annoulita100
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Εκουαδόρ
- Ταξίδι-Όνειρο
-
All the world
Χαχα!!Θέλω να πιστεύω πως ήξεραν που μας πήγαιναν...:roll: Αλλά όχι,δεν είχα τέτοια εμπειρία!Πολύ όμορφες φωτογραφίες annoulita αλλά βρε παιδί μου μ' αυτές τις βόλτες σας στο δάσος δεν φοβηθήκατε μην συνταντήσετε κανένα λυκάκι ή καμμία αρκουδίτσα;
και εγώ για κανένα λόγο δεν το ακυρώνω!Όσο κρύο και να έχει!Αφού απολαύσαμε και σήμερα το υπέροχο λαπωνέζικο πρωινό,ντυθήκαμε με τις πανοπλίες μας και βάλαμε πλώρη για το ski resort,5' με τα πόδια από το ξενοδοχείο.Το μέρος είναι ιδανικό για αρχάριους κυρίως γιατί δεν έχει κόσμο και ο δάσκαλος είναι διαθέσιμος και πρόθυμος να σε οδηγήσει στις κατάλευκες πίστες του.Ακούγεται μάλιστα πως εδώ μπορεί κανείς να βρει τις καλύτερες πίστες που υπάρχουν σε ολόκληρη τη Φινλανδία.Γι'αυτό λοιπόν,λάτρεις του σκι,βάλτε πλάνο για Salla και εδώ είμαι έγω!
Και ναι καλά καταλάβατε!Ήταν λουκάνικα ταράνδου!Για ακόμα μία φορά τον τιμήσαμε τον αγαπημένο Rudolf!!Απολαύσαμε το τσάι μας με τους φίλους Σουηδούς και έτσι φρέσκοι και χορτάτοι κινήσαμε για το resort.Η ώρα είχε πάει 4.30μμ και άρχιζε κιόλας να σκοτεινιάζει.Αφού αφήσαμε τον εξοπλισμό και τραβήξαμε μερικές φωτογραφίες με την ομάδα,το πνεύμα μας οδηγούσε στο σαλέ για τί άλλο???Για πίτσα και μπύρα