GTS
Member
Too late...τώρα αντί για μποζόνια, μελετάμε ΦΕΚ και κοιτάμε πώς δε θα μπούμε φυλακήΓιωργο ελα καθηγητης στη ΣΕΜΦΕ
Είστε άρρωστοι....επειγόντως ταξίδι.. θα ειμαστε καθε μερα στα μαθηματα,i guarantee for that![]()

Too late...τώρα αντί για μποζόνια, μελετάμε ΦΕΚ και κοιτάμε πώς δε θα μπούμε φυλακήΓιωργο ελα καθηγητης στη ΣΕΜΦΕ
Είστε άρρωστοι....επειγόντως ταξίδι.. θα ειμαστε καθε μερα στα μαθηματα,i guarantee for that![]()

Και εγω αυτο λεω κυριε καθηγητα .. επειγοντως ταξιδι,αλλιως δε παλευεται η κατασταση ..Είστε άρρωστοι....επειγόντως ταξίδι![]()
ο,τι πειτε κυριε καθηγηταΜη λες έτσι ρε, δε μου πάει το καθηγητιλίκι καθόλου....ούτε μοιάζω με τέτοιο, αλλά κυρίως καμία σχέση σε νοοτροπία και υπομονή![]()
Ελα τώρα που δε σου πάει, πέστο αυτό σε όσους δε σε έχουν δει να φοράς γυαλιάΜη λες έτσι ρε, δε μου πάει το καθηγητιλίκι καθόλου....ούτε μοιάζω με τέτοιο, αλλά κυρίως καμία σχέση σε νοοτροπία και υπομονή![]()
Ελα τώρα που δε σου πάει, πέστο αυτό σε όσους δε σε έχουν δει να φοράς γυαλιά
(υγ καλέ τα emoticons είναι φαλακρά :roll: )
Μιας κ το φερε η κουβεντα!!!Να βγεί επιτέλους και η σκούφια από το αβατάρ κύριοι μοντς??? Κοντεύουν απόκριες!!!
Γιατι βρε fenia?Το καρναβάλι μας έλειπε τώρα .
Γιατί δεν υπάρχει πιο θλιβερό και τρισάθλιο πανυγηρι. -κατ'εμε-Γιατι βρε fenia?
Ε, εξαρταται πώς το βιωνεις..Γιατί δεν υπάρχει πιο θλιβερό και τρισάθλιο πανυγηρι. -κατ'εμε-
Συνήθως από τον καναπέ.Ε, εξαρταται πώς το βιωνεις..