Ethiopian Airlines Stopover Addis Ababa

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ομοιοπαθουσα. Υπάρχει κάτι που μπορούμε να δούμε εκείνες τις βραδινές ώρες?
Κλεισε ενα ιδιωτικο τουρ. Αν και βραδιατικα τι να δεις..υποψη απο την προσγειωση μεχρι το τσεκ ιν του ξενοδοχειου μπορει να περασουν κ 2 ωρες..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τον Απρίλιο σε stopover 7 ωρών στην Addis με business εισιτήριο(9 το πρωί με 4 το απόγευμα), από το γραφείο της Ethiopian στην Αθήνα μου έδιναν την επιλογή του ξενοδοχείου που δεν την ήθελα και για το tour στη πόλη μου το έδιναν με χρέωση τύπου 150 ευρώ.

Έκλεισα με getyourguide, αυτός που έκλεισα το τουρ μου είπε ότι δε χρειάζεται βίζα όταν υπάρχει εισιτήριο κλεισμένο και είναι stopover, τελικά στον έλεγχο δεν με άφησαν, μιλούσε ο τουρ guide με τους συνοριακούς κανα 10λεπτο στο τηλέφωνο και δεν έβγαλαν άκρη, μου γύρισαν τα χρήματα πίσω στο Getyourguide.
Αν κ το οριο ειναι 8 ωρες, δινουν καμια φορα χοτελ κ σε λιγοτερες. Επρεπε να κλεισεις το τουρ με παραλαβη απο το χοτελ, το σκαιλαιτ, δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Αν κ το οριο ειναι 8 ωρες, δινουν καμια φορα χοτελ κ σε λιγοτερες. Επρεπε να κλεισεις το τουρ με παραλαβη απο το χοτελ, το σκαιλαιτ, δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα.
Μου το έδιναν το ξενοδοχείο, αλλά δε το χρειαζόμουνα. Έφτασα 9 το πρωί και πετούσα 4 το απόγευμα δε θα πήγαινα να κοιμηθώ και δεν υπήρχε λόγος να πάω στο ξενοδοχείο αφού είχα πρόσβαση στο Sheba που έχει πολύ καλύτερο φαγητό.

Ο ξεναγός μου έδωσε την εγγύηση ότι δε θα υπήρχε πρόβλημα να βγω έξω για 7 ώρες, εάν το ήξερε και αυτός και μου είχε δώσει την επιλογή θα το είχα κάνει έτσι.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μου το έδιναν το ξενοδοχείο, αλλά δε το χρειαζόμουνα. Έφτασα 9 το πρωί και πετούσα 4 το απόγευμα δε θα πήγαινα να κοιμηθώ και δεν υπήρχε λόγος να πάω στο ξενοδοχείο αφού είχα πρόσβαση στο Sheba που έχει πολύ καλύτερο φαγητό.

Ο ξεναγός μου έδωσε την εγγύηση ότι δε θα υπήρχε πρόβλημα να βγω έξω για 7 ώρες, εάν το ήξερε και αυτός και μου είχε δώσει την επιλογή θα το είχα κάνει έτσι.
Ναι, το καταλαβα οτι δεν το ηθελες, αλλα το βαουτσερ ειναι η «βιζα» για εξοδο. Επρεπε να το παρεις και να συναντιοσουν εξω. Εμπιστευθηκες ενα τυχαιο μαλλον. Παθημα μαθημα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
@gkalla επειδή το έχω πολύ πρόσφατο, να επιμείνεις να πάρεις το voucher από το αεροδρόμιο αναχώρησης. Μίλησε μαζί τους αν χρειαστεί να το έχουν έτοιμο.
Όπως σωστά ειπώθηκε, έχει και την ισχύ της visa, δε μπαίνει σφραγίδα στο διαβατήριο σου βέβαια στην έξοδο αλλά μόνο στο εισιτήριο σου.
Το ξενοδοχείο που παρέχουν είναι εκ πρώτης καλό, δε θα έλεγα όμως ότι ήταν και πολύ συνεπείς με το καθάρισμα..
Το φαγητό (βραδινό και πρωινό στην περίπτωση μου) απλά τυπικό.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
@gkalla επειδή το έχω πολύ πρόσφατο, να επιμείνεις να πάρεις το voucher από το αεροδρόμιο αναχώρησης. Μίλησε μαζί τους αν χρειαστεί να το έχουν έτοιμο.
Όπως σωστά ειπώθηκε, έχει και την ισχύ της visa, δε μπαίνει σφραγίδα στο διαβατήριο σου βέβαια στην έξοδο αλλά μόνο στο εισιτήριο σου.
Το ξενοδοχείο που παρέχουν είναι εκ πρώτης καλό, δε θα έλεγα όμως ότι ήταν και πολύ συνεπείς με το καθάρισμα..
Το φαγητό (βραδινό και πρωινό στην περίπτωση μου) απλά τυπικό.
Thanks
Μίλησα με το γραφείο τους στην Αθήνα και μου είπαν πως έχει δωθεί οδηγία στο αεροδρόμιο αναχώρησης να έχουν έτοιμο το voucher. Τώρα αν θα γίνει έτσι δεν ξέρω . Είδωμεν…
Η Visa δεν με απασχολεί. Νύχτα θα είναι, δεν πρόκειται να βγω.
Όσο για το ξενοδοχείο και το φαγητό δεν τρέχει τίποτα. Ένα βράδυ θα περάσω, μετά από 16,5 ώρες στο αεροπλάνο, θα πέσω ξερός και δεν θα καταλάβω τίποτα. ;)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Thanks
Μίλησα με το γραφείο τους στην Αθήνα και μου είπαν πως έχει δωθεί οδηγία στο αεροδρόμιο αναχώρησης να έχουν έτοιμο το voucher. Τώρα αν θα γίνει έτσι δεν ξέρω .
Τα voucher εκδιδονται αυτοματα απο τα κεντρικα χωρις «οδηγιες» και λοιπα παραμυθια που σου παν. Μονο περιπτωση λαθους υπαρχει, αν τυχον δεν εχει εκδοθει στο τσεκ ιν πας στον παγκο τους αμεσως πριν τον ελεγχο, πριν την εξοδο. Αν εισαι γκολντ, μπιζνες πας απο δεξια, εξυπηρετεισαι πολυ γρηγορα. Πας επισης αν σου εχει δωσει το συστημα χοτελ εξω κι εσυ προτιμας το ιν τερμιναλ, απειρως βολικοτερο αν εισαι πτωμα. Θεωρητικα ειναι για μπιζνες αλλα κανουν οτι θελουν. Στο αλλαζουν αυτοι, οπως κ το χοτελ αν σου εχει βγαλει αλλο χοτελ στην πολη και οχι το σκαιλαιτ.

