Nick damis
Member
Εχω βγάλει Revolut. Οι συναλλαγές γίνονται με κάρτα ή θα χρειαστεί να βγάλω συνάλλαγμα για Βουλγαρία και Ρουμανία; Αν ναι, είναι προτιμότερο από Ελλάδα ή από κάποιο ανταλλακτήριο εκεί;
Η κάρτα περνάει σχεδόν παντού στις πόλεις. Αλλά για πάρκινγκ ακόμα και σε μεγάλες πόλεις (κάποια όχι και τόσο κεντρικά δεν δέχονται ακόμα €) και για να κινηθείς στην επαρχία, και όταν λέω επαρχία δεν εννοώ τη Φιλιππούπολη ή το Σιμπίου αλλά χωριά και κάποια αξιοθέατα εκτός πόλεων που δεν είναι και τόσο τουριστικά, θα χρειαστείς συνάλλαγμα.Εχω βγάλει Revolut. Οι συναλλαγές γίνονται με κάρτα ή θα χρειαστεί να βγάλω συνάλλαγμα για Βουλγαρία και Ρουμανία; Αν ναι, είναι προτιμότερο από Ελλάδα ή από κάποιο ανταλλακτήριο εκεί;
Το αλατωρυχείο είναι κοντά στη Κλουζ Ναπόκα και δεν έχει καμία σχέση με το Μπρασοβ και το Βουκουρέστι....Λίγο έχεις χαθεί, όσο πατάει η γάταΛέμε 1 νύχτα σοφία, 4 βουκουρεστι κ μετά? Θέλουμε να δούμε κ κάστρα κ το αλατορυχειο. Έχω χαθεί όμως λίγο. Μήπως πρέπει να το πάμε ανάποδα? Πρώτα προς brasov κ μετά βουκουρεστι?
Ναι όντως έχω χαθεί…. Σύνολο 7 νύχτες (μπορεί κ 8). έχουμε κ τα εφηβακια που θέλουν χιονοδρομικο…. 4 διανυκτερεύσεις για να κάνουμε κ καμιά εκδρομή εκεί γύρω, να πάμε κ στα σπα.Το αλατωρυχείο είναι κοντά στη Κλουζ Ναπόκα και δεν έχει καμία σχέση με το Μπρασοβ και το Βουκουρέστι....Λίγο έχεις χαθεί, όσο πατάει η γάτα
Καταρχάς πόσες μέρες θα είναι το ταξίδι. 5 διανυκτερεύσεις (όσες γράφεις; ) ή παραπάνω; Οι 4 διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι είναι πολλές.
Αφού οι έφηβοι συνταξιδιώτες θέλουν σκι, θα το βρείτε στο Poiana Brasov. Καλό είναι να κάνετε μία τουλάχιστον διανυκτέρευση στο Μπρασοβ για να ευχαριστηθείτε τη βόλτα στο χιονοδρομικό.Σύνολο 7 νύχτες (μπορεί κ 8). έχουμε κ τα εφηβακια που θέλουν χιονοδρομικο…. 4 διανυκτερεύσεις για να κάνουμε κ καμιά εκδρομή εκεί γύρω, να πάμε κ στα σπα.