• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιούλιο - Σεπτέμβριο 2016! Κάντε κλικ εδώ!

The official γατο-τοπικ

καμιά γατοσυμβουλή έχετε να μου δώσετε για τη ζήλεια τους...τι θά κάνω;; η μεγάλη και μόνο στη θέα απο μακρυά(οχι να το χαιδέψω)του μεσαίου "μαίνεται"και γίνεται επιθετική σε μάς(αντί να γίνει σε κείνον μόνο)είναι ικανή να μας ξεσκίσει με τα νύχια της..και γενικώς θα σκάσει καμιά ώρα από το κακό της...ο δε μεσαίος ενώ μέχρί πρότινος ήταν κολλητός με τον μικρό της γειτόνισσας(που είναι αστείρωτος δεν ξέρω αν παίζει ρόλο)πιο αυτοκόλλητοι δεν γίνεται τώρα βγάζει κι αυτός ζήλειες;;τον διώχνει και του επιτίθεται ενω στη μεγάλη δείχνει σεβασμό α ξέχασα και ο μικρός επιτίθεται στη μεγάλη....όπως καταλαβαίνετε στην αυλή μου γίνεται της "κακομοίρας"...μήπως να μου προτείνετε κανεναν γατοψυχολόγο χιχι γιατί τάχω παίξει...
 
Η εικόνα αυτή μου θυμίζει σκηνές από την ταινία"'A street cat named Bob"".Οι γατόφιλοι παρακαλώ σπεύσατε να τη δείτε!!!!Βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Αγγλου μουσικού James Bowen του οποίου τη ζωή άλλαξε στην κυριολεξία ένας αδέσποτο γάτος!με τον οποίον περιφέρεται(έτσι λεγεται)ακόμα και τώρα;(η ταινία βέβαια γυρίστηκε το 2016)στους δρόμους του Λονδίνου έχοντας τον αχώριστο φίλο του στους ώμους του!Στην ταινία πρωταγωνιστεί φυσικά ο ιδιος αυτός ο γάτος ,το σενάριο τογραψε ο μουσικός.
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.342
Μηνύματα
710.381
Μέλη
35.188
Νεότερο μέλος
[email protected]

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom