Βουλγαρία Ρουμανία Road trip Βουλγαρία Ρουμανία

Nick damis

Member
Εχω βγάλει Revolut. Οι συναλλαγές γίνονται με κάρτα ή θα χρειαστεί να βγάλω συνάλλαγμα για Βουλγαρία και Ρουμανία; Αν ναι, είναι προτιμότερο από Ελλάδα ή από κάποιο ανταλλακτήριο εκεί;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εχω βγάλει Revolut. Οι συναλλαγές γίνονται με κάρτα ή θα χρειαστεί να βγάλω συνάλλαγμα για Βουλγαρία και Ρουμανία; Αν ναι, είναι προτιμότερο από Ελλάδα ή από κάποιο ανταλλακτήριο εκεί;
Η κάρτα περνάει σχεδόν παντού στις πόλεις. Αλλά για πάρκινγκ ακόμα και σε μεγάλες πόλεις (κάποια όχι και τόσο κεντρικά δεν δέχονται ακόμα €) και για να κινηθείς στην επαρχία, και όταν λέω επαρχία δεν εννοώ τη Φιλιππούπολη ή το Σιμπίου αλλά χωριά και κάποια αξιοθέατα εκτός πόλεων που δεν είναι και τόσο τουριστικά, θα χρειαστείς συνάλλαγμα.

Συνάλλαγμα κάνεις είτε σε ανταλλακτήριο εκεί, είτε με ανάληψη απο τη Revolut εκεί πάλι

rivarisan

Member
Καλησπέρα! Το πλάνο είναι road trip από Θεσσαλονίκη για βουκουρεστι (πρωτοχρονιά). Λέμε 1 νύχτα σοφία, 4 βουκουρεστι κ μετά? Θέλουμε να δούμε κ κάστρα κ το αλατορυχειο. Έχω χαθεί όμως λίγο. Μήπως πρέπει να το πάμε ανάποδα? Πρώτα προς brasov κ μετά βουκουρεστι? Συμβουλές για το road trip? Διόδια, αναμονές στα σύνορα κλπ?

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Λέμε 1 νύχτα σοφία, 4 βουκουρεστι κ μετά? Θέλουμε να δούμε κ κάστρα κ το αλατορυχειο. Έχω χαθεί όμως λίγο. Μήπως πρέπει να το πάμε ανάποδα? Πρώτα προς brasov κ μετά βουκουρεστι?
Το αλατωρυχείο είναι κοντά στη Κλουζ Ναπόκα και δεν έχει καμία σχέση με το Μπρασοβ και το Βουκουρέστι....Λίγο έχεις χαθεί, όσο πατάει η γάτα :)

Καταρχάς πόσες μέρες θα είναι το ταξίδι. 5 διανυκτερεύσεις (όσες γράφεις; ) ή παραπάνω; Οι 4 διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι είναι πολλές.

rivarisan

Member
Το αλατωρυχείο είναι κοντά στη Κλουζ Ναπόκα και δεν έχει καμία σχέση με το Μπρασοβ και το Βουκουρέστι....Λίγο έχεις χαθεί, όσο πατάει η γάτα :)

Καταρχάς πόσες μέρες θα είναι το ταξίδι. 5 διανυκτερεύσεις (όσες γράφεις; ) ή παραπάνω; Οι 4 διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι είναι πολλές.
Ναι όντως έχω χαθεί…. Σύνολο 7 νύχτες (μπορεί κ 8). έχουμε κ τα εφηβακια που θέλουν χιονοδρομικο…. 4 διανυκτερεύσεις για να κάνουμε κ καμιά εκδρομή εκεί γύρω, να πάμε κ στα σπα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.101
Μέλη
39.855
Νεότερο μέλος
liisa t

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom