Substack για τις ιστορίες μας

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Για όποιον ξέρει ή θέλει να γνωρίσει τo Substack, είναι μια πλατφόρμα που φιλοξενεί συγγραφείς από όλο τον κόσμο με ευρεία θεματολογία, όπου ο καθένας ανεβάζει τη δουλειά του και αποκτά ακολούθους και συνδρομητές. Δωρεάν ή και επί πληρωμή όταν έχει αρκετό κοινό που ενδιαφέρεται να πληρώσει προκειμένου να διαβάζει περισσότερο υλικό από το συγγραφέα που ακολουθεί.

Θέλει επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας, όποιος θέλει να πειραματιστεί να μεταφέρει τις ταξιδιωτικές του περιπέτειες σ ένα ευρύτερο κοινό, μπορεί να το δοκιμάσει. Υπάρχουν αρκετοί που γράφουν για τα ταξίδια τους, συνήθως νέοι νομάδες ή συνταξιούχοι που αποφάσισαν να τα μουτζώσουν όλα και να πάνε να ζήσουν σε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη και αναμεταδίδουν.

Από όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, το travelstories έχει πολύ καλύτερους συγγραφείς, αλλά η μεταφορά στ αγγλικά θέλει κόπο και χρόνο.

Εγώ γράφτηκα πριν από 2-3 μήνες και αρχικά μελέτησα λίγο τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα, τελικά ξεκίνησα να ανεβάζω την πρώτη μου ιστορία και έχω ήδη 6-7 ακολούθους.
'Οποιος θέλει να ρίξει μια ματιά, το λινκ της πλατφόρμας είναι αυτό Home | Substack

και εδώ είναι το δικό μου προφίλ

Evas' Destinations | Substack μπορούμε να συνδεθούμε και εκεί.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Θα προτιμούσα να έχει το φόρουμ στις αναρτήσεις τη δυνατότητα μεταφραστή ώστε κάποιος ξενος να πατάει ένα κουμπί και να βλέπει το ελληνικό κείμενο μεταφρασμένο. Έτσι το φόρουμ θα αποκτούσε μεγαλύτερο κοινό χωρίς να ασχολούμαστε με ξένα σαιτ

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Θα προτιμούσα να έχει το φόρουμ στις αναρτήσεις τη δυνατότητα μεταφραστή ώστε κάποιος ξενος να πατάει ένα κουμπί και να βλέπει το ελληνικό κείμενο μεταφρασμένο. Έτσι το φόρουμ θα αποκτούσε μεγαλύτερο κοινό χωρίς να ασχολούμαστε με ξένα σαιτ
Είναι κάτι πολύ διαφορετικό εκείνο, τα ταξίδια είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στη θεματολογία που περιέχει. 'Οπως και ως προς τον προσανατολισμό.

Το να γίνει διεθνές το Travelstories είναι μία άλλη ιστορία.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Είναι κάτι πολύ διαφορετικό εκείνο, τα ταξίδια είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στη θεματολογία που περιέχει. 'Οπως και ως προς τον προσανατολισμό.
Δεν γνωρίζω τι ακριβώς είναι αυτό το σαιτ και ούτε κατάλαβα αυτό που γράφεις περι πληρωμής για να πω την αλήθεια. Και, χωρίς παρεξήγηση, δεν με ενδιαφέρει κιόλας να μάθω. Αν είναι να πληρώνω κάποιο σαιτ για να γράφω για τα ταξίδια που μου αρέσουν πολύ, θα προτιμούσα να πληρώνω το παρόν φόρουμ.

Το να γίνει διεθνές το Travelstories είναι μία άλλη ιστορία.
Εγώ θα το προτιμούσα πάντως αυτό!

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
ν είναι να πληρώνω κάποιο σαιτ για να γράφω για τα ταξίδια που μου αρέσουν πολύ, θα προτιμούσα να πληρώνω το παρόν φόρουμ.
Δεν πληρώνεις. Σε πληρώνουν.
Δεν κάνω σύγκριση με το δικό μας φόρουμ, έδωσα μια πληροφορία γιατί κάποιοι μπορεί να ενδιαφέρονται.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν πληρώνεις. Σε πληρώνουν.
Κάτι σαν το you tube δλδ. Φέξε μου και γλίστρησα
Δεν κάνω σύγκριση με το δικό μας φόρουμ, έδωσα μια πληροφορία γιατί κάποιοι μπορεί να ενδιαφέρονται.
Ναι δεν έκανες εσύ σύγκριση, εγώ έκανα τη σύγκριση.

paefstra

Member
Δωρεάν ή και επί πληρωμή όταν έχει αρκετό κοινό που ενδιαφέρεται να πληρώσει προκειμένου να διαβάζει περισσότερο υλικό από το συγγραφέα που ακολουθεί.,
Κατι σαν ταξιδιωτικο Only Fans.
Αφηστε με καλε που θα πληρωνω για να μαθω πως περασε ενας αγνωστος σε ταξιδι.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Δεν έχει καμία σχέση με ytube ή onlyfans. Kαι δεν πληρώνεις.

Καλό είναι πριν εκφέρουμε άποψη να ξέρουμε για τι πρόκειται. Μπορεί να μην ήμουν και γω σαφής.

Ούτε με το travelstories έχει σχέση.

'Εχει όμως μεγάλη σχέση με όσους από εμάς μας αρέσει να γράφουμε ιστορίες για τα ταξίδια μας ή και άλλα θέματα που έχουν σχέση με τα ενδιαφέροντα ή τη δουλειά μας. Και έχουμε ευχέρεια στ αγγλικά.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Η μετάφραση του Google λειτουργει μια χαρά πάντως. Είμαστε έτοιμοι για διεθνή καριέρα.:haha:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Εμένα πάντως μου βγάζει Profile not found όταν προσπαθώ να δω το προφίλ σου.

maria_va

Member
Επειδή εγώ το χρησιμοποιώ το substack αρκετά για τη δουλειά μου που έχει να κάνει με τεχνολογία και όχι με ταξίδια θα ήθελα να πω ότι αρχικά ξεκίνησε σαν πλατφόρμα newsletters. Έγραφαν κυρίως δημοσιογράφοι και άνθρωποι που πριν είχαν ας πούμε κάποιο blog. Στην πορεία εξελίχθηκε αρκετά και τώρα είναι κάτι σαν social platform με δυνατότητες δημιουργίας content όχι μόνο κειμένου αλλά και βίντεο και podcasts. Μπορείς να βρεις πολλά πράγματα δωρεάν. Να πω την αλήθεια το χρησιμοποιώ μόνο ως subscriber και δεν έχει χρειαστεί να πληρώσω κάτι, βρίσκω αυτά που θέλω με δωρεάν subscription. Δεν γνωρίζω πώς βγάζουν χρήματα οι συγγραφείς. Και δεν είμαι και σίγουρη ποιο είναι το μέλλον του. Υπάρχει μια αμερικάνικη εταιρεία πίσω, όχι αυτός ο δόλιος που συντηρεί το travelstories από την Αυστραλία...

Τα λέω αυτά γιατί κι εγώ νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι στο forum που ίσως να ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν και σίγουρα θα δημιουργούσαν πολύ αξιόλογο περιεχόμενο. Καλά έκανε η Εύα και το ανέφερε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.382
Μέλη
40.022
Νεότερο μέλος
Όμηρος Μωαμεθ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom