Travelstories down

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Την πρώτη μέρα λέω νταξ, θα ζήσουμε. Τη δεύτερη φρίκαρα, την τρίτη έπαθα στερητικό σύνδρομο. Αν υπάρξουν έξοδα για τον εκμοντερνισμό σφύρα από δω. Τόσα χρόνια τσάμπα τη βγάζουμε την τρέλα μας, αν χρειαστεί να τσοντάρουμε όσοι μπορούμε δε θα πάθουμε και τίποτε.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έλα μωρέ τάχουμε ξαναπεί, χαρά μου είναι να ξοδεύω για το φόρουμ, δεν είναι δα και τρομερά λεφτά πλέον - ο χρόνος είναι που χρειάζεται να βάλω για να κάνουμε διάφορα πράγματα upgrade - άσε που αυτό θα σημαίνει και μεγάλες αλλαγές (πχ πρέπει να φάμε το χάρτη, η γκάλερυ θέλει ολική επαναφορά, και διάφορα άλλα)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έλα μωρέ τάχουμε ξαναπεί, χαρά μου είναι να ξοδεύω για το φόρουμ, δεν είναι δα και τρομερά λεφτά πλέον - ο χρόνος είναι που χρειάζεται να βάλω για να κάνουμε διάφορα πράγματα upgrade - άσε που αυτό θα σημαίνει και μεγάλες αλλαγές (πχ πρέπει να φάμε το χάρτη, η γκάλερυ θέλει ολική επαναφορά, και διάφορα άλλα)
Το σημαντικό ειναι το φόρουμ. Εκεί που υπάρχει η πληροφορία, η επικοινωνία κι εκεί που αλληλεπιδράμε. Προσωπικά το περιοδικό και η γκαλερί με αφορούν λιγότερο. Χάρτης κλάιν.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
ίσως Κομπλεντς Γερμανίας
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Άφησε μας να κάνουμε donation για αυτό τον ...ιερό σκοπό να νιώθουμε ασφάλεια για το φόρουμ μας.
Γιατί ως γνωστόν κ ο χρόνος (που ξοδεύεις εσύ η θα χρειαστεί να ξοδέψει κάποιος άλλος για την ασφάλεια του φόρουμ) είναι χρήμα.
Φρικαρισματα κ στερητικά σύνδρομα σαν του Γιώργου δεν θέλουμε με τίποτα να τα ξαναβιωσουμε. 😎😉🥰

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Τι ωραία να ξυπνάω και να βρισκω το φορουμ σε λειτουργία!
Χολοσκασμένη ημουνα (που λεει και η Βασιλειάδου στην γνωστη ταινία)
Αφεντικό σε ευχαριστω πάρα πολυ ...να εισαι καλά χιλιόχρονος.

Για τα έξοδα ειμαι και εγώ μέσα.

Last edited:

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Καλημέρα από την ηλιόλουστη Νίκαια... Αττικής! :haha:
Ευχαριστούμε πολύ για όλο τον κόπο και το τρέξιμο που έριξες για να σωθεί το φόρουμ μας! :clap:
Για τα έξοδα, count me in ;)

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Χρόνια το λέμε να γίνει ένα Patreon...'Εχουν θησαυρίσει οι πουθενάδες όλου του κόσμου από τα σόσιαλ και ένα τόσο αξιόλογο φόρουμ σαν το δικό μας ψυχοραγεί.

Είμαστε αρκετοί που βρίσκουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας εδώ μέσα και θέλουμε να συνεισφέρουμε ο καθένας με τον τρόπο του!

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Θα τα μαζέψω εγώ να του τα πάω, θα ακολουθήσει IBAN για καταθέσεις.......

Υ.Γ Να τρόπος να βγάλω ένα ταξίδι στην Αστραλία :haha:
Χιουμοριστική ανάρτηση :bleh:

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66
Επιτέλους!
Έβλεπα για 2-3 ημέρες τώρα "Not found, error 404" και άρχισα να νιώθω απώλεια.
Ευτυχώς ζήσαμε!
:clap:
Πρόεδρε, ό,τι χρειαστείς και μπορούμε, πέτα σήμα. "Άνευ χαλκού, Φοίβος ου μαντεύεται" που 'λεγε ο Αίσωπος.
Θα 'θελα να 'ξερα ποιος κ@#$ης μας έβαλε στο μάτι..

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Συμφωνώ κι εγώ εννοείται με κάθε μορφή εθελοντικής οικονομικής συνεισφοράς για το φόρουμ. Το έχουμε ξανασυζητήσει, ευκαιρία να γίνει πράξη. :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.364
Μέλη
40.014
Νεότερο μέλος
nloalgjs12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom