Basile Metallinos
Member
ΥΓ1 Για την ιστορία, την επόμενη μέρα, μόλις φτάσαμε στη Wadi Halfa και πριν βγούμε από το πλοίο είδα κάτι αστυνομικούς να βγάζουν κωλοτουμπιδόν δύο νεαρούς Αιγύπτιους κελεμπιοφόρους, με τη δέουσα τρυφερότητα και με φάπες ν' ακούγονται σε dolby surround, συνοδεία ακατάληπτων γρυλισμάτων. Πίσω ακολουθούσε η Λορελά με κελεμπία και τουρμπάν, γητεύτρα, σαγηνευτική και σέξι και παραπίσω ο γκόμενος που μου κατέστρεψε κάθε ελπίδα...
YΓ2 Τα ταξίδια μου είναι σαν κακοκομμένη ταινία. Χωρίς να το θέλω μου έρχονται στο μυαλό μόνο οι κομμένες σκηνές, σαν να τις έκλεψα από την καμπίνα ενός μηχανικού προβολής και να τις πρόβαλλω ανακατεμένες.... Sorry!
ΥΓ3 Φωτό: Khartoum Omdurman 2010. Rahman Alghaliy ταξιτζής: "Κάποτε περνούσαν από δω σταρ που θέλαν να γίνουν ταξιδευτές. Σήμερα βλέπεις ταξιδευτές που θέλουν να γίνουν σταρ..."
ΥΓ4 Γιατί αγάπησα τόσο πολύ το Σουδάν; Μάλλον γιατί εδώ πέρα η ανθρώπινη φύση δεν έχει την ευκαιρία να μασκαρευτεί...
ΥΓ5 Ωρα για ζεστό καρκαντέ... Cheers!
YΓ2 Τα ταξίδια μου είναι σαν κακοκομμένη ταινία. Χωρίς να το θέλω μου έρχονται στο μυαλό μόνο οι κομμένες σκηνές, σαν να τις έκλεψα από την καμπίνα ενός μηχανικού προβολής και να τις πρόβαλλω ανακατεμένες.... Sorry!
ΥΓ3 Φωτό: Khartoum Omdurman 2010. Rahman Alghaliy ταξιτζής: "Κάποτε περνούσαν από δω σταρ που θέλαν να γίνουν ταξιδευτές. Σήμερα βλέπεις ταξιδευτές που θέλουν να γίνουν σταρ..."
ΥΓ4 Γιατί αγάπησα τόσο πολύ το Σουδάν; Μάλλον γιατί εδώ πέρα η ανθρώπινη φύση δεν έχει την ευκαιρία να μασκαρευτεί...
ΥΓ5 Ωρα για ζεστό καρκαντέ... Cheers!