Καταρχάς δεν κλείνουμε ξενοδοχείο εφόσον δεν έχουμε κλείσει τα εισιτήρια.. Δεύτερον 430 ευρώ για πότε είναι? Για τα Χριστούγεννα ? Εκτός αυτού το ξενοδοχείο από που το έκλεισες? Δέχονται ακυρώσεις?... καλησπέρα σε όλους θέλω μια φιλική συμβουλή έκλεισα ήδη ξενοδοχείο για Βουδαπέστη και Βιέννη για Χριστούγεννα ... θέλω να κλείσω και αεροπορικά εισιτήρια με Ryanair το κόστος είναι 430 ευρώ περίπου για δύο άτομα με μια αποσκευή πρόσθετη 15 κιλών ... τι προτείνετε να κάνω υπομονή για καλύτερη τιμή ή δεν πρόκειται να πέσει ... ευχαριστώ πολύ
βοηθήστε λίγο παιδιά γιατί αγχώθηκα !
Μηπως γνωριζεις με πιστολακι για μαλλια κτλ αν υπαρχει προβλημα? Παντα για αποσκευη μιλαω...Τους φακούς επαφής τους βάζω στο διάφανο σακκουλάκι και τους παίρνω στην χειραποσκευή. Το υπόλοιπα γιατί να τα βάλεις στην αποσκευή; Στην χειραποσκευή είναι πιο ασφαλή.
Μια μεγάλη διαφορά είναι ότι πρέπει να τυπώσεις το εισιτήριο από το σπίτι αλλιώς σε χρεώνουν στο αεροδρόμιο.Η χειραποσκευή επίσης στην Ryanair πρέπει να ζυγίζει μέχρι 10 κιλά.Γενικα διαφερει ιδιαιτερα σε κατι η ryan απ την easyjet?
Όποτε ταξιδεύω με το Βλαστάρι μου παίρνω μαζί κι ένα μικρό "φαρμακείο" για να μην ψάχνομαι εκεί. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα εφόσον είναι στην αποσκευή. Τι μεταφρασμένη συνταγή να κουβαλάω για αντιπυρετικό ή αντιβηχικό;επειδη φευγω για καποιο χρονικο διαστημα, θελω να χω μαζι μου καποια φαρμακα που μου εδωσε ο γιατρος.. Και ειδα αυτο στην ιστοσελιδα και φρικαρα. ξερετε σιγουρα οτι δεν ισχυει?
Σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία έχουν σεσουάρ, δεν κουβαλάω μαζί μου. Αλλά δε μπορώ να φανταστώ με ποιον τρόπο θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος εξοπλισμός...Μηπως γνωριζεις με πιστολακι για μαλλια κτλ αν υπαρχει προβλημα? Παντα για αποσκευη μιλαω...
θυμαμαι με easy δεν υπηρχε θεμα. με ryan δεν ξερω γιατι στους ορους γραφει για φαρμακα...Όποτε ταξιδεύω με το Βλαστάρι μου παίρνω μαζί κι ένα μικρό "φαρμακείο" για να μην ψάχνομαι εκεί. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα εφόσον είναι στην αποσκευή. Τι μεταφρασμένη συνταγή να κουβαλάω για αντιπυρετικό ή αντιβηχικό;
Σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία έχουν σεσουάρ, δεν κουβαλάω μαζί μου. Αλλά δε μπορώ να φανταστώ με ποιον τρόπο θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος εξοπλισμός...