Sky Express Sky Express - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

Extra muros

Member
Συγγραφέας
Το εχω δει. Να υποθεσω οτι το 215κλπ ειναι το δωρεαν?
Γιατι και η Aegean εχει παγιδα, το ενα ειναι δωρεαν.
Συνήθως τα 801 είναι με χρέωση, άρα ναι, πιθανοτατα το άλλο. Νομίζω πάντως ότι είναι υποχρεωμένοι να προαναγγελουν τυχόν χρεώσεις αμέσως μόλις καλέσεις.

Jakis

Member
Αφηγητής
Ερώτηση ; Εχει δοκιμάσει κανείς σε πτήση εσωτερικου της Sky Express να παραδώσει τη βαλίτσα καμπίνας του στο check in;
Υπάρχει χρέωση για αυτό;

Δεν έχω ανάγκη για κανονική βαλίτσα αλλά θέλω να μεταφέρω κάτι που δεν επιτρέπεται στην καμπίνα. Το έχω κάνει με άλλες αερογραμμές αλλά δεν έχω πετάξει ποτέ με τη συγκεκριμένη.

KIKI

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ερώτηση ; Εχει δοκιμάσει κανείς σε πτήση εσωτερικου της Sky Express να παραδώσει τη βαλίτσα καμπίνας του στο check in;
Υπάρχει χρέωση για αυτό;

Δεν έχω ανάγκη για κανονική βαλίτσα αλλά θέλω να μεταφέρω κάτι που δεν επιτρέπεται στην καμπίνα. Το έχω κάνει με άλλες αερογραμμές αλλά δεν έχω πετάξει ποτέ με τη συγκεκριμένη.
Τον Οκτωβριο που πηγα και γυρισα Θεσσαλονίκη με βαλίτσα καμπίνας με ρώτησαν στον γκισέ αν θέλω να την δώσω και τις δύο φορές είπα ναι.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Τον Οκτωβριο που πηγα και γυρισα Θεσσαλονίκη με βαλίτσα καμπίνας με ρώτησαν στον γκισέ αν θέλω να την δώσω και τις δύο φορές είπα ναι.
Πηγές μόνη σου στο γκισέ( πριν τον έλεγχο) και ρώτησες εάν μπορείς να την παραδώσεις; Γιατί όταν έχουμε μόνο αποσκευή καμπίνας δεν πηγαίνουμε στο γκισέ αλλά απευθείας στην πύλη.
Το ρωτώ γιατί βλέπω ότι μόνο η Ryanair τελικά δεν δέχεται να παραδώσεις χειραποσκευή εάν δεν έχεις πληρώσει 10κιλη παραδοτέα αποσκευή...

maria91

Member
Πηγές μόνη σου στο γκισέ( πριν τον έλεγχο) και ρώτησες εάν μπορείς να την παραδώσεις; Γιατί όταν έχουμε μόνο αποσκευή καμπίνας δεν πηγαίνουμε στο γκισέ αλλά απευθείας στην πύλη.
Το ρωτώ γιατί βλέπω ότι μόνο η Ryanair τελικά δεν δέχεται να παραδώσεις χειραποσκευή εάν δεν έχεις πληρώσει 10κιλη παραδοτέα αποσκευή...
Η ryanair ειναι χαμηλου κοστους εταιρεια λογικο ειναι να θελει να βγαλει λεφτα απο καθε τι..η sky express δεν ειναι οποτε γιατι να χρεωνει να παρει τη χειραποσκευη κατω?απλα οντως οταν εχεις χειραποσκευη πας απευθειας στη πυλη και δε περνας τον "εφιαλτη" του γκισε...τωρα αν καποιος δε βαριεται να πηγαινει 2 ωρες πριν για να δινει τη χειραποσκευη του παει κ την παραδιδει...

KIKI

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Πηγαίνω πάντα στον γκισέ και κάνω εκεί το τσεκ ιν. Μιλάω για την Sky express.Συνηθως με ρωτάνε οι ίδιοι αν θέλω να δώσω τη βαλίτσα καμπίνας.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Πέτα το Πάσχα με SKY και κέρδισε voucher έως 50€!

Ταξίδεψε και αυτό το Πάσχα με SKY, τη βραβευμένη από την ERA, Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς, και κέρδισε voucher έως 50€ για την επόμενη πτήση σου στο εξωτερικό.

🎫Κλείσε θέση μέχρι 31/03/2026

✈Ταξίδεψε από 03/04/2026 έως 20/04/2026.

🧳Δωρεάν χειραποσκευή & προσωπικό αντικείμενο σε κάθε ναύλο!

*Όροι & προϋποθέσεις προσφοράς στο τέλος της σελίδας.
*Όροι & προϋποθέσεις voucher στο τέλος της σελίδας.

Αεροπορικά εισιτήρια για το Πάσχα | SKY express

panosch1979

Member
Καλησπερα σας. Η συγκεκριμενη εταιρια προσφερει κατι κατα την διαρκεια της πτησης (νερο κτλ);

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.282
Μέλη
40.282
Νεότερο μέλος
Argy Chatz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom