The Official Offtopic v6

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Katialondon

Member
Μηνύματα
97
Likes
217
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Σρι Λάνκα
Ως προς την οικονομική καμπή στην οικονομία και δη στον ιδιωτικό τομέα , επιμένω ότι κάποιες περιοχές θα γονατίσουν. Μένω πλέον στην Ελλάδα, σε επαρχία σε τουριστική περιοχή. Αν δεν υπάρχει τουρίστας εδώ δεν κουνιέται φύλλο. Γιατί όλα είναι αλυσίδα. Αν δεν κινηθεί το χρήμα τι θα γίνει.
Καλώς κακως μεγάλη κουβέντα, εν μέσω κρίσης γυρίσαμε με τον σύζυγο Ελλάδα για να επιχειρήσουμε με νοοτροπία εξωτερικου, εδώ γελάμε. Προφανώς οικονομικά την πατήσαμε, Κ οχι γιατί τα φάγαμε σε λουσα κ ταξίδια αλλά γιατί εδώ υπάρχει η νοοτροπία του ξύπνιου που σε φεσωνει. Αν λοιπόν, κάποιο ξενοδοχείο πχ δεν κάνει έστω ενα μικρο κυκλο εργασιων κλπ εγώ που πληρώνω στην εφορία ακόμα κ απλήρωτα ΦΠΑ πελατών μου , εγώ στην κυριολεξία δεν θα μπορώ να επιβιώσω.
Και όχι επειδή θα εχω εισόδημα 80Κ αντί 100Κ... κ δεν θα θέλω να φάω από τα πολλά έτοιμα. Για κάποιους τα έτοιμα είναι λίγα.
Μην βάζετε ταμπέλες σε ανθρώπους ανάλογα το χρώμα, το φύλο, το ύψος, το βάρος, την εργασία , τις σπουδές..
Είναι passé και εσείς εκτιθεστε.
Με αγάπη
 

sinefoula

Member
Μηνύματα
451
Likes
1.684
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Να πω κατι;Σας διαβαζω μερες...καποτε οχι πολυ μακρια,πριν κανα τριμηνο εκλαιγα την μοιρα μου για ακυρωσεις ξενοδοχειων και αναβολες για καποια ταξιδια που ειχα κλησει σχεδον ενα χρονο πριν...πολυ γελασαν αλλοι μου την ειπαν αλλοι οι πιο ευγενικοι,εστειλαν προσωπικο μνμ με οδηγιες μπας και παρω επιστροφη εστω απο καποια εισητηρια...δεν επιστραφηκαν κσι πολλα δλδ μονο φοροι αεροδρομιου.εγω ειμαι ανεργη ουτε στο δημοσιο τομεα ανοικω ουτε στον ιδιωτικο...μονογονεας με δυο τεκνα με επιδομα ΚΕΑ και Α21 Την βγαζουμε...παρολα αυτα δεν κλαιγομαι...μαζευα ενα χρονο για ενα ταξιδι κι ακομα οταν ακυρωνονταν καποιο λογω συνθηκων...πορειες στο παρισι απεργειες κ βομβες κλπ το περνα αποφαση και προχωρουσα παρακατω στο plan b διαβαζω μερες αποψεις οχι μονο εδω παντου και απ τη μια γελαω κι απ την αλλη κλαιω...τι εχουμε να δουμε ακομα;χαιρομαι που ολοι γραφετε ομορφα μορφωμενοι λογικα ανθρωποι με υψηλο δεικτη νοημοσυνης...να σας δωσω μια συμβουλη;μαθετε να ειστε ευελικτοι θα ρθουν στο μελον πολλες στραβες κι αναποδες καταστασεις...το να φαγωθουμε μεταξυ μας δε βοηθαει πουθενα.
 

escursione

Member
Μηνύματα
1.413
Likes
4.504
Πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που εδώ και 15 ημέρες βρίσκονται στις καστανιες στην πρώτη γραμμή 24 ώρες το 24ωρο μακρυά από τις οικογένειες τους με μάσκες και ασπίδες φορτωμένοι τρώγοντας συνεχώς δακρυγόνα για να προστατέψουν τα σύνορα της χώρας μας. Η δουλειά αυτή δεν πληρώνεται με τίποτα.. Τη στιγμή που κάποιοι μαλωνεται ποιοι είναι περισσότερο βολεμένοι στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα, η στεναχωριεστε για το ταξίδι που δεν πήγατε λόγω του κορονοιου. Πρόσφατα βρέθηκα στις καστανιες και με τα λίγα που μπόρεσα να δω διότι επιτρεπόταν να φτάσεις μέχρι ένα σημείο, η προσπάθεια όλων όσων εμπλέκονται αλλά κ των ντόπιων είναι όντως συγκινητική.
 

cacao

Member
Μηνύματα
64
Likes
82
The truth is out there (βλ. x files σειρά) :eek: γι' αυτό "μένω σπίτι" :haha:

2-3 εβδομάδες σπίτι σημαίνει ......"έλα αγάπη μου έλα να κάνουμε έναν Έλληνα ακόμα" όπως λέει και η Χαρούλα.......θα καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα μιας κι έναν καρπερό είχαμε στο φόρουμ (tripakias= εγγύηση) κι αυτός έφερε στον κόσμο Γαλλόπουλα :heart:

Απο την άλλη πλευρά πολλά διαζύγια και φονικά!Ποιος αντέχει τη συνύπαρξη 24 ώρες την ημέρα!!:shock: Πολλοί θα αυτοκτον΄@σουν βγαίνοντας έξω στους δρόμους γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για να απολυμανθούν :haha:

όσο για το ποιοι θα πληρώσουν τη νύφη λόγω της οικονομικής καταστροφής;τι ανησυχείτε βρε παιδιά;ο εύκολος στόχος...δημόσιοι υπάλληλοι (βαριά βρισιά σχωράτε με) :haha::haha:
Το ενδεχόμενο να νικήσουμε τον αγώνα κατά της φοροδιαφυγής των γιατρών, δικηγόρων, υδραυλικών, airbnbαδων κοκ ούτε γι' αστείο taboo ...

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, έχει μαύρο χρήμα θαμμένο παντού γι' αυτό βλέπεις ανέργους που στην πραγματικότητα είναι άεργοι κτλ
 

Ανθηg

Member
Μηνύματα
13
Likes
67
Δε θυμαμαι αν το διαβασα εδω η καπου αλλου.
Στη δεκαετια του 60 θεωρουσαν οτι το 2020 θα εχουμε ιπταμενα αυτοκινητα. Εμεις ομως εχουμε πρακτικες μεσαιωνα εφαρμοζοντας καραντινα.....

Ιπτάμενα αυτοκίνητα έχωμεν. Εσυ και εγώ δεν έχωμεν..
 

bandit650

Member
Μηνύματα
623
Likes
2.853
για πες μου ενα ιπταμενο αυτοκινητο μαζικης παραγωγης γιατι μου διαφευγει....
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.221
Μηνύματα
884.142
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom