Έχεις δίκιο ήταν ακόμα πιο πολύ....17 ώρες;;;; Πότε έγινε αυτό @alma μου; Τόσες δεν κάνει ούτε για Μυτιλήνη ακόμα κι όταν περνάει από Κυκλάδες.
Και εμείς καμπίνα θα έχουμε γιατί ούτε και εμείς θα αντέχαμε τόσες ώρες.. το μόνο που με φοβίζει είναι μην έχει κυμα και έχουμε θέμα... επειδή έχω δει ότι δίνετε αρκετές πληροφορίες για την Χίο πείτε μου σας παρακαλώ αν γνωρίζετε για το καράβι που πάει Τσεσμέ ... Συμφέρει να πάρω μαζί μου αμάξι η να νοικιάσουμε από εκεί?
Μπλέχτηκα - για κάποιο λόγο διάβαζα Χίο αντί για ΛήμνοΈχεις δίκιο ήταν ακόμα πιο πολύ....
Πειραιάς - Λήμνος Ακτοπλοϊκά & Δρομολόγια | Ferryhopper
Ναι, η Μυτιλήνη είναι πιο κοντά από Πειραιά από τη Λήμνο...
Μας αρέσουν και τα ταξίδια με πλοίο και το slow travel(αν υπάρχει χρόνος).Έχουμε κάνει και μεγαλύτερες διαδρομές πχ Ιταλία με πλοίο...Μπλέχτηκα - για κάποιο λόγο διάβαζα Χίο αντί για Λήμνο. Μα γιατί το κάνατε αυτό στον εαυτό σας;
Είναι η δεύτερη φορά που πάμε Χίο και την πρώτη δεν καταφέραμε να πάμε απέναντι επειδή απλά η Χίος μας μάγεψε... Λέμε τώρα να πάμε βγάλαμε και διαβατήριο για τα παιδιά... Τα ψαρα ? Για Οινούσσες τι λέτε? Τα ψαρα είναι όμορφα?Ναι,κάθε χρόνο είμαι στο νησί....
Εχω πάει με γραφείο από Χίο κι έχω γυρίσει Τσεσμέ, Σμύρνη κλπ οπότε δεν ξερω για ΙΧ...Δεν μου άρεσε ούτε θα το πρότεινα σε κάποιον που πάει Χίο για 1η, 2η,3η φορά.....από εκδρομές αξίζουν πολύ τα Ψαρά για μένα...
Τα Ψαρά αξίζουν περισσότερο από όλα αν είναι να χάσετε μέρες από Χίο. Παρθένο μέρος, πεντακάθαρα νερά...παραλίες Κάτω Γυαλός και Κατσούνι αν θέλετε κοντά στον οικισμό.Είναι η δεύτερη φορά που πάμε Χίο και την πρώτη δεν καταφέραμε να πάμε απέναντι επειδή απλά η Χίος μας μάγεψε... Λέμε τώρα να πάμε βγάλαμε και διαβατήριο για τα παιδιά... Τα ψαρα ? Για Οινούσσες τι λέτε? Τα ψαρα είναι όμορφα?