• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Πορτογαλία Transit στη Λισαβώνα

mourohavlos

Member
Καλησπέρα! Έχω 8-9 ώρες transit στο αεροδρόμιο της Λισαβώνας.
Τι προλαβαίνω να δω/κάνω (πρώτη φορά στην πόλη, παραδόξως)?
Καλοκαίρι, άφιξη το πρωί

Extra muros

Member
Παίρνεις μέτρο από αεροδρομιο αλλάζεις Alameda για πράσινη γραμμή κ κατεβαίνεις Baixa -Chiado, με φουλ περπάτημα προλαβαίνεις να δεις αρκετά πραγματάκια. Το Μπελεμ είναι λίγο εκτός κέντρου, πολύ ωραίο βέβαια, αλλά εγώ θα το άφηνα για πιο χαλαρή βόλτα άλλη φορά. Τώρα βέβαια αν δεν ξαναπάς ποτέ Λισαβόνα κ απλά θες να τικαρεις τα αξιοθέατα, γίνεται γιατί είναι κι αρκετά κοντά μεταξύ τους. Πολύ καλά τ παστέλ ντε Μπελεμ αλλά χωρίς ουρές κ εξίσου νόστιμα έχει κ στο κέντρο, προτείνω Manteigaria στη Rua Loreto η Fabrica da Nata στην πλατεία Restauradores. Η πρώτη έχει γίνει λίγο φουρνος, πιτσαρια - σάντουιτσαδικο τελευταία φορά π πήγα το Φλεβάρη κι αυτό λίγο με χάλασε, το δεύτερο παραμένει προσηλωμένο στο στόχο χωρίς φλυαρίες, ανάλογα με το πού είσαι επιλέγεις.

αντον

Member
Καλησπέρα! Έχω 8-9 ώρες transit στο αεροδρόμιο της Λισαβώνας.
Τι προλαβαίνω να δω/κάνω (πρώτη φορά στην πόλη, παραδόξως)?
Καλοκαίρι, άφιξη το πρωί
Τα πάντα
Παίρνεις uber η bolt από το αεροδρόμιο με 5 ευρώ φτάνεις πλατεία Μάρκες Πομπαλ και ξεκινάς κάθοδο από τον κεντρικό δρόμο avenida de libertade ,περνάς πλατεία restaradores,rossio,rua augusta,φτάνεις praca do comercio .
Με στάσεις περίπου ένα δίωρο η τριωρο
Παίρνεις πάλι ταξί και πας πύργο belem,άγαλμα Ανακαλύψεων,βλέπεις το μοναστήρι Ιερωνύμου από έξω,τρως pasteis de belem
Σύνολο άλλο ένα δίωρο με τριωρο ανάλογα το ρυθμό σου
Γυριζεις με ταξί αεροδρόμιο έχοντας δει αρκετά πράγματα.
Τα ταξί είναι παμφθηνα στην Λισαβόνα δεν αξίζει να πάρεις συγκοινωνία.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.022
Μέλη
39.738
Νεότερο μέλος
Dimitrat

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom