The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Δε χάνεις και τίποτα :)

- Μου κανες την καρδιά περιβόλι τώρα, κι εγώ νόμιζα είχε αισθήματα....
Έχει συναισθήματα αλλά είναι ταγμένος να ικανοποιήσει πολλές γυναίκες...θυσιάζεται κι αυτός! :clap:
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.880
Likes
14.421
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Έχει συναισθήματα αλλά είναι ταγμένος να ικανοποιήσει πολλές γυναίκες...θυσιάζεται κι αυτός! :clap:
Εντάξει, θα δεχτώ να τον μοιράζομαι , Τσακ είναι αυτός.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
ΑΓΑΠΑΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ :


Γιατί εδώ ακόμη μαλώνουμε ποιος θα πρωτοκεράσει...!!!/ Kαλά και αλλού συμβαίνει αυτό βλ. Κρήτη..
-Γιατί δεν λέμε ψιψινέλι, ζουζουνάκι, πιτσιτσιλικολίνι. αλλά γιαβρί μου, καρδιά μου, πουλί μου...!!!/ Ούτε οι αθηναίοι λένε τέτοια, εσύ πού τα βρήκες αυτά;
-Γιατί μπορείς να συνδυάσεις βόλτα στην αγορά και καφέ με φίλους σε ένα απόγευμα/Σωστό αυτό. Υποθέτω οτι ομοίως το ίδιο συμβαίνει και σε όλες τις επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας.
... ... -...γιατι σαν τη Χαλκιδική πουθενά...!!!/ Κάθε τόπος έχει τις ομορφιές του. Και σαν τις Κυκλάδες επίσης πουθενά και σαν την Πελοπόνησο επίσης πουθενά κλπ κλπ.
-Γιατί το σουβλάκι το τρώμε σε σάντουιτς και το καλαμάκι το βάζουμε στον φραπέ μας. Ποτέ αντίστροφα...!!!!/ Δοκιμάστε και ένα καλαμάκι στον φραπέ! Θα γλιτώσετε τα μουστάκια πάνω από τα χείλια!
-Γιατί κανένας άλλος δεν χαίρεται για την καταγωγή του όσο εμείς...!!!/ Και οι Κρητικοί και οι μανιάτες και οι πόντιοι και οι πολίτες και οι κεφαλωνίτες (οι Ληξουριώτες ακόμη πάρα πάνω: Όταν έφτιαξε ο Θεός τον κόσμο, το Ληξούρι και τόσους άλλους τόπους) κλπ κλπ
-Γιατί κάνουμε όλες τις δουλειές μας στο κέντρο με τα πόδια..!!!/ Και στις υπόλοιπες 50 πρωτεύουσες νομών.
-Γιατί δεν κάνουμε ποτέ επίσκεψη «με άδεια χέρια»...!!!/ So what? Νομίζεις οτι είναι κάτι ιδιαίτερο αυτές οι προκαθορισμένες επισκέψεις; Εγώ καταλαβαίνω την επίσκεψη ως εξής: Χτύπημα στο θυροτηλέφωνο: "να ανέβω;" " Όχι φύγε έχω γκόμενο μέσα." Όλα τα άλλα είναι petite bourgeoisie.
-Γιατί ζούμε στην μοναδική πόλη του κόσμου που γράφεται με δύο σ και προφέρεται με πολλά λ...!!!/ Φοβερό επιχείρημα! Όντως ακαταμάχητο!
-Γιατί το βράδυ όταν οι δρόμοι σε άλλες πόλεις είναι ερημες στη τσιμισκή έχουμε μποτιλιάρισμα...!!!/ Κάποτε είχαν όλες οι πόλεις λίγο πολύ μποτιλιάρισμα τις νυχτερινές ώρες: στην Αθήνα το μποτιλιάρισμα ήταν στην παραλιακή. Λόγω κρίσης το μόνο μποτιλιάρισμα που συναντά κανείς πλέον είναι στις πιάτσες των ταξί.
-Γιατί μετά από ξενύχτι και μεθύσι πάμε κατευθείαν για μπουγάτσα με γάλα...!!!/ Με κρέμα φυσικά. Με τυρί είναι τυρόπιτα που την τρώμε στην Αθήνα για πρωινό
-Γιατί αν πεινάσεις στις τρεις η ώρα το πρωί, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πατσά, κρέπα ζεστή ή κουλούρι φρεσκοψημένο...!!!/ Αυτό από πότε είναι σαλονικιώτικο; Μήπως δεν έχετε βγεί πιο πέρα από τη Σίνδο και την Περαία να δείτε τι συμβαίνει και στις υπόλοιπες πόλεις;
-Γιατί όταν βγαίνουμε έξω για ποτό ή καφέ, συναντάμε τουλάχιστον τρεις γνωστούς μας...!!!/Είναι θέμα ηλικίας! Σε καμιά δέκα χρόνια δε θα συναντάς ούτε εσύ και θα αναρωτιέσαι "μα πού χάθηκαν όλοι;"
-Γιατί όταν λέμε ραντεβού στον Αλέκο μόνο εμείς καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να πάμε στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου....!!!/ Και ζούμε μια αισθητική απόλαυση εκεί... τουλάχιστον να ήταν πιο πέρα στις Ομπρέλες...
-Γιατί παρόλη την κίνηση στο κέντρο, ένα έτσι να κάνεις βλέπεις θάλασσα...!!!/ Αυτό όντως είναι εξαιρετικό, αλλά όχι και μοναδικό: Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Βόλος, Πάτρα, Πειραιάς, Ηράκλειο κλπ έχουν κάτι ανάλογο!
-Γιατί μαζί με τον καφέ ή το ποτό μας κερνάνε λουκουμάκι, γλυκάκια ή μεζεδάκια/ Και αλλού συμβαίνει!
-Γιατί είμαστε οι μόνοι που ξεκινάμε το μεσημέρι για καφεδάκι και χαλαρά καταλήγουμε να πίνουμε μαλαματίνες μέχρι πρωίας...!!!/ Λόγω ανεργίας...θα ενταθεί το φαινόμενο αυτό!
-Γιατί μπορούμε να δούμε το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα στην παραλία...!!!/ Όντως έχουμε δυτική θέα!
-Γιατί έχουμε τις πιο όμορφες γυναίκες της Ελλάδας!/ Ε! Καλά! Έχει και όμορφες και μέτριες και πιο μέτριες, όπως παντού. Είναι απλώς overdressed και πολύ μακιγιαρισμένες!
-Γιατί εδώ οι γυναίκες βάφουν τα νύχια τους με όζα...!!!/ Δηλαδή με όζα δεν ξεφλουδίζουν τα νύχια;
-Γιατί όταν σπάει το τζάμι φωνάζουμε τον τζαμτζή...!!!/ Και ποιόν φωνάζουμε στην Αθήνα; τον υδραυλικό;
-Γιατί οι ταβέρνες μας συναγωνίζονται ποια θα σερβίρει (προσφορά του καταστήματος) το καλύτερο γλυκό...!!!/ Σπανίως είναι καλά! Συνήθως είναι πολύ μάπα τα γλυκά αυτά!
-Γιατί όταν βγάζει ομίχλη μια μοναχική βόλτα στην παραλία λειτουργεί ως ηρεμιστικό...!!!/ Και σου κάνει τα νεύρα τσατάλια από την φοβερή υγρασία!
-Και όσους δεν καταλαβαίνουνε το γιατί...κλάιν μάιν...!!!/ και γιατί κλάνει το γατί επίσης!
-Γιατί έχουμε τη νοοτροπία «και αύριο μέρα είναι»...!!!/ και μετά τρέχουμε σαν χαζά και παρακαλούμε για να μας χαρίσουν την προθεσμία που χάσαμε! (Τι μου θυμίζεις τώρα! θα τον σκοτώσω τον αφέντη!!!!!)
-Γιατί ακόμα και αν χαθείς, κατεβαίνεις στην παραλία και βρίσκεις τον δρόμο σου..!!!/ Αν ο δρόμος σου είναι στην Ανω Πόλη, στην Τριανδρία ή στις Σαράντα Εκκλησιές θα σου βγει η γλώσσα έξω να τον ξαναβρείς και για να βρεις ταξί να σε ανεβάσει έπρεπε να κάνεις τάμα στον Άγιο Φανούριο! (πάντως με την κρίση νομίζω οτι έπεσε η μύτη των ταξιτζήδων...)
-Γιατί μιλάμε δυνατά και γελάμε με την καρδιά μας...!!!/ Ναι έχουμε τον τρόπο μας στην ηχορύπανση και στο να ενοχλούμε τις διπλανες παρέες...
-Γιατί αυτή η πόλη ποτέ δεν κοιμάται...!!!/ Και άλλες επίσης!
-Γιατί την 28η Οκτωβρίου μόνο εμείς στην Ελλάδα έχουμε τριήμερη αργία...!!!/ και στο σχολείο μου στο Παλαιό Ψυχικό είχα τριήμερη αργία...αλλά δεν το κάναμε θέμα!
-Γιατί το «κερασματάκι του μαγαζιού» στις ταβέρνες μας είναι ολόκληρο γλυκό...!!!/Σε παραπέμπω στο παραπάνω ποστάρισμα:
Σπανίως είναι καλά! Συνήθως είναι μάπα τα γλυκά αυτά!
-Γιατί έχουμε ντελίβερι όλο το 24ωρο, ακόμα και για γλυκά...!!!/ Όλο το νου σου στο φαί! Έχεις κατοχικό σύνδρομο ακόμη; Ή μήπως είναι "αναμνήσεις από το μέλλον μας" που θα πούμε την πάστα παστούλα λόγω τρόικας;
-Γιατί αντιμετωπίζουμε τα ζόρια «χαλλλαρά»...!!!/ Να δεις τι χαλλλαρά αντιμετωπίζει το ζόρι ο αφέντης τώρα που έχασε την προθεσμία λόγω χαλλλλαρότητας και "αύριο μέρα είναι!"
-Γιατί σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει σε λεώ...!!!/ Κάθε τι είναι μοναδικό, όπως και όλες οι άλλες πόλεις της επικράτειας: δεν έχει δέυτερη Λάρισα, Ηράκλειο, Καρδίτσα, Καστοριά, Γιάννενα κλπ κλπ.


(να παραθέσω και λινκ από που το βρήκα ;)
......................................................
 
Last edited by a moderator:

fenia42

Member
Μηνύματα
3.880
Likes
14.421
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πω πω Έρση, έμπνευση που είχες βραδιάτικα.
Το μόνο που αξίζει να σου πω είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αμα πίνεις φραπέ χωρίς καλαμάκι, σίγουρα έχεις μουστάκι και δεν το ξέρεις...
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πραγματικά ρε Έρση, τι όρεξη!! Να ποστάρω κι εγώ ένα λινκ-σπαμ με κραυγαλέες ασυναρτησίες να μου απαντήσεις στα σοβαρά; :p :p :p
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Και για το σουβλάκι, εμείς οι χαμουτζήδες έχουμε δίκιο...
Τι εννοείς έχετε δίκιο?
Ότι καλαμάκι σημαίνει και κομμάτια κρέατος ψημένα ή ότι σουβλάκι σημαίνει τυλιχτά κομμάτια κρέατος με πατάτες και λαχανικά?
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πω πω ρέντα η Έρση σήμερα. Κάποιος την πείραξε πάρα πολύ!

Α, και να μην το ξεχάσω: Τον Αθανάσιο Διάκο τον καλαμάκιασαν, έ?

Άντε ξανά μανά η ίδια ιστορία. Είναι και ανεπίδεκτοι μαθήσεως...
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ουφ εχω μπουκώσει με αυτά που διαβάζω στο ιντερνετ....Απελπισμένοι νέοι άνθρωποι, απελπισμένες ζωές...Το νέο γκρουπ που θα ανοίξουμε στο σόσιαλ πρέπει να είναι: "Δωρεάν προσφορά/ανταλλαγή υπηρεσιών"...ό,τι ξέρει να κάνει ο καθένας...μια νομική συμβουλή από δικηγόρο για κάποιον που του κάνουν έξωση, μια βοήθεια ενός λογιστή για το πάγωμα του ΤΕΒΕ ενός άνεργου...Εγώ σκέφτομαι την οργάνωση swap parties για ανταλλαγή/αγορά ρούχων που δεν φοράμε πια και να δίνονται μετά τα λεφτά σε κάποιον οργανισμό...Δε μπορεί πια να χωράει τόση απελπισία στον κόσμο, μπορούμε να βοηθήσουμε κόσμο...

Σόρυ για το όφ τόπικ στο οφ τοπικ..

Κάνεις πρόταση για θέμα νέου γκρουπ, αλλά τις τελευταίες ημέρες συνειδητοποίησα ότι έχουν αρχίσει πραγματικές τέτοιες κινήσεις κάτοικοι διαφόρων δήμων. Σε κοντινό δήμο της περιοχής μου, κάτοικοι έχουν ξεκινήσει μια ιστορία με ανταλλαγή υπηρεσιών ή/και προϊόντων.

Πχ. όποιος είναι εκπαιδευτικός παρέχει υπηρεσίες σε παιδιά μελών που έχουν την ανάγκη του. Σε αντάλλαγμα λαμβάνει κάποια άλλη παρόμοια υπηρεσία ή ακόμα και προϊόν. Τα προϊόντα που μπαίνουν στο παιχνίδι της ανταλλαγής είναι συνήθως φαγώσιμα και ρούχα.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.445
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom