KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
Παιδιά , μετρηθήκαμε ;Αν βάλω κι άλλα κιλά,στο τέλος δεν θα μου μπαίνει ούτε
ο καινούριος χρόνος.!!!!![]()
Είμαστε όλοι εδώ ή εχει σκάσει καποιος απο το φαί ;
Παιδιά , μετρηθήκαμε ;Αν βάλω κι άλλα κιλά,στο τέλος δεν θα μου μπαίνει ούτε
ο καινούριος χρόνος.!!!!![]()
Εγώ την έπαθα πάντως...Είχα φτιάξει μελομακάρονα με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη μόνο με μέλι(ναι είμαι της υγιεινής διατροφής όπου μπορώ)...Όποιος ερχόταν σπίτι έτρωγε μόνο από αυτά (ενώ είχα και τα μελομακάρονα του εμπορίου δεν τα προτιμούσε κανείςΠαιδιά , μετρηθήκαμε ;
Είμαστε όλοι εδώ ή εχει σκάσει καποιος απο το φαί ;

Μονο που οι συλλογοι και οι εταιρειες εχουν καταστατικο λειτουργιας, εγγεγραμμενα μελη κλπ.Ξέρω (έχω δει) ότι οι δωροεπιταγές του ΑΒ των 6 ευρώ προσφέρονται με έκπτωση σε συλλόγους και εταιρείες με έκπτωση.
Για να μην θεωρηθεί ότι έχω προσωπικό συμφέρον, μπορεί ένας/μια moderator να επικοινωνήσει – εξασφαλίσει έκπτωση για εμάς;
ΌχιΓια να μην θεωρηθεί ότι έχω προσωπικό συμφέρον, μπορεί ένας/μια moderator να επικοινωνήσει – εξασφαλίσει έκπτωση για εμάς;
Το μεσημέρι που το είδα με ξάφνιασε πάρα πολύ ο Παυλίδης, για να μη πω με σόκαρε, (ανήκω στη γενιά που αγάπησε 3-4 ελληνικές μπάντες από τις οποίες η μία ήταν η δική του). Από τότε το συζητώ και κυρίως εισπράττω αρνητικές αντιδράσεις. Καθώς όμως είμαι σίγουρος ότι ο Παυλίδης δεν έχει ανάγκη από δημοσιότητα και δεν θα έκανε κάτι αν δεν το πίστευε, το έψαξα λίγο. Όταν είδα το βίντεο με τον Ζακ Κωστόπουλο νεκρό πάγωσα, και κυρίως ντράπηκα που δεν κατάλαβα τι έγινε τόσο καιρό.Μετράει!
Ένα αλλιώτικο παιδάκι
Στίχοι – Μουσική: Παύλος Παυλίδης
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Μαρίνα Δανέζη