Ryanair RYANAIR

panosast

Member
Μηνύματα
320
Likes
34
Απο θεσσαλονίκη και βόλο τι πληρότητες παρουσιάζουν οι πτήσεις της ryanair ας μας πει κάποιος που ταξίδεψε πρόσφατα,οσο για τα περι ασφάλειας σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει οτι επείδη το εισιτήριο είναι φτηνο το αεροπλάνο είναι ασυντήρητο απλά η εταιρεία έχει διαφορετικό πλάνο και γλιτώνει χρήματα απο αλλού μην ξεχνάτε οτι ο στόλος της είναι απο τους πιο καινούριους στην ευρώπη.
 

angelos1983

Member
Μηνύματα
11
Likes
1
Ταξιδεψαν φιλοι μου απο Θεσσαλονικη προς Ρωμη και προσ Λονδινο και δεν μου ειπαν για καποιο προβλημα. Εγω εκλεισα Θεσσαλονικη-Λονδινο για Σεπτεμβριο, αν και μενω Αθηνα. Θα ανεβω για μια βαφτιση και ειπα να το συνδυασω γιατι εισιτηρια 2 ατομων με 2 χειραποσκευες και μια βαλιτσα 15 κιλα 231 ευρω, ενω με αλλη εταιρεια απο Αθηνα ηθελα τα ιδια χρηματα για ενα ατομο ομως...
 

soka

Member
Μηνύματα
26
Likes
12
Γεια σας παιδες!!

Δε ξερω που πρεπει να το γραψω, αν κανω λαθος ζητω συγγνωμη προκαταβολικα.

Εδω κ 2 μερες προσπαθω να κλεισω εισητηριο μερω της ryanair για Ρωμη κ ολο declined μου λεει για την αιτηση. Εχω χρησιμοποιησει ολες τις καρτες μου visa debit, visa κ τιποτα. Μονο με ultrex δε δοκιμασα ακομα. Μια φορα ομως, μου εγραψε οταν πατησα την αιτηση, για κινδυνο διπλοεγγραφης κ να ελεγξω τα email μου, αλλα τζιφος, δε μου στειλανε μηνυμα επιβεβαιωσης.

Καταρχας υπαρχει καπου στο φορουμ τετοια συζητηση, πχ για το με ποιες καρτες μπορεις να κανεις κρατηση, για οδηγιες σχετικα με τις ιντερνετικες κρατησεις? Κατα δευτερον, εχει καποιος αλλος συναντησει παρομοιο προβλημα κ πως το λυσε?

Ειναι κ αθλια η σελιδα τους, χωρις ελληνικα κ ενω εχει 25 γλωσσες. Μαθαινω δε, οτι δεν υπαρχει καποιο ελληνικο γραφειο να τηλεφωνησω για να μαθω αν εχει γινει κρατηση ή πως θα γινει.

Πραγματικα εχω χαλαστει αυτες τις 2 μερες εξαιτιας αυτου. Αν μπορει καποιος να βοηθησει του ευχομαι να κλεινει παντα εισητηρια χωρις αυτα που τραβαω εγω. :cool:
 

kwstas

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
να ρωτησω και εγω κατι ?
παιδια χωρις ταυτοτητα πως ταξιδευουν?
ευχαριστω
 

fileas81

Member
Μηνύματα
43
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
Μάλτα
Ταξίδι-Όνειρο
Αμπου Σιμπελ
Με την εταιρεία ταξίδεψα από Liverpool για Οσλο,Ρίγα και Δουβλίνο.Οι τιμές ήταν προκλητικά καλές.Δεν μπορείς να αντισταθείς.Για Όσλο έδωσα 10 λίρες (περίπου 15€ τότε) μετ' επιστροφή.Ωστόσο τα αεροπλάνα είναι σαν playmobil και οι υπηρεσίες όπως σε όλες τις χαμηλού κόστους εταιρείες ανύπαρκτες.Η πτήση από Δουβλίνο για Liverpool ήταν πραγματική κακή.Στην απογείωση τα είδα όλα!!!Γενικά λέγεται ότι το προσωπικό δουλεύει υπό άθλιες εργασιακές συνθήκες και πολλές φορές οι πιλότοι πετούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.Νοικιάζουν τις στολές τους, αγοράζουν μέχρι και το νερό.Προσωπικά είμαι λίγο επιφυλακτικός με την εν λόγω εταιρεία...
 

pierikos

Member
Μηνύματα
27
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Το ψάχνω
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Ταξίδεψα από Δουβλίνο στο Λονδίνο, από Λονδίνο στη Θεσσαλονίκη, από Θεσσαλονίκη σε Ρώμη μετ΄επιστροφής και δεν αντιμετώπισα προβλήματα. Το προσωπικό ήταν ευγενικό και η πτήση έφτασε στην ώρα της. Όσον αφορά στις χειραποσκευές, από Δουβλίνο για Λονδίνο μας ελέγξανε και επειδή η μια δε χωρούσε, πληρώσαμε 40 ευρώ (πόνεσε αυτό). Στο Λονδίνο για Θεσσαλονίκη την δώσαμε στο check-in και πληρώσαμε 35 λίρες αντί για 40 που θα πληρώναμε αν δε χωρούσε εκ νέου.

Στα ταξίδια Θεσσαλονίκη-Ρώμη, Ρώμη-Θεσσαλονίκη δε μας έλεγξαν. Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι το Δουβλίνο είναι η "έδρα" τους, ενώ Ιταλοί και Έλληνες δε δίνουν σημασία.

Τέλοσπαντων. Ακόμη κι έτσι, οι τιμές ήταν πολύ χαμηλές. Ρώμη πήγαμε με 22 ευρώ μετ' επιστροφής (κλείσαμε τα εισιτήρια αρχές Μαρτίου για 16-19 Ιουνίου). Δουβλίνο-Λονδίνο και Λονδίνο-Θεσσαλονίκη πήγαμε με περίπου 100 ευρώ.

Φυσικά η εν λόγω εταιρία δεν προσφέρει τίποτε στην πτήση. Παρόλα αυτά εγώ δοκίμασα ένα σάντουιτς σε μια πτήση που έκανε 5 ευρώ και ήταν γευστικότατο.

Εγώ τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Η τιμή δεν έχει να κάνει με την ασφάλεια ούτε και με την ποιότητα. Προτιμώ να πληρώσω πολύ λιγότερα χρήματα παρά να "απολαύσω" τα αλατισμένα φυστίκια, το cookie, τον καφέ και το νερό ή αναψυκτικό μιας από τις "κανονικές" εταιρίες. Αν θέλω πληρώνω 3 ευρώ ξηρούς καρπούς, 3 ευρώ για cookie, τα βάζω στην τσέπη μου, δίνω και άλλα 2 ευρώ για νερό και απολαμβάνω το ταξίδι μου. Εξάλλου 2-3 ώρες είναι η διαδρομή. Δεν πάμε και στην Αμερική!
 

konv

Member
Μηνύματα
75
Likes
7
Ρε παιδια μια ερωτηση...
Μέσα στο αεροπλανο επιτρεπεται το φαγητο; (κανενα μπισκοτο δηλ) ή κανενας καφες κι αν ναι απο που τα παιρνουμε; (εννοω απο duty free μετα το check in ή απο το σπιτι;)
Ευχαριστω
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δεν υπάρχει πρόβλημα αν και θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο ανοιχτοχέρης ο Μικ και να μοίραζε κανά σακουλάκι με φυστίκια στους πεινασμένους επιβάτες του όπως κάνει μέχρι σήμερα η αγαπημένη του Southwest.
 

nera_gr

Member
Μηνύματα
816
Likes
193
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Ρε παιδια μια ερωτηση...
Μέσα στο αεροπλανο επιτρεπεται το φαγητο; (κανενα μπισκοτο δηλ) ή κανενας καφες κι αν ναι απο που τα παιρνουμε; (εννοω απο duty free μετα το check in ή απο το σπιτι;)
Ευχαριστω
Αν δε θέλεις να τα αγοράσεις από το αεροπλάνο, το φαγητό (σάντουιτς, τσιπς, μπισκότα κλπ) μπορείς να το πάρεις απ' όπου θέλεις. Από το σπίτι σου, από το αεροδρόμιο, απ' οπουδήποτε. Αν θέλεις καφέ και νερό θα τα αγοράσεις όχι μετά το τσεκίν αλλά μετά τον έλεγχο χειραποσκευών, στις καντίνες που έχει-αν έχει- στις πύλες, γιατί τα υγρά στον έλεγχο θα σας τα πετάξουν.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.192
Μηνύματα
883.490
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom