Sky Express Sky Express - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Η sky express πόσο αυστηρή είναι με το βάρος των αποσκευών? Ζυγίζει γενικά?
Για χειραποσκευή εννοείς; Έχω πετάξει με Sky 4-5 φορές (εντάξει δεν είναι πολλές για να έχεις τελείως αντιπροσωπευτική εικόνα) και δεν την έχουν ζυγίσει ποτέ.

Τώρα, αν πας να αφήσεις τη βαλίτσα στο checkin και σε δουν να κουβαλάς αγκομαχώντας μια φουσκωμένη χειραποσκευή, ε… :haha:

GIOTA1971

Member
Για χειραποσκευή εννοείς; Έχω πετάξει με Sky 4-5 φορές (εντάξει δεν είναι πολλές για να έχεις τελείως αντιπροσωπευτική εικόνα) και δεν την έχουν ζυγίσει ποτέ.

Τώρα, αν πας να αφήσεις τη βαλίτσα στο checkin και σε δουν να κουβαλάς αγκομαχώντας μια φουσκωμένη χειραποσκευή, ε… :haha:
Χαχαχα για φυσιολογική σε όγκο χειραποσκευη μιλάω..απλά μου βγαίνει γύρω στα 9 κιλά για αυτό ρωτησα

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Για 1 κιλό παραπάνω δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Ακόμα, η Sky σου δίνει και προσωπικό αντικείμενο, οπότε στη χειρότερη αν έχεις κάτι βαρύ (πχ βιβλίο) το βάζεις και εκεί. Πάντως, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

grinder22

Member
Σημερινό περιστατικό σε πτήση από Gatwick - Αθήνα. Μόλις έγινε και γράφω από το αεροπλάνο καθώς έχει καθυστέρηση.

Το εισιτήριο μου είναι Sky Joy, όπου τα ναύλα περιλαμβάνουν χειραποσκευή 8kg και ένα προσωπικό αντικείμενο.

Η υπάλληλος στον γκισέ με βάζει να ζυγίσω τη χειραποσκευή μ, που ήταν 10kg. Μόλις πάω να βγάλω αντικείμενα για να τα βάλω στην τσάντα πλάτης μου λέει ότι η χειραποσκευή μαζί με τη τσάντα πρέπει να είναι 8kg και με πάει να πληρώσω για τσεκ ιν, το ίδιο και μια κοπέλα πίσω μου.

Όταν αρχίσαμε να της λέμε και οι δύο ότι στο σαιτ της αεροπορικής δεν υπάρχει πουθενά επισήμανση του ορίου κιλών για το προσωπικό αντικείμενο, άρχισε να το αλλάζει και να λέει ότι είναι 2kg, κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά στο σαιτ.

Αφού πιέζαμε και οι δύο να μας δείξει από που προκύπτει ο ισχυρισμός ή να φέρει κάποιον υπεύθυνο, είπε ότι αυτή είναι η υπεύθυνη πτήσης και θα μας απαγορεύσει την επιβίβαση αν συνεχίσουμε.

Επειδή δεν με έπαιρνε να χάσω την πτήση δε φώναξα ασφάλεια αεροδρομίου για να το συνεχίσω εκείνη τη στιγμή, πλήρωσα £60 για το τσεκ ιν της χειραποσκευης και κράτησα το όνομα της, όπου και φυσικά θα κάνω παράπονα στην Sky Express για επιστροφή χρημάτων και για την ίδια συγκεκριμένα.

Είχα πετάξει άλλη μια φορά παλιότερα με την SE και είχα καλή εμπειρία αλλά αυτό το συμβάν από μόνο του είναι αρκετό για να τους βάλω στη μαύρη λίστα, εκτός κι αν βγάλω άκρη εύκολα με τη γραμμή παραπόνων, που για κάποιο λογο αμφιβάλλω.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Σημερινό περιστατικό....
Προφανώς θα έπεσες σε καμία ανέραστη γιατί πουθενά δεν αναφέρεται το βάρος προσωπικού αντικειμένου.
Ποτέ δεν μου έχουν κάνει έλεγχο.
Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν τα βαριά αντικείμενα τα έβαζες στις τσέπες ενός μπουφάν...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.142
Μέλη
39.897
Νεότερο μέλος
dimigogr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα