ίδια ισοτιμία σου έδωσε τις λίρες το μηχάνημα με αυτή που έκανες την μετατροπή από ευρώ σε λίρες;
Εμένα πάντως Παρασκευή βράδυ περίπου στις 22.00 για μεταροπή σε Στερλίνες μου πήρε προμήθεια 1%.
Άρα πρέπει να γυρίζουμε πιο νωρίς στο νόμισμα που θέλουμε.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Mπορει να διαφερει και απο ΑΤΜ τραπεζας σε ΑΤΜ τραπεζας...
Στο ΑΤΜ της Halk δεν ειχα κανενα θέμα
Τη μετατροπη με το 1% προμήθεια λογω ΣΚ την εκανα στο app, η αναληψη στο τοπικο νομισμα εγινε χωρις προμηθεια Screenshot_20250830_221838.jpg

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Γνωριζουμε για Βουδαπέστη σε ATM ποιας τράπεζας μπορουμε να κάνουμε αναληψη μετρητών σε φιορινια χωρις έξτρα χρεωσεις; 🤔

blade_

Member
Για Αμερική γνωρίζει κάποιος κάτι? Αν υπάρχει τράπεζα χωρίς χρεώσεις? Όπου δοκίμασα έχει ελάχιστο 3 δολάρια.

@thanosth εγώ κινήθηκα αποκλειστικά με κάρτα, έχουν παντού

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, αλλά χρειάστηκε να στείλω χρήματα από revolut σε ελληνική τράπεζα και το έψαξα λίγο.
Η αποστολή χρημάτων από revolut σε ελληνική τράπεζα είναι δωρεάν.
Οι ελληνικές τράπεζες όμως έχουν κάποιες χρεώσεις για εισερχόμενα εμβάσματα και εκεί η κατάσταση είναι ως εξής:

Τράπεζα Πειραιώς
  • Έως 15€: Χωρίς προμήθεια.
  • Από 15,01€ έως 12.500€: 4€.

Εθνική, Άλφα, Eurobank.
Εισερχόμενα εμβάσματα έως €5.000: €0,50

Για ποσά άνω των €5,000 δεν ξέρω τι παίζει και δεν το έψαξα γιατί δεν με ενδιέφερε.
Εγώ έσπασα το ποσό που ήθελα να στείλω στον λογαριασμό Πειραιώς σε "15αρια" και έτσι δεν χρεώθηκα τίποτα.

blade_

Member
Για Αμερική γνωρίζει κάποιος κάτι? Αν υπάρχει τράπεζα χωρίς χρεώσεις? Όπου δοκίμασα έχει ελάχιστο 3 δολάρια.

@thanosth εγώ κινήθηκα αποκλειστικά με κάρτα, έχουν παντού
Ενημερωτικά, δοκίμασα σε 7 8 διαφορετικές τράπεζες και όλες είχαν χρεώσεις με φθηνότερη την Capital one στα 3 δολάρια ανά ανάληψη

Taksidiwtis

Member
Εγω εκανα αγορα μεσω ρεβολουτ στο Παναμα σιτυ το σαββατο και την Δευτερα επεστρεψα στο Mall για νακανω επιστροφη του προιοντος και να γινει refund.Ο υπαλληλος ηταν διστακτικος πως δεν μπορει μα κανει επιστροφη αλλα μπορω να επιλεξω αλλο προιον ,τελικα μου τα επεστρεψε ενω υπολογιζα πως θα επαιρνε 3-4 μερες να μπουν μπηκαν στον λογαριασμο ατιγμιαια απο την στιγμη που εκανε refund.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.232
Μέλη
39.939
Νεότερο μέλος
Tr1anto

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα