Μεξικό Viva Mexico! Ένας μήνας στο Yucatan, με εξωτικές παραλίες, πυραμίδες των Μάγια, cenotes και salbutes!

DrG

Member
Μηνύματα
148
Likes
926
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Σιγκαπούρη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπόρα Μπόρα
BACALAR

1.jpg


Η γαλάζια λίμνη - Οι Μαλδίβες του Μεξικού - Η λίμνη των 7 αποχρώσεων του μπλε
Όλα αυτά μαζί! Στην Tulum ψάχναμε τον παράδεισο, στο Bacalar τον βρήκαμε! Πάμε όμως από την αρχή!
Η λίμνη Bacalar βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο της χερσονήσου του Yucatan, κοντά στα σύνορα με τη Belize. Είναι σχετικά άγνωστο μέρος, καθώς δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα οι τουρίστες ή βαριούνται να πάνε τόσο νότια. Αν και λίμνη, έχει τα πιο γαλάζια νερά που είδαμε στο Μεξικό. Πιο γαλάζια ακόμα και από το Cancun.

Μετάβαση: Εύκολη, με λεωφορείο από Tulum (και από Cancun ή Playa del Carmen).

Μπροστά στη λίμνη βρίσκεται η ομώνυμη μικρή πόλη, με αρκετές επιλογές διαμονής για όλες τις τσέπες, με το πάρκο και το κάστρο της και με αρκετές επιλογές για φαγητό.

5b.jpg

5.jpg
4.jpg
3.jpg


Εκεί φάγαμε την καλύτερη πίτσα που έχουμε φάει στη ζωή μας.

2.jpg


Κατά μήκος της λίμνης είναι χτισμένες υπέροχες βίλες, άλλες ιδιωτικές και άλλες που λειτουργούν ως ξενοδοχεία. Οι περισσότερες από αυτές έχουν ξαπλώστρες, κούνιες και μπαράκια - εστιατόρια, στα οποία μπορείτε να πάτε και να καθίσετε ακόμα και αν δεν διαμένετε στις βίλες. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες από άλλα beach front μέρη στο Yucatan.

6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg


Στη λίμνη μπορείτε φυσικά να κάνετε μπάνιο. Τα νερά είναι υπέροχα. Μέσα στην πόλη έχει και ένα υπέροχο beach club, με είσοδο 15P, το οποίο είναι το καλύτερο μέρος για μπάνιο. Τα νερά είναι υπέροχα. Κατά μήκος της λίμνης έχει και άλλα beach clubs, μπροστά από διάφορες cenotes μέσα στη λίμνη. Οι συγκεκριμένες cenotes είναι σημεία σε κυκλικό σχήμα, στα οποία το νερό βαθαίνει απότομα και από γαλάζιο μετατρέπεται σε σκούρο μπλε ή σε μαύρο, ανάλογα με το βάθος.

11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg


Τοπ δραστηριότητα της περιοχής είναι η βόλτα με τις βάρκες σε διάφορα σημεία της λίμνης. Με 250 - 350P θα κάνετε το γύρο της λίμνης και θα σταματήσετε σε δύο υπέροχα σημεία για μπάνιο.

22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg


Τοπ των τοπ, το κανάλι των πειρατών (canal de los piratas), το οποίο είναι πραγματικά απίθανο μέρος και γι’ αυτό φυσικά γεμάτο κόσμο!

33.jpg
34.jpg
35.jpg
36.jpg
37.jpg
38.jpg
39.jpg
40.jpg
41.jpg


Συμπέρασμα: Το Bacalar ίσως είναι το ωραιότερο μέρος της χερσονήσου του Yucatan. Μπορείτε άνετα να περάσετε από 3 μέρες ως μία βδομάδα. Αν και λίμνη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις ωραιότερες παραλίες της Καραϊβικής. Αν τυχόν βρεθείτε εκεί κοντά, να το βάλετε οπωσδήποτε στο πρόγραμμά σας.
 

DrG

Member
Μηνύματα
148
Likes
926
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Σιγκαπούρη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπόρα Μπόρα
MAHAHUAL

1.jpg


Η Mahahual βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο της χερσονήσου του Yucatan, κοντά στα σύνορα με τη Belize. Ο περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως Costa Maya και έχει αρχίσει να αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, στα πρότυπα της Riviera Maya. Η Mahahual αποτελεί το δεύτερο προορισμό κρουαζιέρας στο Μεξικό (μετά το Cozumel), αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Λιγότεροι τουρίστες και χαμηλότερες τιμές.

Μετάβαση: Εμείς πήγαμε αυθημερόν από το Bacalar με colectivo. Έχει συνεχή δρομολόγια.

Όταν έψαχνα και προγραμμάτιζα για το ταξίδι, η Mahahual με είχε προβληματίσει, γιατί είχε μπροστά της έναν κοραλλιογενή ύφαλο, με αποτέλεσμα τα νερά να είναι πολύ ρηχά. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις η θάλασσα δεν είναι καθαρή, γιατί τα νερά είναι λιμνώδη. Τελικά, αυτό το μειονέκτημα αποδείχτηκε μεγάλο πλεονέκτημα. Τα νερά ήταν πεντακάθαρα, ήρεμα και χωρίς φύκια, καθώς ο ύφαλος τα συγκρατούσε. Επιτέλους δηλαδή ξαναευχαριστηθήκαμε μπάνιο στη θάλασσα. Μετά το Cancun ήταν η δεύτερη καλύτερη παραλία στην οποία κάναμε μπάνιο.

2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg


Συμπέρασμα: το μέρος είναι υπέροχο. Είναι όπως ακριβώς θέλω να είναι μία τροπική παραλιακή πόλη. Όμορφη πόλη μπροστά στη θάλασσα, παραθαλάσσια μαγαζιά, νωχελικοί ρυθμοί, λίγος κόσμος και όμορφα νερά. Το συνάντησα μόνο εκεί και στο Isla Holbox. Εάν έχετε κάτι τέτοιο στο μυαλό σας για honeymoon ή απλά για να αράξετε και να χαλαρώσετε, η Mahahual αποτελεί κλάσεις καλύτερη επιλογή από την Playa del Carmen. Και από το Cancun θα έλεγα, απλά το Cancun δεν χάνεται. Είναι μέρος must see!
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.753
Likes
7.411
Επόμενο Ταξίδι
Κεντρική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Υπέροχο, ωραίες φωτο..Δεν είχα καταφέρει να πάω ούτε Bacalar ούτε Mahahual αφού αποφάσισα να τα προσπεράσω και να πάω Μπελίζ. Τελικά άφησα έξω τα καλύτερα :haha: απ'οτι φαίνεται.
Πολύ σύντομα όμως θα βρεθώ σε εκείνη την ξαπλώστρα μέσα στο νερό με μια κορόνα! Μπίρα 🍻
 

DrG

Member
Μηνύματα
148
Likes
926
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Σιγκαπούρη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπόρα Μπόρα
PALENQUE

1.jpg


Η Palenque ανήκει στην επαρχία Ciapas του Μεξικού, η οποία αποτελεί μία από τις πιο αυθεντικές περιοχές της χώρας. Ο αρχαιολογικός χώρος της Palenque αποτελεί έναν από τους πιο εντυπωσιακούς και ατμοσφαιρικούς σε ολόκληρο το Μεξικό. Για το λόγο αυτό προσπαθούσα να χωρέσω την Palenque στο πρόγραμμα, αλλά δυσκολευόμουν, γιατί η παράκαμψη ήταν μεγάλη. Τελικά αποφασίσαμε να την κάνουμε και αποζημιωθήκαμε γι’ αυτό και με το παραπάνω!

Μετάβαση: Από το Bacalar, το πλάνο ήταν να πάμε στην άλλη μεριά του Yucatan, στην Campeche. Τελικά το απευθείας νυχτερινό λεωφορείο από Bacalar για Palenque μας έβαλε σε πειρασμό. Και ευτυχώς! Φύγαμε λοιπόν το βράδυ από το Bacalar και στις 5 το πρωί θα ήμασταν στην Palenque. Το λεωφορείο ήταν το πιο πολυτελές που έχω ταξιδέψει στη ζωή μου. Αναπαυτικές δερμάτινες πολυθρόνες, αντίστοιχες με αυτές πρώτης θέσης αεροπλάνου υπερατλαντικής πτήσης. Θα πω μόνο ότι σε κάθε πολυθρόνα είχε 2 θύρες USB για να φορτίσεις τα συμπράκαλά σου (το καλοκαίρι, στα πολυτελή πλοία των Κυκλάδων, με τα εισιτήρια των 70 ευρώ, έψαχνα να βρω κανονική πρίζα για να φορτίσω το κινητό).

Διαμονή: Μετά από ένα πολύ άνετο ταξίδι, στις 5 το πρωί φτάσαμε στην Palenque. Νύχτα ακόμα και σε μία περιοχή, που δεν θεωρείται και από τις πιο ασφαλείς στο Μεξικό. Και τώρα τι κάνουμε; Πού μένουμε; Δεν είχα κανονίσει τίποτα και δεν είχα την παραμικρή ιδέα από την πόλη, καθώς μπήκε εμβόλιμα στο πρόγραμμα. Και έπρεπε να βιαστούμε, γιατί στις 8 θα έπρεπε να είμαστε στον αρχαιολογικό χώρο, για να προλάβουμε τα πλήθη. Μέχρι να ξημερώσει αποφάσισα να περάσω τον κεντρικό δρόμο και να ρίξω μια ματιά στην περιοχή. Για καλή μου τύχη, απέναντι ακριβώς από το σταθμό των λεωφορείων ήταν μία πανέμορφη περιοχή, με πανύψηλα τροπικά δέντρα, οργιώδη βλάστηση και ξενοδοχεία! Με εντυπωσίασε τόσο τη νύχτα, που είχα μεγάλη περιέργεια να τη δω και με το φως της ημέρας.

2.jpg
3.jpg


Για ακόμα καλύτερη μου τύχη, το πρώτο ξενοδοχείο που ρώτησα ήταν νεόκτιστο και είχε φανταστικά δωμάτια με μόλις 500P. Ύπνο λοιπόν για 2 ώρες και μετά (βάρβαρο) ξύπνημα για τον αρχαιολογικό χώρο, που απέχει καμιά 10αριά χλμ. από την πόλη.

Αρχαιολογικός χώρος: Και τώρα πώς πάνε εκεί; Η καλή μας τύχη συνεχίστηκε. Με το που βγαίνουμε έξω από το ξενοδοχείο περνάει μπροστά μας ένα colectivo με ταμπέλα Ruinas. Ώπα, αμίγκο, λέω, πας στα αρχαία; Si senor μου λέει αυτός, έμπα! Τελικά, ο αμίγκο δεν πήγαινε κατευθείαν στα αρχαία, αλλά πήγαινε από το σπίτι του στο σημείο όπου έφευγαν τα colectivos, για να πιάσει δουλειά (5 λεπτά διαδρομή, μη φανταστείτε). Δηλαδή κανονικά το δρομολόγιο δεν περνάει μπροστά από το ξενοδοχείο μας (εξ ου και η τύχη). Οπότε μας άφησε στην «αφετηρία» και πήραμε μετά από 5 λεπτά το πρώτο colectivo για τα αρχαία. Μετά από 15 λεπτά μέσα σε μία υπέροχη κατάφυτη διαδρομή βρεθήκαμε στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου.
Αμέσως μετά τα εισιτήρια υπήρχαν αρκετοί μεξικάνοι που πουλούσαν αντικουνουπικά! Αυτό μας έβαλε και στο νόημα που βρισκόμασταν! Μέσα σε ένα τροπικό δάσος. Σε μια εντυπωσιακή ζούγκλα, εντός της οποίας βρισκόταν ο αρχαιολογικός χώρος, εξ ου και ο παραλληλισμός με το Angkor wat της Καμπότζης. Με το που αντικρίσαμε το θέαμα, ξυπνήσαμε αμέσως. Δεν ήταν τόσο τα αρχαία, τα οποία εννοείται ότι ήταν εντυπωσιακότατα, όσο το περιβάλλον που βρίσκονταν. Η σειρά των φωτογραφιών που έχω τραβήξει είναι, μία αρχαία, μία ζούγκλα, μία αρχαία, μία ζούγκλα, ακριβώς όπως και στο Ta Prohm του Angkor wat (το ναό της Lara Croft).

4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg
35.jpg
36.jpg


Περιπλανηθήκαμε στα αρχαία και στη ζούγκλα για 3 ώρες και μετά ακολουθήσαμε τα μονοπάτια μέσα στο δάσος. Πραγματικά εντυπωσιακή φύση.

37.jpg
38.jpg
39.jpg
40.jpg
41.jpg


Το μεσημέρι γυρίσαμε πίσω στην πόλη. Το σημείο στο οποίο ήταν τα ξενοδοχεία ήταν όντως εντυπωσιακό την ημέρα. Ένας πεζόδρομος με ξενοδοχεία και εστιατόρια μέσα σε μια ζούγκλα με πανύψηλα δέντρα. Πολύ όμορφο μέρος. Η υπόλοιπη πόλη δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Μια τυπική μεξικάνικη πόλη.

42.jpg


Γυρίσαμε νωρίς για να κοιμηθούμε, καθώς την άλλη μέρα πρωί πρωί φεύγαμε για Campeche, για να συνεχίσουμε το πρόγραμμα.

Συμπέρασμα: Όμορφη πόλη, εντυπωσιακός αρχαιολογικός χώρος (καλύτερος και από το διάσημο Chichen Itza) και απ’ ότι φαίνεται, πολύ ενδιαφέρουσα επαρχία. Ευτυχώς που κάναμε τελικά την παράκαμψη. Και σίγουρα κάποια στιγμή θα επιστρέψω στο Ciapas για το εξερευνήσω όπως του αξίζει.
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.257
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Ονειρεμένο Ταξίδι
Mexico for now!!
MAHAHUAL

View attachment 319077

Η Mahahual βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο της χερσονήσου του Yucatan, κοντά στα σύνορα με τη Belize. Ο περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως Costa Maya και έχει αρχίσει να αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, στα πρότυπα της Riviera Maya. Η Mahahual αποτελεί το δεύτερο προορισμό κρουαζιέρας στο Μεξικό (μετά το Cozumel), αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Λιγότεροι τουρίστες και χαμηλότερες τιμές.

Μετάβαση: Εμείς πήγαμε αυθημερόν από το Bacalar με colectivo. Έχει συνεχή δρομολόγια.

Όταν έψαχνα και προγραμμάτιζα για το ταξίδι, η Mahahual με είχε προβληματίσει, γιατί είχε μπροστά της έναν κοραλλιογενή ύφαλο, με αποτέλεσμα τα νερά να είναι πολύ ρηχά. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις η θάλασσα δεν είναι καθαρή, γιατί τα νερά είναι λιμνώδη. Τελικά, αυτό το μειονέκτημα αποδείχτηκε μεγάλο πλεονέκτημα. Τα νερά ήταν πεντακάθαρα, ήρεμα και χωρίς φύκια, καθώς ο ύφαλος τα συγκρατούσε. Επιτέλους δηλαδή ξαναευχαριστηθήκαμε μπάνιο στη θάλασσα. Μετά το Cancun ήταν η δεύτερη καλύτερη παραλία στην οποία κάναμε μπάνιο.

View attachment 319078 View attachment 319079 View attachment 319080 View attachment 319081 View attachment 319082 View attachment 319083 View attachment 319084 View attachment 319085 View attachment 319086 View attachment 319087 View attachment 319088 View attachment 319089 View attachment 319090 View attachment 319091 View attachment 319092
Τα νερα ειναι οντως ρηχα;; η κανεις μπανιο κανονικα;
 
Last edited by a moderator:

DrG

Member
Μηνύματα
148
Likes
926
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Σιγκαπούρη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπόρα Μπόρα
Κανονικά και με το νόμο!
 

DrG

Member
Μηνύματα
148
Likes
926
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Σιγκαπούρη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπόρα Μπόρα
CAMPECHE

1.jpg


Η πόλη της Campeche είναι η πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. Είναι κατά τη γνώμη μου η ομορφότερη πόλη της χερσονήσου του Yucatan. Το ιστορικό της κέντρο είναι ενταγμένο στον κατάλογο της UNESCO, έχει μια πανέμορφη πλατεία και πάρκο και εκατοντάδες πολύχρωμα σπίτια αποικιακού χαρακτήρα, τα οποία τα φωτογράφησα κυριολεκτικά όλα!
Θυμίζει το Trinidad της Κούβας, αλλά θεωρώ την Campeche ωραιότερη πόλη, καθώς είναι παραθαλάσσια πόλη σε αντίθεση με το Trinidad.

Μετάβαση: Η πόλη είναι προσβάσιμη με λεωφορείο από όλα τα διάσημα μέρη του Yucatan και έχει πολλές επιλογές διαμονής για όλες τις τσέπες.
Είναι μια πραγματικά πανέμορφη πόλη, με λίγους τουρίστες και χαλαρούς ρυθμούς. Αφήνω τις φωτογραφίες να μιλήσουν.

2.jpg
3.jpg
4.jpg
6.jpg
5.jpg

7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.jpg

34.jpg
35.jpg
36.jpg
37.jpg
38.jpg
39.jpg
40.jpg
41.jpg
 

DrG

Member
Μηνύματα
148
Likes
926
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Σιγκαπούρη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπόρα Μπόρα
MERIDA

1.jpgΗ Merida είναι η πρωτεύουσα του Yucatan και αποτελεί βάση για τις εξορμήσεις σας σε όλη την περιοχή. Αν και μεγάλη πόλη, έχει ένα πολύ όμορφο κέντρο, ενταγμένο στον κατάλογο της UNESCO και πολύ όμορφα σπίτια και πλατείες.

21.jpg

22.jpg
23.jpg
24.jpg


Στην κεντρική πλατεία θα βρείτε το Δημαρχείο και το Κυβερνείο, αμφότερα πανέμορφα εσωτερικά. Μην ψαρώσετε από τους φύλακες στην είσοδό τους. Μπείτε μέσα άφοβα. Η είσοδος είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους.

25.jpg

2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg


Κορυφαίο αξιοθέατο το Paseo de Montejo, μια μεγάλη λεωφόρος με εντυπωσιακά κτίρια, που χαρακτηρίζεται ως τα Ηλύσια Πεδία της Merida.

13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg


Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πολλές cenotes, από τις καλύτερες του Yucatan. Ιδίως αυτές της Guzama.

Ευχάριστη έκπληξη ο ζωολογικός κήπος Parque Zoologico del Centenario, ένας ζωολογικός κήπος με δωρεάν είσοδο που έχει τα πάντα, από τα αυτονόητα, όπως κροκόδειλους και φλαμίνγκο, μέχρι και καμήλες, ζέβρες και καμηλοπαρδάλεις! Μην το χάσετε!

28.jpg
29.jpg
26.jpg
27.jpg
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.257
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Ονειρεμένο Ταξίδι
Mexico for now!!
όσο τα βλέπω όλα αυτά ακόμα μεγαλύτερη κατάθλιψη με πιάνει.. Εσύ όμως συνέχισε μας δίνεις ελπίδες και όνειρα!
 
  • Like
Reactions: DrG

DrG

Member
Μηνύματα
148
Likes
926
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Σιγκαπούρη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπόρα Μπόρα
UXMAL

1.jpg


Ο αρχαιολογικός χώρος του Uxmal βρίσκεται ανάμεσα στην Campeche και στη Merida, συνεπώς μπορεί να γίνει ως ημερήσια εκδρομή και από τις δύο πόλεις. Εμείς πήγαμε από τη Merida με λεωφορείο.

Ο αρχαιολογικός χώρος θεωρείται από τους πιο σημαντικούς στο Μεξικό, ίσως λόγω του σχήματος της πυραμίδας του Μάγου, που είναι στρογγυλεμένη και μοναδική στο Μεξικό. Η πυραμίδα αυτή είναι και το σημαντικότερο αξιοθέατο του αρχαιολογικού χώρου.

0.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg


Υπάρχει και μια δεύτερη πυραμίδα, η μεγάλη πυραμίδα, στην οποία μπορείτε να ανεβείτε πάνω και να απολαύσετε τη θέα.

11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg


Ο υπόλοιπος αρχαιολογικός χώρος δεν έχει κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg


Εκτός από μερικά ιγκουάνα!

25.jpg
26.jpg


Και ένα ξενοδοχείο έξω από τον αρχαιολογικό χώρο.

27.jpg
28.jpg


Ο αρχαιολογικός χώρος του Uxmal δεν μας συγκίνησε ιδιαίτερα. Ίσως έφταιγε η έλλειψη βλάστησης, ίσως η σύγκριση με το Palenque. Και να μην πάτε, δεν χάνετε και τίποτα το ιδιαίτερο. Καλύτερη επιλογή αποτελεί η Coba, με εισιτήριο 70P έναντι των 270P του Uxmal.
 

DrG

Member
Μηνύματα
148
Likes
926
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Σιγκαπούρη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπόρα Μπόρα
IZAMAL

1.jpg


Είσαι Αρειανός; Είσαι Αεκτζής; Τότε το Izamal είναι η πόλη σου!
Μια μικρή, πανέμορφη, ήσυχη αποικιακή πόλη, με ελάχιστους τουρίστες, η οποία έχει την πρωτοτυπία, ότι όλα τα σπίτια είναι βαμμένα κίτρινα! Μοναδικό θέαμα.

2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
8.jpg


Η πόλη έχει μια πλατεία

12.jpg
13.jpg


Ένα μοναστήρι (κίτρινο και αυτό)

14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg


Μία πυραμίδα (αυτή δεν είναι κίτρινη)

19.jpg


Και άμαξες με άλογα, σε κίτρινο και όχι μόνο χρώμα!

20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg


Είναι μία ιδανική ημερήσια εκδρομή από τη Merida.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
31.819
Μηνύματα
784.040
Μέλη
36.366
Νεότερο μέλος
Freedom01

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom