The official γατο-τοπικ

fenia42

Member
Μηνύματα
3.854
Likes
14.088
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αυτό το φατσονι @panpan μοιάζει πολύ με το δικό μου το Ζανακι
 

alvadi

Member
Μηνύματα
553
Likes
2.802
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μεξικό
@sinefoula καλη δύναμη και θα ξεπεραστούν όλα. Σημασία έχει ότι το παιδί ειναι καλά, όλα τα άλλα θα γίνουν. Ελπίζω να έρθει σύντομα ο καιρός που όλο αυτό που πέρασες θα ειναι μία κακή θύμηση.

@panpan τι ωραίο κρεβατάκι με θέα, ζήλεψα..

Η δικιά μου (στειρωμένη) δεν έχει τις τάσεις φυγής που ειχε αλλά αμα της δωθεί η ευκαιρία την κανει από τη πόρτα κυρία και γω ξωπίσω της να φωνάζω "Νάλα μη" με ακουει ολη η πολυκατοικία. Την άλλη φορά είχε μπει και σε διαμέρισμα γείτονα και προσπαθούσα να τη πιάσω "Νάλα ντροπή" αλλά ντρέπεται η Νάλα; ξεδιάντροπη εντελώς :D
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.210
Likes
5.678
Ονειρεμένο Ταξίδι
Όλη η Νότια Αμερική
@sinefoula έχεις πολύ δύναμη μέσα σου. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά από δω και πέρα, να χαμογελάτε συνέχεια και συ και ο Γιάννης σου και όλα τα άλλα θα έρθουν. Και το σχολείο και τα ταξίδια άμα έχετε υγεία όλα θα γίνουν.
 

sinefoula

Member
Μηνύματα
451
Likes
1.677
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Καλημερες απο πειραια,εχω μια γατοαπορία,εχω 5 γατες που τις εχω χρονια υιοθετησει απο δρομους και καδους σκουπιδιων οταν ακομα ηταν γατακια,ειμαι ανεργη συν ολη την δυσκολη φαση με το παιδι,συν δυο λογαριασμους σε δυο σπιτια,πειραια και πατμο,παρολα αυτα θελω τα γατακια μου να εχουν το δυνατο καλυτερο,που θα πει αποπαρασιτωση καθε τρεις μηνες,εμβολιασμενα ολα απο μενα με τρικατ που μου το στελνει φιλη απο φαρμακειο,σπανια παω σε κτηνιατρο μονο οταν ειναι καποιο αρρωστο...μπαινω χτες να βρω χαπακια για τα σκουλικακια ον λαιν...τιποτα παιδια,ολα πλεον θελουν συνταγη κτηνιατρου,που ναι ειναι λογικο πως θα δουλεψουν κι αυτοι;το θεμα ειναι πως 5 γατες στον πειραια κι αλλες τοσες οταν ειμαι πατμο,ειναι φυση αδυνατο να κανω επισκεψεις για την καθε μια σε κτηνιατρο μονο για το χαπι τους...οκ εγω βρηκα χαπακια απο βουλγαρια σ ενα πετ και παραγγειλα,αλλα ειναι αδικο ολο αυτο που γινεται,δε συμφερει ουτε τα αδεσποτα,ουτε οσους τα φροντιζουν...ετσι απλα ηθελα να τα πω...επισης στην ελλαδα το ενα χαπι κανει 4€ το φθηνοτερο και στη βουλγαρια 0,45....το ιδιο χαπι...πηρα μπολικα να εχω...αυτα ...φιλια απο νταφυ και ριρη και γιαννακη.
 

Attachments

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.628
Likes
50.315
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Η πολιτισμένη συνέλευση της πολυκατοικίας...
Κάνατε κι εσείς στην πυλωτή γιατί δε δεχόταν ο ένας γειτονας να γίνει στο σπίτι του αλλου;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.798
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom