Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όπου δεν έχω πάει!
Μη μου στεναχωριέσαι γειτόνισσα. Όσο περνάει από το χέρι μου το φόρουμ θα είναι εδώ.

Μη μου στεναχωριέσαι γειτόνισσα. Όσο περνάει από το χέρι μου το φόρουμ θα είναι εδώ.

Το σημαντικό ειναι το φόρουμ. Εκεί που υπάρχει η πληροφορία, η επικοινωνία κι εκεί που αλληλεπιδράμε. Προσωπικά το περιοδικό και η γκαλερί με αφορούν λιγότερο. Χάρτης κλάιν.Έλα μωρέ τάχουμε ξαναπεί, χαρά μου είναι να ξοδεύω για το φόρουμ, δεν είναι δα και τρομερά λεφτά πλέον - ο χρόνος είναι που χρειάζεται να βάλω για να κάνουμε διάφορα πράγματα upgrade - άσε που αυτό θα σημαίνει και μεγάλες αλλαγές (πχ πρέπει να φάμε το χάρτη, η γκάλερυ θέλει ολική επαναφορά, και διάφορα άλλα)

Άφησε μας να κάνουμε donation για αυτό τον ...ιερό σκοπό να νιώθουμε ασφάλεια για το φόρουμ μας.Έλα μωρέ τάχουμε ξαναπεί, χαρά μου είναι να ξοδεύω για το φόρουμ, δεν είναι δα και τρομερά λεφτά πλέον - ο χρόνος είναι που χρειάζεται να βάλω για να κάνουμε διάφορα πράγματα upgrade - άσε που αυτό θα σημαίνει και μεγάλες αλλαγές (πχ πρέπει να φάμε το χάρτη, η γκάλερυ θέλει ολική επαναφορά, και διάφορα άλλα)