Το Melenos Lindos είναι κάτι παραπάνω από ένα πολυτελές ξενοδοχείο – είναι ξενοδοχείο προορισμός. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο πραγματικό κομψοτέχνημα, που συγκεντρώνει νότες και μυρωδιές από όλα τα μέρη του κόσμου, με την φροντίδα, τη φινέτσα και την σφραγίδα της προσωπικότητας του ιδιοκτήτη του, Μιχάλη Μελένου.

O Μιχάλης Μελένος είναι ένας ιδιαίτερα ξεχωριστός άνθρωπος. Άνθρωπος με κουλτούρα και φινέτσα, και κυρίως, πολίτης του κόσμου. Σαν τέτοιος, ταξίδεψε πολύ, γύρισε τον κόσμο, κι απ τα ταξίδια αυτούς έφερε θησαυρούς, μικρότερους ή μεγαλύτερους, όλους όμως ανεκτίμητους. Τους θησαυρούς αυτούς τους έφερε πίσω στη μεγάλη του αγάπη, τη Λίνδο, και “έντυσε” με αυτές τις 12 σουίτες του συγκροτήματος Melenos Lindos φέρνοντας έναν ανατολίτικο αέρα στο ηλιόλουστο νησί της Ρόδου και “ταξιδεύοντας” με το νου τον τυχερό επισκέπτη σε μέρη πολύ μακρινά απ αυτά που έκανε κράτηση. Κι ακριβώς επειδή τα διακοσμητικά είναι μοναδικά και επιλεγμένα από τον ίδιο, καμία από τις σουίτες δεν είναι ίδια με την άλλη, αλλά η καθεμιά είναι ξεχωριστή.

Ο ιδιοκτήτης όμως, δεν έμεινε σε αυτή την ευκολία. Οι σουίτες αυτές είναι χτισμένες σύμφωνα την παραδοασιακή Λινδιακή αρχιτεκτονική του 17ου αιώνα, ενώ η επιρροή της τοπικής κουλτούρας είναι εμφανής στα βοτσαλωτά πλακόστρωτα, τα λινδιακά ξύλινα κρεββάτια, τα παραδοσιακά υφαντά, τις ζωγραφισμένες με το χέρι οροφές. Οι σουίτες δε, συνυπάρχουν και συνδέονται με πλακόστρωτα δρομάκια, κρήνες, βοτσαλωτές αυλές και ταράτσες δημιουργώντας έτσι ένα μικρό λινδιακό χωριό.. μέσα στον οικισμό της Λίνδου.

Αυτό το “πάντρεμα” του τοπικού με το διεθνές είναι απολύτως επιτυχημένο και όχι τυχαία το Melenos Lindos είναι μέλος των Small Luxury Hotels of the World. Προσθέστε στα παραπάνω την εξαιρετική του τοποθεσία, στα πόδια της Ακρόπολης της Λίνδου, με θέα τον οικισμό και τη θάλασσα. Αν ψάχνετε ένα ξενοδοχείο με πραγματική προσωπικότητα, το Melenos Lindos δημιουργήθηκε για εσάς.

Τip: Ακόμα και αν δεν μείνετε σε κάποια από τις σουίτες του Melenos, αξίζει να περάσετε μια βραδιά στο εξαιρετικό του εστιατόριο για μοναδική θέα και εκλεπτυσμένες γεύσεις!

 

http://www.melenoslindos.com