13 Δεκεμβρίου 2020 #1.827 fotast Member Μηνύματα 5.971 Likes 6.321 Προσφυγή εναντίον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενίσχυση της KLM. https://www.metaforespress.gr/aeroporika/h-ryanair-πήρε-το-όπλο-της-κατέθεσε-προσφυγ/
Προσφυγή εναντίον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενίσχυση της KLM. https://www.metaforespress.gr/aeroporika/h-ryanair-πήρε-το-όπλο-της-κατέθεσε-προσφυγ/
5 Ιανουαρίου 2021 #1.828 kabamarou Member Μηνύματα 1.267 Likes 1.401 Αυτή η διαφήμιση ίσως να ταιριάζει και στο θέμα αστείες εικόνες. Τελικά την έβαλα εδώ όμως. Κάντε κράτηση από τώρα για το καλοκαίρι διότι επιτρέπονται οι αλλαγές για ταξίδια μέσα στον χειμώνα Αν λάβουμε υπόψη και την φωτογραφία με το εμβόλιο νομίζω ότι της αξίζει μια θέση σε μελλοντικές ιστορικές αναφορές
Αυτή η διαφήμιση ίσως να ταιριάζει και στο θέμα αστείες εικόνες. Τελικά την έβαλα εδώ όμως. Κάντε κράτηση από τώρα για το καλοκαίρι διότι επιτρέπονται οι αλλαγές για ταξίδια μέσα στον χειμώνα Αν λάβουμε υπόψη και την φωτογραφία με το εμβόλιο νομίζω ότι της αξίζει μια θέση σε μελλοντικές ιστορικές αναφορές
7 Ιανουαρίου 2021 #1.829 fotast Member Μηνύματα 5.971 Likes 6.321 Υψηλό το ποσοστό των ικανοποιημένων πελατών της. Το 89% των επιβατών της Ryanair βαθμολογεί την αεροπορική από «καλή έως άριστη» - Metaforespress
Υψηλό το ποσοστό των ικανοποιημένων πελατών της. Το 89% των επιβατών της Ryanair βαθμολογεί την αεροπορική από «καλή έως άριστη» - Metaforespress
11 Ιανουαρίου 2021 #1.830 Samion Member Μηνύματα 9.388 Likes 7.072 Επόμενο Ταξίδι Παλέρμο Τελος οι συνδεσεις με Ιταλια εως τελη μαρτιου. Βροχη ακυρωσεων κ βροχη voucher. Το μονο καλο: εστειλαν ακυρωση χθες βραδυ κ σημερα το πρωι το voucher..σε λιγοτερο απο 12 ωρες, απιστευτο..
Τελος οι συνδεσεις με Ιταλια εως τελη μαρτιου. Βροχη ακυρωσεων κ βροχη voucher. Το μονο καλο: εστειλαν ακυρωση χθες βραδυ κ σημερα το πρωι το voucher..σε λιγοτερο απο 12 ωρες, απιστευτο..
23 Ιανουαρίου 2021 #1.831 fotast Member Μηνύματα 5.971 Likes 6.321 Με αφορμή την προσφορά που τρέχει,βλέπω ότι οι προορισμοί από Αθήνα για το καλοκαίρι έχουν περιοριστεί πολύ.Ρευστή κατάσταση μάλλον. Incredible Offers
Με αφορμή την προσφορά που τρέχει,βλέπω ότι οι προορισμοί από Αθήνα για το καλοκαίρι έχουν περιοριστεί πολύ.Ρευστή κατάσταση μάλλον. Incredible Offers
25 Ιανουαρίου 2021 #1.832 Nicolas Member Μηνύματα 155 Likes 220 Επόμενο Ταξίδι ...... Ονειρεμένο Ταξίδι Καραϊβική Ωραίο το διαφημιστικό αλλά έχει πολύ ψωμί ακόμη η ιστορία, μας ακυρωσε και την πτήση για Ιορδανία τον Αύγουστο....Αμα μείνει μόνο το Αθηνα-Θεσ/νικη στο τέλος τι να το κάνω μάνα μου
Ωραίο το διαφημιστικό αλλά έχει πολύ ψωμί ακόμη η ιστορία, μας ακυρωσε και την πτήση για Ιορδανία τον Αύγουστο....Αμα μείνει μόνο το Αθηνα-Θεσ/νικη στο τέλος τι να το κάνω μάνα μου
25 Ιανουαρίου 2021 #1.833 katkats Moderator Μηνύματα 7.394 Likes 8.402 Επόμενο Ταξίδι ? Ονειρεμένο Ταξίδι Ν. Αμερική Nicolas said: Αμα μείνει μόνο το Αθηνα-Θεσ/νικη στο τέλος τι να το κάνω μάνα μου κλικ για όλη την παράθεση... Αυτό έχει καταργηθεί χρόνια τωρα.
Nicolas said: Αμα μείνει μόνο το Αθηνα-Θεσ/νικη στο τέλος τι να το κάνω μάνα μου κλικ για όλη την παράθεση... Αυτό έχει καταργηθεί χρόνια τωρα.
25 Ιανουαρίου 2021 #1.834 Nicolas Member Μηνύματα 155 Likes 220 Επόμενο Ταξίδι ...... Ονειρεμένο Ταξίδι Καραϊβική katkats said: Αυτό έχει καταργηθεί χρόνια τωρα. κλικ για όλη την παράθεση... Σωστά, ποιητική αδεία το ανέφερα.
katkats said: Αυτό έχει καταργηθεί χρόνια τωρα. κλικ για όλη την παράθεση... Σωστά, ποιητική αδεία το ανέφερα.
8 Φεβρουαρίου 2021 #1.835 fotast Member Μηνύματα 5.971 Likes 6.321 Ανακοίνωσε Ζάκυνθο-Βουδαπέστη και επιπλέον πτήσεις από Χανιά και Κέρκυρα για Βουδαπέστη. Νέες πτήσεις της Ryanair από ελληνικά νησιά προς Βουδαπέστη
Ανακοίνωσε Ζάκυνθο-Βουδαπέστη και επιπλέον πτήσεις από Χανιά και Κέρκυρα για Βουδαπέστη. Νέες πτήσεις της Ryanair από ελληνικά νησιά προς Βουδαπέστη
9 Φεβρουαρίου 2021 #1.836 fotast Member Μηνύματα 5.971 Likes 6.321 Και ένα ακόμη νέο δρομολόγιο για τον Ιούλιο.Σαντορίνη-Κρακοβία. Σαντορίνη-Κρακοβία το καλοκαίρι του 2021 με την Ryanair - Airnews
Και ένα ακόμη νέο δρομολόγιο για τον Ιούλιο.Σαντορίνη-Κρακοβία. Σαντορίνη-Κρακοβία το καλοκαίρι του 2021 με την Ryanair - Airnews