visa και δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
29.006
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μια ερώτηση. Τα μίλια που παίρνουμε με τη χρήση της κάρτας της Πειραιώς miles & more Mastercard δεν αντιστοιχούν σε πραγματικά μίλια απόστασης?
Πχ με κάθε ευρώ αγοράς, κερδίζουμε 1 μίλι. Αν κάνω μια αγορά 3000? δεν έχω ένα ταξίδι 3000 μιλίων δωρεάν? (πχ για Βερολίνο)
Μέχρι τώρα αυτό πίστευα. Αλλιώς τι νόημα έχει η λέξη "μίλια" ας έλεγαν ότι 1 ευρώ ισούται πχ με έναν πόντο και ας όριζαν μετά αυτό τον πόντο αναλόγως.
Λέγονται μίλια, γιατί σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, κερδίζεις ένα "μίλι" για κάθε πραγματικό μίλι που πετάς (οκ, αυτή είναι η ιδέα, υπάρχουν μετά δεκάδες παραλλαγές ανάλογα με το booking class, την απόσταση κλπ). Το ότι κερδίζεις και μίλα με τις αγορές, ήρθε πολύ αργότερα, ως βοηθητικό...
Για το πόσα μίλια χρειάζεται να εξαργυρώσεις για να πάρεις ένα δωρεάν εισητήριο, δες τις πληροφορίες του προγράμματός σου.
Για το Miles&More, 28.000 για economy class εντός Ευρώπης, με ή χωρίς ανταπόκριση (15.000 σε κάποιες περιπτώσεις προσφορών), συν 12.000 μίλια ακόμα αν δε θες να πληρώσεις τους φόρους.
 

elaldanto

New Member
Μηνύματα
4
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
ΤΟΚΥΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΚΥΟ
Η Eurobank σε συνεργασία με την Alitalia προσφέρει δύο αεροπορικά εισιτήρια προς την Ιταλία και την υπόλοιπη Ευρώπη στην τιμή του ενός μέχρι τα Χριστούγεννα και μάλιστα με έξι άτοκες δόσεις, ενώ τα παιδιά έως 12 ετών που ταξιδεύουν με τους γονείς τους μετακινούνται δωρεάν.

http://www.eurobank.gr/Uploads/pdf/AlitaliaInternet.pdf
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.837
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom