fou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?????
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλλική Πολυνησία
ΕυχαριστώΜιλα με την εξυπηρετηση πελατων να δεις τι γινεται σε αυτη την περιπτωση, ρωτησε τους υποθετικα...
ΕυχαριστώΜιλα με την εξυπηρετηση πελατων να δεις τι γινεται σε αυτη την περιπτωση, ρωτησε τους υποθετικα...
Τι ταλαιπώρια Θεέ μου!
Έχω πάρει megavolotea από τον Νοέμβριο (σε προσφορά κι εγώ) και πασχίζω να βρω κανά καλό deal στα δρομολόγια της. Έχω πάει σε πολλούς από τους προορισμούς που πετάει τώρα και επιπλέον πάνω από τους μισούς είναι σε συνεργασία με aegean κάτι που σημαίνει ότι δεν βρίσκεις τις καλές τιμές της Volotea. Θα σε συμβούλευα να μελετήσεις τα δρομολόγια πριν αγοράσεις megavolotea.Μου ήρθε email για mega volotea με 34€ για ένα χρόνο.
Παρα πολλα εχει. Ειναι η μονη εταιρεια που ειχε, μεχρι μια βδομαδα πριν, πτησεις με 9€. Ακομα και τωρα, χωρις καμια προσφορα να τρεχει πας Ιταλια, Νάπολη, Βενετια, Παλερμο με 22€. Αλλα κ σε πιο δυσκολα Στρασβουργο, Σπλιτ, Γαλλια-Λυων, Τουλουζη ανετα με διψηφιο ποσο πηγαινελα. Να μην πω κ Σαντορινη αυγουστιατικα παλι με διψηφιο. Αξιζει με χιλια η μεγαβολοτεα στα 35€ που εχει τωρα. Δωρο εξ ουρανου.Έχω πάρει megavolotea από τον Νοέμβριο (σε προσφορά κι εγώ) και πασχίζω να βρω κανά καλό deal στα δρομολόγια της.