IMG_3896.jpeg

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τα voucher εκδιδονται αυτοματα απο τα κεντρικα χωρις «οδηγιες» και λοιπα παραμυθια που σου παν. Μονο περιπτωση λαθους υπαρχει, αν τυχον δεν εχει εκδοθει στο τσεκ ιν πας στον παγκο τους αμεσως πριν τον ελεγχο, πριν την εξοδο. Αν εισαι γκολντ, μπιζνες πας απο δεξια, εξυπηρετεισαι πολυ γρηγορα. Πας επισης αν σου εχει δωσει το συστημα χοτελ εξω κι εσυ προτιμας το ιν τερμιναλ, απειρως βολικοτερο αν εισαι πτωμα. Θεωρητικα ειναι για μπιζνες αλλα κανουν οτι θελουν. Στο αλλαζουν αυτοι, οπως κ το χοτελ αν σου εχει βγαλει αλλο χοτελ στην πολη

Ναι δεν είδες τι πάθαμε εμείς. Την τύφλα τους δεν ήξεραν, τίποτα δε βγήκε αυτόματα. Καλά που έκανα ένα χαμό, έφτασε η ουρά της επιβίβασης στο Μαραθώνα . μόνο τότε έκαναν αυτό που έπρεπε.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Οκ
Δεν εισαι ξεκαθαρη. Εφτασες Αντις και δεν σε εξυπηρετησαν στον παγκο;

jimp

Member
Και εμένα στο Πεκίνο ρωτώντας την υπεύθυνη εκεί κατά την παράδοση των αποσκευών έλεγε πως δεν δικαιούμαι επειδή το εισιτήριο είναι με μίλια. Δώσαμε ένα μικρό ματς με τα ελάχιστα Αγγλικά που μιλούσε και τελικά που μου είπε πως με έφτιαξε και όλα καλά.

(Βέβαια κατά την διάρκεια του boarding ήταν δύο υπάλληλοι που είχαν ήδη τα voucher, άσχετα αν η προηγούμενη υπάλληλος τα έφερε περιχαρής)

Επίσης, τουλάχιστον στις πτήσεις που πήρα, όλοι όσοι περίμεναν ξενοδοχείο τους πήγαν σε αυτό εκτός τέρμιναλ.

(Το φαγητό τους το βρήκα μια χαρά, πολύ ωραία τα μοσχαρίσια μπριζολακια, χάλια τα γλυκά τους)

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
είπαν πως έχει δωθεί οδηγία στο αεροδρόμιο αναχώρησης να έχουν έτοιμο το voucher
Μην ορκίζεσαι. Κι εμας ετσι μας είχαν πει και δεν ήταν έτοιμα, ευτυχώς μας τα έφεραν τελευταία στιγμή πριν την πύλη επιβίβασης.
Η Visa δεν με απασχολεί. Νύχτα θα είναι, δεν πρόκειται να βγω.
Δε το λέω για να βγεις έξω αλλά γενικά, το voucher παίζει και ρόλο βιζας, απλα σφραγίζουν το εισιτήριο σου.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Οκ

Δεν εισαι ξεκαθαρη. Εφτασες Αντις και δεν σε εξυπηρετησαν στον παγκο;
τα έγραψα αναλυτικά πιο πίσω. Από το Βενιζέλος ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν ιδέα για βάουτσερ κλπ ενώ εγώ είχα συνεννοηθεί με την εταιρεία και τους κόλλησα στα μούτρα το σχετικό email. Πάνω από ώρα αργότερα βρήκαν μια προϊσταμένη που είχε ξεχάσει να τους δώσει την εντολή και έγινε η δουλειά μας.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.166
Μέλη
39.903
Νεότερο μέλος
nicopap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom