• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Skyeurope

SAPACO

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Καλησπέρα,
Ζητώ συγνώμη αν ανοίγω νέο θέμα σε λάθος ενότητα αλλά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Θα ταξιδέψω στην Πράγα με την εν λόγω εταιρεία. Κλείνω λοιπόν το εισιτήριο μου κανονικά.Με χρεώνουν 10 ευρώ μετ΄επιστροφής για θέση που εκλεισα και αλλά 20ευρώ για τις αποσκευες. Ολά καλα και σύνολο 238 Ευρώ. Πάω λοιπον να κάνω το ίδιο και για την γυναίκα μου και ξεχνάω για την πτήση πρός Πράγα να της κλείσω θέση δίπλα μου με αποτέλεσμα να χρεωθεί η πιστωτική μου 233 Ευρώ. Το αντιλαμβάνομαι λοιπόν και πάω και κάνω τροποποίηση στην κράτηση της γυναίκας μου. Κλέινω την θέση που ήθελα και με χρεώνουν(σωστά) αλλά 5 ευρώ στην πιστωτική για την θέση. Στο προκείμενο τώρα. Στο site της skyeurope οταν δίνω τον αριθμό της κράτησης της μου βγάζει οτι έχουμε κλέίσει θέση μόνο για την επιστροφή και στο email που έστειλαν πάλι φαίνεται κράτηση θέσης μόνο για επιστροφή. Περίμενα λίγες μέρες και τελικά έστειλα mail που ποτέ δεν μου απάντησαν. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος έπικοινωνίας μαζί τους? Τι πρέπει να κάνω? Δεν είναι τα 5 Ευρώ απλά αισθάνομαι κάπως οταν πληρώνω για κάτι που δεν μου παρεχεται.

Συγνώμη για το μακροσκελές.

Ευχαριστώ.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Τη διαδικασία επιλογής θέσης την έκανες και για τις 2 πτήσεις?

SAPACO

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Τη διαδικασία επιλογής θέσης την έκανες και για τις 2 πτήσεις?
Ναι. Απλά την διαδικασία για την γυναικα μου την έκανα και δεύτερη φορά απλά γιατί την πρώτη είχα κλείσει και πληρώσει θέση μόνο για την επιστροφή.

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
ειναι η πρωτη φορα που θελω να κλεισω εισητηρια με skyeurope.ηθελα να με ενημερωσει καποιος αν δεν κανω επιλογη θεσεων,πως θα κατσουμε στο αεροπλανο?εννοω οτι οπου βρει ο καθενας?ο συνταξιδιωτης μου δεν εχει ξανανεβει σε αεροπλανο και θα ηθελα να τον εχω διπλα μου,γιαυτο ρωταω.σαυτην την περιπτωση ειναι υποχρεωτικο να επιλεξω θεση δλδ?

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθεσαι όπου βρεις.
Αν πας εκτός περιόδου πάσχα, τριημέρων κτλ. μην φαντάζεσαι ότι θα γίνεται και πανικός στο αεροπλάνο!
Θυμάμαι πέρσι που πήγαμε Πράγα, το Μάιο, το αεροπλάνο ήταν μισογεμάτο.

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
α,μαλιστα!ευχαριστω πολυ!εγω θα παω βιεννη τελη μαιου αλλα επειδη δεν θελω να το ρισκαρω και να αγχωθω καλυτερα να τις δηλωσω τις θεσεις.πως ομως δηλωνω και για την επιστροφη?' μηπως αυτες που θα δηλωσω θα ισχυουν και για τις δυο πτησεις?

trapper

Member
Κάθεσαι όπου βρεις.
mary, στην πράξη ίσως ναι. Επίσημα όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο πολιτισμένα απ ότι σε Easyjet και Ryanair. Εκτός του ότι μπορείς να πληρώσεις για συγκεκριμένη θέση, σε περιπτωση αεροδρόμιου που επιτρέπεται το web-chekin τότε διαλέγεις και θέση, αν κάνεις (δωρεάν) chekin στο αεροδρόμιο, θέση συγκεκριμένη σου δίνουν τότε δωρεάν, και φυσικά ζητάς να είσαι δίπλα σε φίλο σου, η σε παράθυρο κλπ. όπως στις ακριβές εταιρίες. Και επιμένουν να καθίσεις στην προσδιορισμένη.

Μετά την απογείωση, μπορείς να καθίσεις και αλλού. Εκτός απο τις (πρώτες) θέσεις που είναι χαρακτηρισμένα ακριβές (φαρδύτερο seat pitch), φυσικά γιατί τότε κανείς δεν θα τις πλήρωνε.

Αν θέλεις να πληρώσεις, ορίζεις συγκεκριμένη θέση για κάθε διαδρομή χωριστά.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Όπως θέλεις αν και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται.
Δεν ισχύει η ίδια θέση και για τις 2 διαδρομές.
Εκεί που κλείνεις τη θέση έχει "outbound flight" και "inbound flight".
Όταν πας να κλείσεις είναι επιλεγμένη η
"outbound flight". Αφού επιλέξεις θέση για την
αναχώρηση πατάς κλικ δίπλα στην
"inbound flight" και επιλέγεις θέση και για την επιστροφή.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Εννοούσα ότι κάθεσαι όπου βρεις ελεύθερη θέση.

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
σας ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση και τους δυο σας!πεταει το φορουμ !!!
δλδ trapper εγω να τις ορισω τις θεσεις καλου κακου διοτι στο μακεδονιας για να κανω web check-in κομματακι δυσκολο;)

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Web check in η skyeurope δεν έχει ούτε καν στην Αθήνα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.011
Μέλη
39.726
Νεότερο μέλος
Christos Rev

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom