The Official OffTopic v7

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

panpan

Member
Μηνύματα
6.873
Likes
26.674
Όλα τα 5στερα αλλά και αρκετά 4στερα ξενοδοχεία εδώ, έχουν ομπρέλες για τους πελάτες τους όταν βρέχει. Λογικά όταν επιστρέψεις το βράδυ την αφήνεις. Σε μια περίπτωση ο πορτιέρης μου είπε να την κρατήσω και στην αναχώρηση που έβρεχε.
A! τώρα θυμήθηκα και μια φορά σε ένα γάμο ,το ξενοδοχείο μοίρασε ομπρέλες (με το λογότυπο του ) και μας είπαν να τις κρατήσουμε.
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
547
Likes
4.011
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Υποψιαζομαι οτι ενα ποσοστο "εμβολιασμενων που νοσουν" ειναι με πλαστη βεβαιωση.
Μπραβο, πατριδα μου γλυκια, παλι πρωτοπορεις στην ανοησια.
Πλαστά πιστοποιητικά: Από την υποχρεωτικότητα στους 'μαϊμού εμβολιασμούς'
Εκπλήσσεται κανείς; Από αυτά που άκουγα στα αεροπλάνα πετώντας επί κορωνοϊού/λοκντάουν είμαι πεπεισμένος πως ήμασταν πρωταθλητές και στα φωτοσοπημένα αρνητικά PCR. Αναμενόμενα πράγματα στη χώρα της λαμογιάς, τώρα μιλούσα με ιδιοκτήτη γνωστών εσταιτορίων στο κέντρο της Αθήνας και μου έλεγε ότι τους δείχνουν άσχετα πιστοποιητικά εμβολιασμού (πχ άνδρας δείχνει πιστοποιητικό με γυναικείο όνομα).

Σπίτσλες:
Πανδημία: Γιατρός στο Μεσολόγγι πήρε δείγμα από ασθενή για να εκδώσει πλαστό πιστοποιητικό νόσησης σε συνάδελφό του
Ε ναι τί; Από πότε η επινοητικότητα είναι λαμογιά; Διαβάζω εκπληκτος αναλυτές να λένε πως στην Αμερική και στην Γερμανία η διαφθορά συναντάται σε υψηλά κλιμάκια τύπου Siemens, Lehmans Brothers ενώ στην Ελλάδα ο πολίτης έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά με αυτήν σε πολεοδομίες, εφορίες, τράπεζες, υγειονομικές υπηρεσίες κ.τ.λ. Ε και? Αυτό λέγεται πλάτυνση της δημοκρατίας. Όλοι έχουν δικαίωμα στην παρανομία. Δεν έχει σημασία αν είσαι υπέρ ή εναντίον των εμβολίων, μια επίθεση στο σύστημα είναι πάντα καλοδεχούμενη. Και στο κάτω κάτω της γραφής τι ανθελληνικές σαχλαμάρες είναι αυτές; Εμείς εφηύραμε την δημοκρατία, εμείς την επαναπροσδιορίζουμε! 😛
 
Last edited:

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.907
Επίτηδες το έγραψα για να φανεί ποιοι πάνε στα 5στερα αλλά στο φόρουμ μας το παίζουν παιδιά του λαού :)
Χακαρω τιμες μονο απο 4* και πανω.
Δεν πληρωνω ποτε κανονικη τιμη.
Αυτο ειναι και το νοημα εξ αλλου, να φθειρουμε την πλουτοκρατια παντα με ευγενεια και με τροπο που δεν μπορουν να μας αρνηθουν.
 

alma

Member
Μηνύματα
3.718
Likes
15.052
Υποψιαζομαι οτι ενα ποσοστο "εμβολιασμενων που νοσουν" ειναι με πλαστη βεβαιωση.
Όσοι για τα ποσοστά εμβολιασμένων που νοσούν, εμπιστευόμασταν τα δεδομένα του Ισραήλ και άλλων χωρών(σόρρυ αλλά δεν έχουν όλοι εμπιστοσύνη στις ελληνικές κυβερνήσεις) δεν τα κοιτούσαμε καν, τα δεδομένα που έδιναν εδώ.
Έχει πολύ συχνά δημοσιεύματα για το πόσοι εμβολιασμένοι νοσούν από ισραηλινά μέσα.

Εντάξει στην Ελλάδα για το γνωστό υπουργό που είχε πυρετό 8 μέρες, πάντα κατά τα λεγόμενα του, ενώ δηλώνει εμβολιασμένος το μάθαμε. Κάποιοι δύσπιστοι τον αμφισβήτησαν στο τουίτερ(ντροπής πράγματα)και ανέβασε πιστοποιητικό με 1η δόση τον Δεκέμβρη. Σύμφωνα με τα ισραηλινά δεδομένα είναι ληγμένο. Οπότε πιάνεται για εμβολιασμένος και νοσήσας; Ή για ανεμβολίαστος;
 
D

Delmem37668

Guest
Στη Ταιβάν έχουν κοινόχρηστες ομπρέλες στο μετρό. Την παίρνεις βγαίνοντας αν βρέχει και την επιστρέφεις όπου ξαναμπείς για μετρό. Μπορεί και το πεντάστερο να έχει ίδια πολιτική. Βέβαια δεν έχουν πολλούς έλληνες και στα δύο.
εγώ το κάνω αυτό σε όποιο μαγαζί βγαίνοντας βλέπω ότι βρέχει, παίρνω μια οποιαδήποτε ομπρέλα και την αφήνω στο επόμενο όταν σταματήσει. :haha:
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
547
Likes
4.011
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
εγώ το κάνω αυτό σε όποιο μαγαζί βγαίνοντας βλέπω ότι βρέχει, παίρνω μια οποιαδήποτε ομπρέλα και την αφήνω στο επόμενο όταν σταματήσει. :haha:
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχα. Τίμιο!
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Το πιο epic ταξιδιωτικο fail: με ομπρελα που τσουρνεψε απο 5αστερο ξενοδοχειο στις Βρυξελλες σε επισημη εμφανιση σημερα.
Μην ξανακουσω οτι ντρεπεστε να βουτηξετε τα σαμπουανακια. View attachment 368437
την επέστρεψε, τζάμπα πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο..
241643817_1968636706627466_6715167869279011947_n.jpg
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
γνωστό υπουργό που είχε πυρετό 8 μέρες, πάντα κατά τα λεγόμενα του, ενώ δηλώνει εμβολιασμένος το μάθαμε. Κάποιοι δύσπιστοι τον αμφισβήτησαν στο τουίτερ(ντροπής πράγματα)και ανέβασε πιστοποιητικό με 1η δόση τον Δεκέμβρη
Κοίτα κάτι περίεργους. Τι θες δηλαδή; Να μας δείξει πάλι καμία ειδική άδεια που του επιτρέπει να θεωρείται εμβολιασμενος και μετά από...38 μήνες και να μας κλείσει το στόμα;;; Εε;; Αυτό θες;;;
 

gelf

Member
Μηνύματα
659
Likes
12.737
Πάντως προχθές στο Kigali, στο μουσείο Γενοκτονίας, μόλις είδαν ότι ήμουν Έλληνας αρνήθηκαν να πληρώσω είσοδο (15 USD) γιατί μόνο την προηγούμενη εβδομάδα τους είχαμε στείλει 2.000 εμβόλια.
Στην κεντρική Αφρική κυκλοφορούμε με ψηλά το κεφάλι!!!
Χωρίς λοιπά σχόλια (μόλις επέστρεψα και πρέπει να ασχοληθώ με κανένα malt). Δύσκολη η επιστροφή από τα βάθη της ηπείρου με τις καλύτερες μουσικές.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.756
Μέλη
38.881
Νεότερο μέλος
Pavlosvalia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom