Travelstories down

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Υπάρχει το My maps της google γι' αυτή τη δουλειά, δίχως όμως καταχώρηση ημερών. Απλά πινέζες.
Στο google maps πουλάκι μου έχω σημειωμένα όλα όσα θέλω να πάω....αν σημειώσω και όσα έχω πάει δεν θα φαίνεται καθόλου χάρτης!... Αν σου δείξω τον χάρτη της google στον λογαριασμό μου θα πεθάνεις στο γέλιο! :lol:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Στο google maps πουλάκι μου έχω σημειωμένα όλα όσα θέλω να πάω....αν σημειώσω και όσα έχω πάει δεν θα φαίνεται καθόλου χάρτης!... Αν σου δείξω τον χάρτη της google στον λογαριασμό μου θα πεθάνεις στο γέλιο! :lol:
Δε λέω για το google maps αλλά για το Google MY maps.
Κάνε μια αναζήτηση και θα το δεις. Μπορείς να φτιάξης το δικό σου χάρτη με πινέζες, διαδρομές, κτλ.
Για παράδειγμα:
My Greek Islands - Google My Maps

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Τι εχω καταλαβει λαθος? Μπηκα για δοκιμη στον χαρτη μου και τα βλεπω ολα κομπλε...
Ωστοσο να πω την αληθεια και να φυγουν οι χαρτες δεν με πειραζει, προσωπικα δεν κοιταζω ποτε χαρτες μελων...
Κι εγώ το ίδιο. Όλα είναι εκεί. Και στο λάπτοπ, και στο κινητό.

Alexandrosx

Member
Να δω πως τα κάνω αυτά στο κινητό,γιατί ακόμα δεν μπαίνει.... o_O
Μπες στο browser που χρησιμοποιεις στο κινητο και πατα www.google.com και απο εκει κανε search travelstories.gr και μπες απο το πρωτο αποτελεσμα που σου γραφει. Για δοκιμασε αυτο και πες μου αν πιανει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.367
Μέλη
40.014
Νεότερο μέλος
nloalgjs12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom