• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Volotea Volotea

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Μου ήρθε email για mega volotea με 34€ για ένα χρόνο.
Έχω πάρει megavolotea από τον Νοέμβριο (σε προσφορά κι εγώ) και πασχίζω να βρω κανά καλό deal στα δρομολόγια της. Έχω πάει σε πολλούς από τους προορισμούς που πετάει τώρα και επιπλέον πάνω από τους μισούς είναι σε συνεργασία με aegean κάτι που σημαίνει ότι δεν βρίσκεις τις καλές τιμές της Volotea. Θα σε συμβούλευα να μελετήσεις τα δρομολόγια πριν αγοράσεις megavolotea.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Έχω πάρει megavolotea από τον Νοέμβριο (σε προσφορά κι εγώ) και πασχίζω να βρω κανά καλό deal στα δρομολόγια της.
Παρα πολλα εχει. Ειναι η μονη εταιρεια που ειχε, μεχρι μια βδομαδα πριν, πτησεις με 9€. Ακομα και τωρα, χωρις καμια προσφορα να τρεχει πας Ιταλια, Νάπολη, Βενετια, Παλερμο με 22€. Αλλα κ σε πιο δυσκολα Στρασβουργο, Σπλιτ, Γαλλια-Λυων, Τουλουζη ανετα με διψηφιο ποσο πηγαινελα. Να μην πω κ Σαντορινη αυγουστιατικα παλι με διψηφιο. Αξιζει με χιλια η μεγαβολοτεα στα 35€ που εχει τωρα. Δωρο εξ ουρανου.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έμαθα ότι από Θεσσαλονίκη μας έκοψε φέτος την πτήση για Σαντορίνη, άρα και τη φθηνή πρόσβαση στις Κυκλάδες...:cry:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.025
Μέλη
39.739
Νεότερο μέλος
een6gk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom