Νορβηγία sos Νορβηγία σε λίγες μέρες . Που αρχίζουμε ? και πόσες μέρες ?

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
δεν καταλαβα , μαλλον εχω μπερδευτει απιστευτα
η ιστορια υπεροχη αλλα δεν προυποθετει αυτοκινητο απο οσλο ?
Εγώ νοίκιασα αυτοκίνητο από το Οσλο,εσύ πηγαίνεις με τραινο στο Μπεργκεν και ενοικιάζεις από εκεί το αυτοκίνητο και εκεί το επιστρέφεις.

Billouk

Member
Εγώ θα έκανα το εξής:

Ξεκινάτε από Μπέργκεν, την τρίτη ημέρα με πλοίο της Norled πάτε στο Flåm, μένετε εκεί το βράδυ και την επόμενη μέρα πάτε Όσλο με τρένο.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
1750520788466.png

Σου δίνω μια εναλλακτική ακόμη. Μετά από μία μέρα στο Όσλο πετάτε για Alesund. Μία ημέρα για την πόλη που την αξίζει και στη συνέχεια ενοικίαση αυτοκινήτου με κατεύθυνση Bergen. Μπορείτε να διαλέξετε για το κατέβασμα την πιο ανατολική διαδρομή για να περάσετε από το φοβερό και τρομερό Geiranger και από το Naroyfjord. Αυτό γίνεται με μια διανυκτέρευση κάπου ενδιάμεσα. Άρα μία ημέρα Όσλο, μία Alesund, δύο στον δρόμο και μία ολόκληρη για Bergen.
Θα χρειαστείτε δύο (ή και τρεις) ημέρες για την επιστροφή στο Alesund από τη δυτική διαδρομή. Θα δείτε παγετώνες, την εκκλησία Unesco στο Ornes και άπειρα περάσματα σε φιορδ. Οι διαδρομές όλες θέλουν χρόνο, είναι αργές σε οδήγηση και τρομερά εντυπωσιακές σε τοπία. Η επιστροφή του αυτοκινήτου πρέπει να γίνει στο σημείο παραλαβής διαφορετικά το κόστος εκτοξεύεται παρα πολύ. Αν έχετε κι άλλες ημέρες μπορείτε να συνεχίσετε για Trollstigen (βόρεια, εκτός του χάρτη που δίνω) που είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές οδηγικές διαδρομές.
Και τέλος μία ακόμη μέρα στο Όσλο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.060
Μέλη
39.807
Νεότερο μέλος
ArgyroTrigka

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα