Travelstories down

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Συμφωνώ κι εγώ εννοείται με κάθε μορφή εθελοντικής οικονομικής συνεισφοράς για το φόρουμ. Το έχουμε ξανασυζητήσει, ευκαιρία να γίνει πράξη. :)

Προτείνω να γίνει " Μαραθώνιος Αγάπης του Travelstories" όπως κάνει ο Αντ1.:)

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66
Δλδ. δεν υπάρχει πια περιοδικό;
Μόνο το forum;
Και είχε ωραία θέματα, έλεγα αν αποφασίσω για κάποιο ιδιαίτερο ταξίδι, να έμπαινα πρώτα εκεί να έβλεπα..

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Θα συνταχθώ με όσα μέλη ανέφεραν (όπως έχει γίνει πολλές φορές κατά το παρελθόν) ότι υπάρχει μια έντονη προθυμία οικονομικής ενίσχυσης του φόρουμ από πολλούς από εμάς.

Είμαστε ένα ταξιδιωτικό φόρουμ, ένα φόρουμ που ασχολείται με ένα χόμπι, πάθος, όπως θέλετε πείτε το, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ κοστοβόρο. Η πλειοψηφία των ενεργών μελών που κάνουν έστω και 1-2 ολιγοήμερα ταξίδια στην Ευρώπη τον χρόνο αποτελεί μια εξαιρετικά προνομιούχα ομάδα για τα δεδομένα της Ελλάδας, μιας χώρας της οποίας πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού δε μπορεί να κάνει καν διακοπές και με το ζόρι πληρώνει τους λογαριασμούς του.

Είμαι σίγουρη ότι ένα μεγάλο ποσοστό των μελών μπορεί να συνεισφέρει ένα ποσό για το φόρουμ και πως σημαντικό μέρος αυτού του ποσοστού έχει και θέληση να το κάνει. Είμαστε μια κοινότητα, με τα καλά και τα στραβά μας ασφαλώς, και αυτό εμπεριέχει τη διάθεση συνεισφοράς για να διατηρηθεί ακμαίο κάτι που χτίστηκε με κόπο μέσα σε δύο δεκαετίες.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Ευχαριστούμε @Defkalion για το τρέξιμο κου ρίχνεις για το φόρουμ. Στο ανακαλύψτε και άλλα μόλις τώρα μου βγάλε πάλι τα ινδονησιακα καζίνο. Από κινητό με chrome.

IMG_20260116_104909.jpg

Από το λίγο που το έψαξα, είναι συνηθισμένο χακαρισμα, αλλά δεν μπορώ να βρω πως κατάφεραν να το λύσουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Το μόνο που διαβάζω να προτείνει κόσμος είναι διαγραφή παλιών ξεχασμένων plug-ins που δεν εχουν γίνει updates για πολυ καιρό.

Το κοινό που βλέπω μεταξύ αυτών που το έχουν πάθει είναι ότι τα sites είναι WordPress.

paefstra

Member
Και ο τελευταιος youtuber εχει ανοιξει πλεον https://buymeacoffee.com/ Δεν ειμαι πολυ θετικη στη συνδρομη γιατι απο τα γραμμενα μελη μπαινει μια μικρη μειοψηφια συχνα, αλλα η οικονομικη ενισχυση σποραδικα ταιριαζει πολυ κατα τη γνωμη μου.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ευχαριστούμε @Defkalion για το τρέξιμο κου ρίχνεις για το φόρουμ. Στο ανακαλύψτε και άλλα μόλις τώρα μου βγάλε πάλι τα ινδονησιακα καζίνο. Από κινητό με chrome.

View attachment 523578

Από το λίγο που το έψαξα, είναι συνηθισμένο χακαρισμα, αλλά δεν μπορώ να βρω πως κατάφεραν να το λύσουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Το μόνο που διαβάζω να προτείνει κόσμος είναι διαγραφή παλιών ξεχασμένων plug-ins που δεν εχουν γίνει updates για πολυ καιρό.

Το κοινό που βλέπω μεταξύ αυτών που το έχουν πάθει είναι ότι τα sites είναι WordPress.
Αυτό είναι απλά διαφήμιση, δεν έχει σχέση με το πρόβλημα που είχαμε.

pan82

Member
Πάντως όντως νομίζω όλοι μας ανησυχήσαμε στη δεύτερη προς τρίτη μέρα που το foroum ήταν εκτός.
Ένα donation για όσους θέλουμε να μείνει ενεργό το φόρουμ δε θα ήταν και άσχημο, και ελάχιστα να μαζευτούν μια βοήθεια θα είναι μια φορά το χρόνο για κάποια έξοδα

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
πχ πρέπει να φάμε το χάρτη,
Το πρωί που το διάβασα είπα οκ ακόμα κοιμάμαι και βλέπω κακό όνειρο. Αλλά η ανάρτηση ακόμα εκεί είναι... Ένα χάρτη της προκοπής είχα, πάει κι αυτός :cry::cry::cry:

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
πχ πρέπει να φάμε το χάρτη

Το πρωί που το διάβασα είπα οκ ακόμα κοιμάμαι και βλέπω κακό όνειρο. Αλλά η ανάρτηση ακόμα εκεί είναι... Ένα χάρτη της προκοπής είχα, πάει κι αυτός :cry::cry::cry:
Κι εγώ συμφωνώ. Σ' αυτόν τον χάρτη έχω κοπιάσει για να βάλω τις σωστές ημερομηνίες απ' όπου έχω πάει από το '83 και μετά και δεν τα έχω πουθενά αλλού.
Αλλά αν δημουργεί θέμα αςπάει και το παλιάμπελο προκειμένου να λειτουργεί σωστά τ υπόλοιπο φόρουμ.
Απλά αν είναι να διαγραφεί ενημέρωσε μας λίγο νωρίτερα να τραβήξουμε πίσω την πληροφορία.

Κι όσο για οικονομική συνδρομή από μένα είμαι φυσικά μέσα. Το έχω ξαναδηλώσει εξάλλου.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Κι εγώ συμφωνώ. Σ' αυτόν τον χάρτη έχω κοπιάσει για να βάλω τις σωστές ημερομηνίες απ' όπου έχω πάει από το '83 και μετά και δεν τα έχω πουθενά αλλού.
Αλλά αν δημουργεί θέμα αςπάει και το παλιάμπελο προκειμένου να λειτουργεί σωστά τ υπόλοιπο φόρουμ.
Απλά αν είναι να διαγραφεί ενημέρωσε μας λίγο νωρίτερα να τραβήξουμε πίσω την πληροφορία.

Κι όσο για οικονομική συνδρομή από μένα είμαι φυσικά μέσα. Το έχω ξαναδηλώσει εξάλλου.
Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι ημερομηνίες, όσο οι οδικές διαδρομές που έχω σημειώσει. Είναι ο μοναδικός χάρτης που μπορώ να δω τις οδικές διαδρομές μου 😞 Όλους του υπόλοιπους χάρτες τους βαριέμαι... Τέλος πάντων

Alexandrosx

Member
Εγώ έχω άλλη απορία. Αν χτύπα ξυλο, άνθρωποι είμαστε, πάθει κατι ο Δευκαλίων υπάρχει κάποιος απο πίσω να κρατήσει το φόρουμ η παπαλα;

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.366
Μέλη
40.014
Νεότερο μέλος
nloalgjs12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom