Sky Express Sky Express - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

paefstra

Member
Αν δεν σας αρέσει σβήστε το. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και δεν είμαστε σε μοναστήρι. Άλλωστε δεν έθιξα κανένα άτομο από το φόρουμ.
Oυτε σε καφενειο ειμαστε ομως. Μ αρεσει που τα ταξιδια "ανοιγουν το μυαλο". Αχαμπαρος.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία

maria91

Member
Μαρία από ότι διαβάζω δεν φταίει η αγαπημένη μας aegean

"Λάβετε υπόψη ότι το μέγιστο βάρος μίας αποσκευής δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 32 κιλά. Τα συνδικάτα χειριστών αποσκευών πολλών ευρωπαϊκών χωρών απαγορεύουν την ανύψωση βαλιτσών που ζυγίζουν περισσότερο από 32 κιλά. Δεν δέχονται όλα τα αεροδρόμια βαλίτσες με μεγαλύτερο βάρος."

Κάπως έτσι το σκέφτηκα και εγώ Η μετάφραση δεν είναι καλή όμως δεν πειράζει.
Αρα το ελληνικο αεροδρομιο δεχεται υπερβαρη βαλιτσα ΠΑΝΤΑ και οχι τα ξενα???σας παρακαλω ειναι ξεκαθαρα θεμα υπαλληλου!!!μου χει τυχει παλι πριν 2-3 χρονια σε αλλο ξενο αεροδρομιο να εχω 32κιλα κ 800γραμ και να μου την παρουν κανονικα(παλι με ετζιαν),εκει δε τους πιανει η μεση???απλα δε γουσταρε να εξυπηρετησει,οπως δε γουσταρε να βαλει κρατηση 7 ατομων στις θεσεις που ειχαν πληρωσει,οπως δε γουσταρε να παρει καροτσακι απο οικογενεια μπροστα και μας καθυστερησε 1 ολοκληρη ωρα γιατι ηταν αχαμπαρη!!!προσωπικα δε με ενοιαζε γιατι ανοιξα και απλα τα πηρα στα χερια και δε τολμησε κ κανεις να πει τιποτα γιατι λογω υπαλληλου η μιση πτηση παραλιγο να μη μπει στο αεροπλανο,απλα σχολιαζω οτι εκτος ελληνικων αεροδρομιων το προσωπικο που παιρνει η ετζιαν και η skyexpress δεν ειναι με παρα πολυ προσοχη διαλεγμενο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.142
Μέλη
39.898
Νεότερο μέλος
vanskg

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom