Λέσβος Tα φώτα σας για μυτιλήνη

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Εχω δει και χειρότερους χωματόδρομους....Η συγκεκριμένη διαδρομή έγινε με απλό ΙΧ και είχε υπέροχες εικόνες του Ολύμπου!
Δεν είχα στο μυαλό μου αυτήν τη διαδρομή που έχω να κάνω από παιδί με γονείς. Την θυμάμαι ως έναν ατελείωτο χωματόδρομο:haha: Ακόμα έτσι είναι ε;

Υπάρχει δρόμος με κομμάτια χωματόδρομου από Βατερά για Πλωμάρι μέσω Σταυρού και Ακρασίου (αξίζει στάση) ή για Μελίντα που περνάει από Παλαιοχώρι όπου οι παππούδες σηκώνονται από την καρέκλα στο δρόμο για να χωρέσεις να περάσεις. Επίσης για παραλία Δροτας που είναι όλη η διαδρομή χωματόδρομος. Είναι πολύ ωραία, αλλά και πολύ απαιτητική ιδίως τον Αύγουστο που έχει σχετική κίνηση.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν είχα στο μυαλό μου αυτήν τη διαδρομή που έχω να κάνω από παιδί με γονείς. Την θυμάμαι ως έναν ατελείωτο χωματόδρομο:haha: Ακόμα έτσι είναι ε;
Ναι, τουλάχιστον το φθινόπωρο του 2017 απο Μεγαλοχώρι μέχρι Αγιάσο!

Απο Πλωμάρι έως Μεγαλοχώρι έχει άσφαλτο
DSC_0858.JPG

Στην είσοδο του θρυλικού Μεγαλοχωρίου :lol:
DSC_0860.JPG

Και απο Μεγαλοχώρι έως Αγιάσο έχει έναν ωραιότατο χωματόδρομο για να γουστάρουμε! :clap:
DSC_0881.JPG

Πριν την Αγιάσο έχει πάλι άσφαλτο, λίγο της κακιάς ώρας βέβαια...
DSC_0893.JPG

Και ένα απο τα σημεία με την γαμάτη θέα του Ολύμπου
DSC_0900.JPG

Υπάρχει δρόμος με κομμάτια χωματόδρομου από Βατερά για Πλωμάρι μέσω Σταυρού και Ακρασίου (αξίζει στάση) ή για Μελίντα που περνάει από Παλαιοχώρι όπου οι παππούδες σηκώνονται από την καρέκλα στο δρόμο για να χωρέσεις να περάσεις. Επίσης για παραλία Δροτας που είναι όλη η διαδρομή χωματόδρομος. Είναι πολύ ωραία, αλλά και πολύ απαιτητική ιδίως τον Αύγουστο που έχει σχετική κίνηση.
Στα Βατερά έχω πάει μόνο απο Πολιχνίτο, οπότε κρατώ τη διαδρομή που λες απο Πλωμάρι για την επόμενη επίσκεψη!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.116
Μέλη
39.872
Νεότερο μέλος
katrints

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom