War :Ενδοπελοποννησιακή διαμάχη

Ποιά είναι η αγαπημένη σας περιφερειακή ενότητα;

• Total voters
    45

alma

Member
Off topic ... και επειδή η ιστορία με τις ξαπλώστρες επιδεινώνεται ακολούθησα το εξής:
Αγόρασα 2 ξαπλώστρες αναδιπλούμενες προς 60 € εκάστη και μια μεγάλη ομπρέλα πολύ καλής ποιότητας μαζί με τη βάση (σφυρί να την πω; ) αν θυμάμαι καλά συνολικά άλλα 90-100 € δεν θυμάμαι ακριβώς και βεβαίως τα καφεδάκια από takeaway. Εκτιμώ πω όχι μόνο έκανα απόσβεση αλλά έγινε και σχετική οικονομία ώστε να περισσέψει και τίποτα για τα ταξίδια.
Το πλεονέκτημα το μεγάλο είναι ότι τα στήνεις όπου θες και δεν ψάχνεις για ελεύθερες ξαπλώστρες.
Αν κάποιος μπορεί να τα κουβαλήσει όλα αυτά,εννοείται καλά κάνει.Το θέμα είναι πως πολλές φορές είτε έχεις μικρό ΙΧ, είτε έχεις κανονικό με συμπράκαλα μωρού, όπως καρότσι, λίκνο-πορτ-μπεμπέ και άλλα παρόμοια,οπότε δεν παίζει να κουβαλάς τις ξαπλώστρες και την ομπρέλα μαζί στο ταξίδι (αν δεν έχει βάση καλή την παίρνει κι ο αέρας)...

Γενικά δεν είμαστε πολύ φαν της ξαπλώστρας(συχνά είναι και βρώμικες με λεκέδες,άμμο κλπ,όσο κ αν βάλεις πετσέτα πάνω,δεν σε εμπνέει να ξαπλώσεις) αλλά η σκιά είναι βασική.Οπότε αν υπάρχει beach bar με καρέκλες κι ομπρέλα το προτιμούμε. Και σε Βόρειο Αιγαίο ή κάποια μέρη της Αρκαδίας έχει εξαίρετες τιμές....Αντίθετα με την Αττική...

Πάλι off topic βγήκαμε. :haha:

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Ισχύουν όλα όσα λες για Αχαΐα, αλλά μαζί με τους άλλους μήπως κι εσύ την αδικείς, στερώντας της το κουκί σου.
Ψήφισα μόνο Αχαΐα, γιατί ξέρω μικρά κομμάτια από τους άλλους νομούς, δεν μπορώ να διαλέξω τον δεύτερο.
Οι Άγιοι Τόποι, ναι @psilos3, οι παραλίες τους ωστόσο λένε!
Έλα που δεν την φροντίζουν @XristinaK, ολόκληρο ακροβούνι έκοψαν σαν πεπόνι, για να κάνουν τη γειτονίτσα πέρασμα και το πέρασμα γειτονιά... ό,τι τους φανεί. Δεν συνεχίζω με την κατάσταση γύρω από το Ωδείο, γκρίνια τέλος.
Αχ, Ωδείο.... ναι, ας μην αρχίσουμε την γκρίνια για το θέμα αυτό που πληγώνει.... Θα γράψω σελίδες.... Δε θα πάρει ψήφο ο νομός μου, όχι.... Μεσσηνία μόνο!

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Αναμενόμενα αν έχουμε καταγωγή από κάποιο μέρος να το ψηφίζουμε. Λογικό είναι να το έχουμε γυρίσει περισσότερο και να το έχουμε πιο ψηλά. Έχω καταγωγή από Λακωνία και την ψήφισα. Ίσως ακόμα κι αν δεν είχα καταγωγή από εκεί, θα ήταν από τα μέρη που θα είχα σε προτεραιότητα στην Ελλάδα να επισκεφθώ. Μονεμβασια, σπήλαιο Διρου, Μάνη ειναι λόγοι για ταξίδι. Επίσης λόγο της τοποθεσίας της που θέλει λίγη ταλαιπωρία για να φτάσεις, έχει μπόλικα φοβερά μέρη χωρίς πολύ τουρισμό πχ το Κυπαρίσσι που έχει αναφερθεί στο φόρουμ κάμποσες φορές ή το απίθανο Πολύδροσο/Τζιτζινα ίσως το πιο όμορφο χωριό που έχω δει στην Ελλάδα.

Μετά ήμουν ανάμεσα σε Αρκαδία και Αργολίδα. Την Αρκαδία την έχω στην καρδιά μου, έχει απίθανα χωριά, αλλά της λείπει ένα δυνατό αξιοθέατο. Όμορφα χωριά βρίσκεις παντού στην Ελλάδα. Ε η Αργολίδα έχει μερικά από τα τοπ αξιοθέατα και την πιο όμορφη πόλη της χώρας που έχω δει εγώ τουλάχιστον.

Αν με ρωτήσουν ξένοι που να πάω Αργολίδα και Λακωνία θα τους έλεγα. Φυσικά όλοι οι νομοί έχουν να δώσουν κάτι. Η Πελοπόννησος είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της Ελλάδας κατά τη γνώμη μου.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έβαλα ως 2η ψήφο μου την Αργολίδα λόγω Ναυπλίου και αρχαιολογικών χώρων
Αργολίδα έχει μερικά από τα τοπ αξιοθέατα και την πιο όμορφη πόλη της χώρας
Είναι γεγονός αυτό, συμφωνώ απόλυτα για το Ναύπλιο. Αποτελεί λόγο επίσκεψης από μόνο του και για πολλούς (καλή ώρα) την πρώτη αφορμή για Πελοπόννησο.

Η Πελοπόννησος είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της Ελλάδας
Κι εδώ συμφωνώ αλλά θα έλεγα μαζί με την Ήπειρο.

alma

Member
[QUOTE="psilos3, post: 1006416, member:

Κι εδώ συμφωνώ αλλά θα έλεγα μαζί με την Ήπειρο.
[/QUOTE]

Λέγε τέτοια να βάλουμε war Ζαγοροχώρια εναντίον Αθαμανικών ορεων να γίνει χαμούλης.

alma

Member
Αχ, Ωδείο.... ναι, ας μην αρχίσουμε την γκρίνια για το θέμα αυτό που πληγώνει.... Θα γράψω σελίδες.... Δε θα πάρει ψήφο ο νομός μου, όχι....
Παιδιά,επειδή δεν καταλαβαίνουμε όλοι σε τι αναφέρεστε,για ποιό Ωδείο μιλάτε και για πού;

varioAthens

Member

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.190
Μέλη
39.914
Νεότερο μέλος
Panidst