• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Ιούλιο 2016! Κάντε κλικ εδώ!

Ιταλία Roma σημαινει amor αναγραμματισμένα

AuroraBorealis

New Member
Επιγραμματικά, στα θετικά το εξαιρετικό ιταλικό παγωτό, ο αναρίθμητος πλούτος σε εκθέματα αρχιτεκτονικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, οι εξαιρετικά καλοντυμένοι άνθρωποι ακόμα και αν δεν φορούσαν μάρκες οι άνθρωποι ξέρουν τι σημαίνει γούστο και φινέτσα , το φαγητό, η αίσθηση του ρομαντικού και της dolce vita που αποπνέει η πόλη.

Στα αρνητικά η πολύ κίνηση, οι τεράστιες ορδές τουριστών και το ότι οι περισσότεροι Ιταλοί δεν μιλάνε αγγλικά πράγμα που δεν αντιμετωπίσαμε εμείς μια και μιλούσα ιταλικά. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι είναι λίγο υπερβολικό αυτό καθώς κάνουν μια κάποια προσπάθεια να απαντήσουν. Εξαρτάται πάντα και που θα πέσεις.

Σίγουρα είναι μια πόλη που θες να ξαναγυρίσεις, τόσα πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις δεν γίνεται να χωρέσουν όχι σε 3 μέρες αλλά ούτε και σε βδομάδα. Μια πόλη ανοιχτό μουσείο, μια πόλη να ανακαλύψεις και να αγαπήσεις με ανοιχτή καρδιά και ανοιχτά ματιά. A presto.

Τραγούδι εκδρομής: Altalena - Lino
 
Ίσως η πιο καλογραμμένη ταξιδιωτική ιστορία για τη Ρώμη που έχω διαβάσει. Μια πολύ καλή ευκαιρία να τη διαβάσουν και όσοι την λένε ...αδιάφορη πόλη(!!!) μήπως και αναθεωρήσουν.
μα υπάρχει άνθρωπος που θεωρεί τη Ρώμη αδιάφορη;; Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια μου δίνουν ενέργεια να γράψω κι άλλα!
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.158
Μηνύματα
701.970
Μέλη
34.692
Νεότερο μέλος
Iliaskos 1

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom