Μέσα στο τουριστικό κέντρο της πόλης, δυο βήματα από την πλατεία Συντάγματος, η γνωστή ξενοδοχειακή αλυσίδα Electra Hotels &Resortrs επιστρέφει με ένα νέο μέλος, το 5* Electra Metropolis.

Όλα τα στοιχεία που ξέρουμε και εκτιμούμε στη γνωστή αλυσίδα είναι εδώ, συν μια έπιπλέον ιδιαιτερότητα το νέο παιδί της αλυσίδας στεγάζεται στο κτήριο που στεγαζόταν μέχρι μερικά χρόνια και επι μακρόν το Υπουργείο Παιδείας! Λεπτομέρεια που  έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τους φανς τou Hospitality όσο και για τους.. λάτρεις του αθηναϊκού κέντρου.

Στο εσωτερικό την παράσταση κλέβουν οι Μέλισσες στο γαλάζιο ουρανό, έργο του Αλέκου Φασιανού, που κοσμεί το αίθριο του ξενοδοχείου. Γύρω από το αίθριο βρίσκονται τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου. Όλα τα 216 δωμάτιά του είναι άνετα και μοντέρνα, με τις σουίτες να προσφέρουν έξτρα πολυτέλεια και κάποιες θέα στο βράχο της Ακρόπολης και την Πλάκα. Από τα δωμάτια ξεχωρίσαμε τa Art Internal Rooms, εσωτερικά δωμάτια με απευθείας θέα στο έργο του Φασιανού!

Όπως κάθε luxury ξενοδοχείο που σέβεται τον εαυτό του, το Electra Metropolis διαθέτει ένα εξαιρετικό Wellness Centre, το Aegeo Spa, προσβάσιμο σε πελάτες όσο και σε επισκέπτες, καθώς και πισίνα εξωτερική στο rooftop. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το απαραίτητο Metropolis Rooftop Garden, για δημιουργική μεσογειακή κουζίνα και κύριο πιάτο.. την Ακρόπολη.

http://electrahotels.gr/el/athina/electra-metropolis-athens/