Ryanair Ryanair news

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.630
10-20€ πήγαινε ελα η μόνο πήγαινε;
Φίλε μου 1,99 πήγαινε και 3,99 έλα για Μαγιόρκα. Μήνας Ιούνιος. Πιο πολύ έκανε η μεταβίβαση
στο αεροδρόμιο. Από τα πιο τσάμπα ταξίδια που έκανα.
 

patsman

Member
Μηνύματα
191
Likes
523
Πάντως, να πούμε κι ένα μπράβο στην εταιρία που με μόλις ένα κλικ επιστρέφει τα χρήματα ακυρωμένης πτήσης στο πορτοφόλι σου και με ένα δεύτερο κλικ, για όποιον το επιθυμεί, εκκινεί τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στον τραπεζικό σου λογαριασμό (που ολοκληρώνεται εντός 5 εργασίμων ημερών).
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.356
Likes
6.701
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Happy Slam, AO
Μπράβο αλλά δεν ήταν πάντα έτσι 😁
 

Marinetta

Member
Μηνύματα
326
Likes
2.303
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησί του Πάσχα
Δεν ξέρω που να το γράψω αλλά μάλλον για εδώ είναι. Εχθές έψαχνα εισιτήρια για έναν προορισμό και σκεφτόμουν αν αξίζει να πάρω χειραποσκευή, οπότε έψαχνα και με και χωρίς πόσο κοστίζουν. Η τιμή κατέληγε να είναι διπλάσια και συγκεκριμένα έβγαινε 98 ευρώ κάνοντας την επιλογή χειραποσκευή , προσωπικό αντικείμενο και priority. Πήγα λοιπόν να το κλείσω χωρίς αυτά και θα μου έβγαινε κάπου στα 45 ευρώ και λίγο πριν πληρώσω με οδηγεί στην επόμενη σελίδα ότι και καλά είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου και κάνουν sell out στις χειραποσκευές (ΛΟΛ) και μου το δίνουν με 14 ευρώ το ένα και κάποιο άλλο ποσό στο εισιτήριο επιστροφής. Τέλος πάντων μην τα πολύ λέω, που τα πολύ είπα, πλήρωσα τελικά για εισιτήρια, χειραποσκευές, προτεραιότητες 80,99 ευρώ. Τώρα πως έγινε αυτό δεν πολύ κατάλαβα αλλά κατάλαβα ότι γλίτωσα ένα εικοσάρικο. ( όλο το ψάξιμο μέσω της εφαρμογής)
 

Frederico12

Member
Μηνύματα
45
Likes
290
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κένυα
Με κάτι τέτοιες ειδήσεις, είναι να απορείς πως ο ιθύνοντες της κυβέρνησης υποστηρίζουν το αφήγημα της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου μέσα στο χειμώνα.
Αν το καλοσκεφτούμε, ο στόχος της χωρας θα έπρεπε να είναι οι χειμερινοί μήνες, που μπορούν να προφέρουν κλιματολογικές συνθήκες (ιδιαίτερα νότια Ελλάδα) "ανοιξιάτικες" για τους βορειοευρωπαίους.
Τον ήλιο η Ελλάδα, λανθασμένα τον πουλά μόνο το καλοκαίρι.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.493
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom