Ethiopian Airlines Stopover Addis Ababa

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ομοιοπαθουσα. Υπάρχει κάτι που μπορούμε να δούμε εκείνες τις βραδινές ώρες?
Κλεισε ενα ιδιωτικο τουρ. Αν και βραδιατικα τι να δεις..υποψη απο την προσγειωση μεχρι το τσεκ ιν του ξενοδοχειου μπορει να περασουν κ 2 ωρες..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τον Απρίλιο σε stopover 7 ωρών στην Addis με business εισιτήριο(9 το πρωί με 4 το απόγευμα), από το γραφείο της Ethiopian στην Αθήνα μου έδιναν την επιλογή του ξενοδοχείου που δεν την ήθελα και για το tour στη πόλη μου το έδιναν με χρέωση τύπου 150 ευρώ.

Έκλεισα με getyourguide, αυτός που έκλεισα το τουρ μου είπε ότι δε χρειάζεται βίζα όταν υπάρχει εισιτήριο κλεισμένο και είναι stopover, τελικά στον έλεγχο δεν με άφησαν, μιλούσε ο τουρ guide με τους συνοριακούς κανα 10λεπτο στο τηλέφωνο και δεν έβγαλαν άκρη, μου γύρισαν τα χρήματα πίσω στο Getyourguide.
Αν κ το οριο ειναι 8 ωρες, δινουν καμια φορα χοτελ κ σε λιγοτερες. Επρεπε να κλεισεις το τουρ με παραλαβη απο το χοτελ, το σκαιλαιτ, δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Αν κ το οριο ειναι 8 ωρες, δινουν καμια φορα χοτελ κ σε λιγοτερες. Επρεπε να κλεισεις το τουρ με παραλαβη απο το χοτελ, το σκαιλαιτ, δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα.
Μου το έδιναν το ξενοδοχείο, αλλά δε το χρειαζόμουνα. Έφτασα 9 το πρωί και πετούσα 4 το απόγευμα δε θα πήγαινα να κοιμηθώ και δεν υπήρχε λόγος να πάω στο ξενοδοχείο αφού είχα πρόσβαση στο Sheba που έχει πολύ καλύτερο φαγητό.

Ο ξεναγός μου έδωσε την εγγύηση ότι δε θα υπήρχε πρόβλημα να βγω έξω για 7 ώρες, εάν το ήξερε και αυτός και μου είχε δώσει την επιλογή θα το είχα κάνει έτσι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.164
Μέλη
39.904
Νεότερο μέλος
nicopap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom