Χίος Tips Χίος

alma

Member
17 ώρες;;;; Πότε έγινε αυτό @alma μου; Τόσες δεν κάνει ούτε για Μυτιλήνη ακόμα κι όταν περνάει από Κυκλάδες.
Έχεις δίκιο ήταν ακόμα πιο πολύ....

Πειραιάς - Λήμνος Ακτοπλοϊκά & Δρομολόγια | Ferryhopper

Ναι, η Μυτιλήνη είναι πιο κοντά από Πειραιά από τη Λήμνο...

alma

Member
Και εμείς καμπίνα θα έχουμε γιατί ούτε και εμείς θα αντέχαμε τόσες ώρες.. το μόνο που με φοβίζει είναι μην έχει κυμα και έχουμε θέμα... επειδή έχω δει ότι δίνετε αρκετές πληροφορίες για την Χίο πείτε μου σας παρακαλώ αν γνωρίζετε για το καράβι που πάει Τσεσμέ ... Συμφέρει να πάρω μαζί μου αμάξι η να νοικιάσουμε από εκεί?

Ναι,κάθε χρόνο είμαι στο νησί....
Εχω πάει με γραφείο από Χίο κι έχω γυρίσει Τσεσμέ, Σμύρνη κλπ οπότε δεν ξερω για ΙΧ...Δεν μου άρεσε ούτε θα το πρότεινα σε κάποιον που πάει Χίο για 1η, 2η,3η φορά.....από εκδρομές αξίζουν πολύ τα Ψαρά για μένα...

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

alma

Member
Μπλέχτηκα - για κάποιο λόγο διάβαζα Χίο αντί για Λήμνο :haha: . Μα γιατί το κάνατε αυτό στον εαυτό σας;
Μας αρέσουν και τα ταξίδια με πλοίο και το slow travel(αν υπάρχει χρόνος).Έχουμε κάνει και μεγαλύτερες διαδρομές πχ Ιταλία με πλοίο...

Αν κάποιο νησί συνδιάζεται με Χίο (όπως Λήμνος,Μυτιλήνη,Σάμος κλπ)κάνουμε μόνο το πήγαινε ή το έλα από Πειραιά και είτε ξεκιναμε από Χίο,είτε επιστρέφουμε από'κει...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.135
Μέλη
39.893
Νεότερο μέλος
Konstantina P

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom