Γερμανία Γερμανια , Αναζητηση ξενοδοχειου στο Μοναχο

ioanna balla

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
565
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
παιδιά ευχαριστώ όλους ,

λοιπόν, ένα-ένα.

για το regent το ψάχνω, σύμφωνα με το booking.com είναι booked (τα δίκλινα)

το sofitel είναι όντως φοβερό αλλά πάει κοντά 1200 ευρώ (για 6 νύχτες μιλάμε)

σχεδόν τα ίδια για το Le Méridien Munich ..

σε ibis είχα μείνει πριν πολλά χρόνια στη γαλλία και τα έχω στην καρδιά μου (το ψάχνω κι αυτό)

για τα γκάρμις/πατερκίρσεν (ή όπως προφέρεται), την αγορά της νυρεμβέργης και το σάλτσμπουργκ πάμε πέρα απ' το μόναχο. αν μείνουμε 6 νύχτες μόναχο (στο κέντρο) είναι πολύ ταλαιπωρία να πάμε π.χ. 1 μέρα (8-10 ώρες) γκάρμις κ.ο.κ. με τα άλλα μέρη ? το λέω αυτό γιατί θεωρώ δεδομένα καλό το δίκτυο των τραίνων στη γερμανία αλλά και γιατί ΔΕ νομίζω πως θα μπορέσω να βρω (παρά μόνο πανάκριβα) ξενοδοχείο στο γκάρμις..

πάντως χαίρομαι που πετάγεστε και μου λέτε σε ποιό ξενοδοχείο μείνατε ή π.χ. σε ποιο να μην πάω, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ το πράγμα θέλω .. σας ευχαριστώ . συνεχίστε.

indi@
εγώ πάντως θεωρώ οτι αυτή η περιοχη πρεπει να εξερευνηθεί με αυτοκίνητο.ναι ισως στο γκαρμις αυτη την επόχη τα ξενοδοχεια να είναι ακριβα,δεν ξερω..δες το hotel garni brunnthaler sto garmicsh.αλλιως κάνε αυτό που σκεπτεσαι...δεν ειναι μεγάλη ταλαιπωρια οι ημερησιες εκδρομές..πρεπει όμως να έχεις ενα ξενοδοχείο κοντα στο σταθμό για να παιρνεις το τρενο και στο κέντρο για να μπορεις να βγαινεις τα βραδια μετα την επιστροφη απο τις ημερησιες αποδράσεις σου.κανει και κρύο μην το ξεχνάς!να μπορείς να πας καπου με τα πόδια,να μην χρειαζεσαι πάλι μετρο η λεωφορείο?
 

trapper

Member
Μηνύματα
355
Likes
54
hm, απλά το ψάχνω λίγο ακόμα σε 5 βδομάδες θα πάμε έτσι κι αλλιώς (δε νομίζω πως έχουμε αργήσει).. το Grünwald βγαίνει 534 με τα πρωινά (δύο ατομα) για 6 διανυκτερεύσεις) .. δε θα είχαμε πρόβλημα να δώσουμε (για ξενοδοχείο μιλάω πάντα) 100-200 ευρώ παραπάνω για κάτι πιο κεντρικά... όποιος άλλος έχει πάει πρόσφατα παρακαλώ ας με κατατοπίσει. thanx.
σχετικά με το Grunwald, είναι εντυπωσιακή η πολή υψηλή κατάταξη ικανοποίησης πελατών. Πάντως η απόσταση είναι σχετικά μεγάλη. Περνάει μόνο το S8 (που έρχεται απο το αεροδρόμιο), το οποίο βέβαια λειτουργεί όλο το 24ωρο (πολύ καλό αυτό) αλλά έχει συχνότητα κάθε 20 λεπτά . Φυσικά θα πάρεις (απο το Internet) το ακριβές ωράριο δρομολογίων του S8 για να ξέρεις πότε ακριβώς να είσαι στο σταθμό και να μην περιμένεις εκεί. Δεν θεωρώ ότι η απόσταση με το S8, που σημειωτέον περνά απ όλο το κέντρο (Marienplatz κλπ) είναι πολύ μακρυά, θα κάνεις 25 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι θα σου είναι λίγο δύσκολο να κατέβεις στο κέντρο 2 φορές τη μέρα, δε συζητάμε να κάνεις ψώνια και να γυρίσεις στο ξενοδοχείο να τα αφήσεις (επειδή είναι ογκώδη και βαρειά) και να ξανακτέβεις στο κέντρο για συνέχεια. Θα μπορέσεις όμως να κατέβεις στο κέντρο στις 2-3 μέρες για 2η φορά (το βράδυ) για συνέχεια.

Η τιμή Ε90,- μου φαίνεται υψηλή για την συγκεκριμένη περίπτωση, θα μπορέσεις να βρείς στην τιμή αυτή, κεντρικότερο.

Ψάξε στο στο link
Compare Hotels and Prices from Top Hotel Reservation Sites
φυσικά το site δεν εγγυάται για την αξιοπιστία των διαφόρων άλλων site που προτείνει. Αυτό θα το καθορίσης μόνη σου.

Πές μου αν θέλεις άλλες πληροφορίες. ;)
 

indietronic

Member
Μηνύματα
31
Likes
0
φίλε trapper (φίλος είμαι επίσης...-> "Αυτό θα το καθορίσης μόνη σου.") ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το Grunwald, βλέπω πως ξέρεις αρκετά και τέλος πάντων με βοηθάς... έχω ψιλοαπελπιστεί γιατί έχασα κάποια φοβερά φθηνά εισιτήρια (210 ευρώα πηγαινέλα μαζί με της φίλης μου) και έχω χαθεί με τα ξενοδοχεία...πάνω κάτω έχω περιγράψει τι θέλω , πιο συγκεκριμένα : 3-9 / 10-16 / 17-23 δεκέμβρη (ένα απ' τα τρία χρονικά διαστήματα, κατα προτίμηση το πρώτο) θέλω να πάω ζευγαρωμένος για χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στη βαυαρία, να μείνω στο μόναχο , στο κέντρο ει δυνατόν (δεν έχω ξαναπάει οπότε γι αυτό ρωτάω) και να κάνω και 2-3 εξορμησούλες πάνω (νυρεμβέργη) και κάτω (γκάρμις / σάλτσμπουργκ) όμως ΒΑΣΙΚΑ νοιάζομαι για το μόναχο.

πρακτικά λοιπόν μετά και τα δικά σου λεχθέντα, απορρίπτω το Grunwald (λόγω απόστασης και αν βάλουμε και τα πρωινά σαν έξτρα γιατί όχι και τιμής) και απλά ψάχνω και για μια καλή ευκαιρία, (δεν αποκλείεται αν δε βρω κάτι να μας κάνει "κούκου" να πάμε κάπου αλλού ή και πουθενά, δεν πάμε απλά για να πάμε...)

αν έχεις συγκεκριμένη πρόταση από την εμπειρία σου ευχαρίστως να την ακούσω.

θέλω σε αυτό το σημείο να σας ευχαριστήσω όλους , το ότι δυσκολεύομαι να αποφασίσω (και ίσως δεν πραγματοποιήσω τελικά το ταξίδι -μακάρι να βρούμε κάτι-) δεν είναι κατ' ανάγκη κακό ! βλέπω πως βοηθά ο ένας τον αλλο εδώ μέσα, και είναι κάτι που υπόσχομαι να προσπαθήσω κι εγώ στο μέλλον. :)
 

marikaki

Member
Μηνύματα
131
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου

marikaki

Member
Μηνύματα
131
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
κοιτα κοντα στον σταθμο ειναι οπωτε και κοντα στο κεντρο καλυτερα να διαβασει τις κριτικες στο tripadvisor,επισης λιγες που διαβασα λενε να ζητησεις ανακαινισμενο δωματιο.
 

trapper

Member
Μηνύματα
355
Likes
54
Κατ αρχην για τις αερ. εταιρίες. Η tuifly.com είναι νομίζω η πιο συμφέρουσα. Ελαφρώς λιγότερη εξυπηρέτηση απο Lufthansa, σχεδόν ίδια με Airberlin, αλλά απο τιμές άλλο πράγμα. Σημειωτέον ότι κατατάσσεται μταξύ των LCC (low cost carrier) αλλά προσφέρει γεύμα (snack-sandwich, αναψυκτικό, καφέ, γλυκό, μαξιλάρι, κουβέρτα) δωρέαν, έχει στοιχεία διασκέδασης στην καμπίνα (μουσική, με ακουστικά κοινά, δικά σου η αγορασμένα on-board) ευγενέστατο προσωπικό (χανσεατική ευγένεια, ;-) ) δεδομένου ότι η εδρα είναι το Ανόβερο. Συνεχή πληροφόρηση για την πορεία της πτήσης απο ατομικές οθόνες κλπ. Δωρέαν μεταφορά αποσκευών (hand bag + 2 hold bags των 20kg). Απ τις εμπειρίες μου με την TUI πάντα φτάνει νωρίτερα απο την καθορισμένη ώρα. Ούτε να τα σκέφτεται κανείς σε άλλη LCC.

στη διεύθυνση
Welcome on board - cheap flights, great service
σήμερα μου βγάζει Ε167,00, μάλλον ακριβά .

Αλλά φίλε μου άργησες και είναι και για περίοδο Χριστουγέννων. Αυτά τα πράγματα γίνονται πριν 2-4 μήνες αν θες στην μιση τιμή. Συγκεκριμένα στις 5/8/2008 (εχω κρατήσει κάποια στοιχεία), είχε προσφορά για τις 5-12/12/2008 καθώς και 8-12/12/2008, Ε58,00 aller-retour SKG-MUC-SKG, δηλ περίπου στο 1/3 της σημερινής τιμής !

Τέλος κάνε δοκιμές στη διεύθυνση της TUI
Welcome on board - cheap flights, great service
έχει κάποιες προσφορές σήμερα.

Εδω που τα λέμε, αν έχεις βάλει το computer να παρακολουθεί, υπάρχουν ευκαιρίες που όμως πρέπει να τις πιάσεις αμέσως. Σήμερα 5/11/2008, είχε στις 11:00 η ώρα προσφορά ATH-BRI-ATH (Μπάρι) για το Νοέμβριο, Ε1,00 (ένα ευρώ) την κάθε διαδρομή περιλαμβανομένων ΟΛΩΝ των εξόδων. Το απόγευμα που ξανακοίταξα, είχε γίνει Ε51,00 (πενήντα ένα).

Σχετικά με ξενοδοχεία, δοκίμασε τη διεύθυνση που σου έδωσα (είναι meta, δηλ ψάχνει σε άλλα site, δεν έχει δική του database, γιαυτό και αναφέρει 1 εκατομ. ξενοδοχεία. Μεγάλο θεωρώ το site που έχει συμβεβλημένα 15.000 ξενοδοχεία και πάνω. Το (Ολλανδέζικο) booking.com (το bookin.com είναι Τουρκικό) έχει καλές τιμές με ΜΙΚΡΗ προθεσμία, δηλ για τις επόμενες λίγες εβδομάδες, ενω τα περισσότερα άλλα site έχουν καλές τιμές για μεγάλη προθεσμία, δηλ για μετά από αρκετούς μήνες.

θεωρώ αρκετά καλό για Γερμανικές πόλεις το "hrs.com". Ενώ για Ιταλικές το "venere.com". Και τα δύο είναι πολύ μεγάλα sites με έδρα τις αντίστοιχες χώρες αλλά με πανευρωπαική εμβέλεια.

Ενα tip για ξενοδοχείο στο Μόναχο, δες το Europaischerhof. Είναι δίπλα στο κεντρικό σταθμό και αρκετά καλό, γύρω στα ?100,00 με πρωινό.

Η εποχή προς τα Χριστούγεννα είναι πολύ καλή για Μόναχο. Το Χριστουγεννιάτικο χρώμα είναι εντονότατο σε όλη τη πόλη, δεν το βλέπεις πια στην Ελλάδα. Οι τιμές διασκέδασης είναι περίπου ίδιες (μερικές φορές και μικρότερες). Θα ενθουσιαστείς απο τα αξιοθέατα, και φυσικά άν έχει καλό καιρό (οχι βροχή) ο απλός περίπατος στο Englischer garten, στο Friedensengel και πέρα, απο την Karlstor μέχρι την Isartor, φυσικά εξερεύνηση και gluhwein με μεζέ (και Ελληνικό τζατζίκι) σε παγκάκι στη Viktualienmarkt. Deutsche museum, Residenz, Nymphenburg, Alte Pinakothek, Glyptothek είναι απαραίτητα. Αμα δεν πας στο Hofbrauhaus μην πεις σε κανένα ότι πηγες στο Μόναχο, θα σε κράξει, γιατί εκεί φαίνεται πόσο γλεντζέδες είναι οι Βαυαροί (κι ας είναι οι μισοί θαμώνες του, απο τα πέρατα της Ευρώπης). Δεν θάχεις καλό καιρό γα biergarten, αλλά ψάξε για φυλλάδια με τρέχοντα events και θα βρείς πολλά bar με λίγο καλό φαγητό και καλή μουσική για το βράδυ. Αξίζει να αφιερώσεις μiα μέρα για Neuschwanstein (είναι ανοιχτό διαρκώς, θα πας μόνος σου αν δεν βρείς οργανωμένη εκδρομή, είναι πολύ εύκολο με το τρένο-λεωφορείο-ιππήλατο). Αξίζει ακόμη μία μέρα το Salzburg. Δε σου λέω για Chiemsee (ανεπανάληπτο αλλά αξίζει το καλοκαίρι). Μόνο σαν εναλλακτική λύση το Garmisch-Partenkirchen η και Berchtensgaden. Δηλ σε κάθε περίπτωση προς τις χιονισμένες Αλπεις 2 μέρες.

Πριν ξεκινησεις θα έχεις ΗΔΗ αγοράσει χάρτη ΚΑΙ θα έχεις διαγράψει διαδρομές επισκέψεων μέσα στο Μόναχο.
Οι αστικές συγκοινωνίες Μονάχου για να κατεβάσεις συγκεκριμένα ωράρια συγκεκριμένων διαδρομών:
MVG - English-content
Mόnchner Verkehrs- und Tarifverbund - Information
Mόnchner Verkehrs- und Tarifverbund - Line selection
θα ανακαλύψεις πως θα ειναι οι αστικές συγκοινωνίες του επόμενου αιώνα στην Ελλάδα. Νομίζω ότι οτι είναι η καλύτερη αστική συγκοινωνία του Δυτικού κόσμου, παρά το ότι ο πληθυσμός είναι μόνο 1.4 εκατομ. Το αεροδρόμιο έχει διπλάσια κίνηση απο των Αθηνών (που είναι στα πρότυπα του Μονάχου και έχει το μισό μεγεθος).

Σου εύχομαι καλό ταξίδι.
 

indietronic

Member
Μηνύματα
31
Likes
0
φίλε trapper ευχαριστώ για το κατεβατό !

ωραία η tuifly αλλά μόνο από σαλονίκη απ' ότι βλέπω... (και απ' το μάη ΚΑΙ από πάτρα) όμως τώρα τί??? συνεπώς μάλλον άχρηστη μου είναι...

για το ότι άργησα, οντως για να βρω πάμφθηνα άργησα όμως λάβε υπ'όψη σου :
1) πέρσι έκλεισα αεροπορικά πάμφθηνα και το holiday inn munich centre επίσης σε ΝON REFUNDABLE 3 μήνες πριν... αποτέλεσμα τις μέρες των χριστουγέννων που είχα κλείσει αρρώστησα.. και τα λεφτά χάθηκαν.. (διπλή πίκρα) .

2) δεν ξέρω ακόμα λόγω δουλειών αν θα τα καταφέρω σίγουρα (πάντα ρισκάρω) και η φίλη μου επίσης οπότε χάνω κάποια χρήματα για να το σιγουρέψω...

για τους δυο παραπάνω λόγους, κατ' αρχάς ΠΟΤΕ non-refundable ξενοδοχεία, και όσο πιο κοντά στις ημερομηνίες για να είμαστε σίγουροι..

επίσης, όπως προείπα θέλω να πάμε κάπου και να το ευχαριστηθούμε...

οι μεριές που μου λες είναι όντως super, σε ευχαριστώ αν πάω θα τα επισκεφθώ, επίσης να ρωτήσω κανά δύο πράγματα :

1) τσεκάρω και το 6-11 δεκέμβρη (5 νύχτες) και βρίσκω αεροπορικά 410, με γύρνα lufthansa και πήγαινε ολυμπιακή.. το τελευταίο είναι πρόβλημα ? κλείνει-> έχουν απεργίες ? ειδικά το δεκέμβρη ? να ανησυχώ και να αποφεύγω ολυμπιακή ή τί?

2) στην επιστροφή φεύγει 08:50 το πρωί , προλαβαίνω πρακτικά να φύγω και να πάω στο Franz Josef Strauss αν φύγω από ξενοδοχείο του κέντρου (π.χ. holiday inn munichcenter, regent etc...) κατά τις 6-6.30 ? πρακτικά ρωτάω :)

3) για κοιτάξτε κι αυτά

Hotel Concorde, Munich, Germany - 257 Guest reviews - Booking.com online hotel reservations

Leonardo Hotel MΓΌnchen City Center, MΓΌnchen, Germany - 68 Guest reviews - Booking.com online hotel reservations

Hotel Alfa Zentrum, Munich, Germany - 303 Guest reviews - Booking.com online hotel reservations

Star Inn Hotel Munchen, MΓΌnchen , Germany - 393 Guest reviews - Booking.com online hotel reservations

(το τελευταίο είναι πολύ μακριά από το κέντρο ?)

συγχωρέστε με που αλλάζω συνεχώς ημερομηνίες, προσπαθώ να βρω οικονομική και χρονικά-βολική λύση..\



σας ευχαριστώ ξανά !
 

trapper

Member
Μηνύματα
355
Likes
54
φίλε trapper ευχαριστώ για το κατεβατό !

Star Inn Hotel Munchen, MΓΌnchen , Germany - 393 Guest reviews - Booking.com online hotel reservations

(το τελευταίο είναι πολύ μακριά από το κέντρο ?)

σας ευχαριστώ ξανά !
Το Star-Inn ναι είανι αρκετά μακρυα, έχει ενδιαφέρουσα τιμή, αλλά για πρώτη φορά στο Μόναχο, οχι.

Φίλε μου σχετικά με Ολυμπιακή, έκανα τάμα πριν 2 δεκαετίες να μην ξαναπατήσω το πόδι μου στην Ολυμπιακή και το τήρησα. Οπότε δεν μπορώ να σου πω για πιο πρόσφατα !!

Τώρα, πηγαίνοντας στο
Lufthansa - Special offers to Europe, e.g. Prague, Manchester, London
και βάζοντας ημερομηνίες 5/12/08, επιστροφή 11/12/08 μου βγάζει ?208,00 aller-retour το άτομο, περίπου εκεί που υπολογίζεις.

πηγαίνοντας στο
https://eticket.aegeanair.com/itd/itd
και βάζοντας Αθηνα-Μόναχο και ημερομηνίες 6/12/2008 και 13/12/2008 μου δίνει ?194,22 aller-retour το άτομο.

Η Ολυμπιακή πως προκύπτει στην περίπτωση?

Κατά τη γνώμη μου η Aegean είναι εφάμιλλη της Lufthansa. Αψογη απο κάθε άποψη (εκτος απο τα bonus+miles που δεν μου τα έχει πιστώσει, αλλά μικρό το κακό).

Σχετικά με το δρομολόγια FJS-Munchen, όπως σου είπα, πάνε στο
http://efa.mvv-muenchen.de/mvv/TTB/MVVtest__00005713.pdf
Θα κατεβάσεις το δρομολόγιο του S8. Δείχνει ότι πρέπει να είσαι στο Hauptbahnhof στις 08:58 η στις 09:18 (με ρίσκο) για την πτήση των 11:00. Πρόσεξε εκ των προτέρων που ακριβώς είναι η αποβάθρα του Hauptbahnhof για το S8 γιατί την τελευταία ώρα θα χαθείς ψάχνοντας στο απέραντο σταθμό (βλέποντας το σταθμό απ έξω, δεξιά κάτω).
Για να φύγεις απο το FJS θα πάρεις ΠΡΩΤΑ εισητήριο απο το ειδικό γραφείο του MVV που έχει στο κέντρο του terminal-1. προτίμησε εισητήριο 3 ημερών partner (για πολλά άτομα, συμφέρει για 2) αλλά ειδικά μόνο για την 1η μέρα, για την μετάβαση στο κέντρο θα πάρεις 2πλό, καθώς το απλό δεν ισχύει για την περιοχή του αεροδρόμιου και είναι απο τις σπάνιες περιπτώσεις που κάνουν έλεγχο. Φυσικά θα πάρεις μικρό χάρτη όλου του metro με τα δρομολόγια του S8 απο το σημείο που θα περιμένεςι τις βαλίτσες. Επίσης στο γραφείο του MVV ζήτα χάρτη με ΟΛΕΣ τις γραμμές του metro-tram-bus για όλο το Μόναχο, είναι πολύ χρήσιμος οταν θέλεις να κινηθείς με όλα τα μέσα, κι όχι μόνο με metro.

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν η Aegean και η Lufthansa είναι στο terminal-1 η στο terminal-2. Αυτό θα πρέπει να το καθορίσεις πριν φύγεις απο το αεροδρόμιο επειδή όταν επιστρέφεις, καθώς το αεροδρόμιο είναι χαοτικό σε μέγεθος, δεν πρέπει να κάνεις λάθος, δεν θα έχεις καιρό να πάς απο το ένα στο άλλο, μπορεί να χάσεις την πτήση.

Σχετικά με τα ξενοδοχεία που μου υπέδειξες,
το Concorde είναι το καλύτερο, τόσο απο άποψη θεσης (είσαι στο κέντρο ακριβώς, ψώνια, μπυραρίες και μπαρ περίπατος κλπ όλα με τα πόδια. Αν δεν σε πειράζει η τιμή του, τότε είναι πολύ καλό. Επίσης έχω σε υπόληψη τα Golden-Tulip που ανήκει.
Το Leonardo είναι ακριβώς στο σταθμό όπως και το Alfa. Κακό το ότι στην τιμή του Leonardo δεν περιλαμβάνεται πρωινό. Το πρωινό σε ένα καλό ξενοδοχείο είναι πάντα απολαυστικό και σε γεμίζει για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με καλή διάθεση. Το να φας έξω πρωινό συνιστάται μόνο απο άποψη οικονομίας, όχι όταν έχεις τη δυνατότητα να βρεις πρωινό δωρεάν σε καλό ξενοδοχείο. Το Alfa είναι μια αρκετά ικανοποιητική κατάσταση.

Οσον αφορά τα non-refundable, νομίζω ότι το booking.com τις περισσότερες φορές δεν σε χρεώνει προκαταβολικα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να ακυρώσεις χωρις καθόλου αμοιβή-ποινή περίπου 1 μέρα πριν την προγραμματισμένη άφιξη.
Το venere.com ΠΟΤΕ δεν χρεώνει εκ των προτέρων αλλά κανονίζεις την πληρωμή κατά την αναχώρηση. Φυσικά θέλει εκ των προτέρων κάρτα για να σε χρεώσει 1 νύχτα αν δεν τους ειδοποιήσεις καθόλου ότι ακυρώνεις.
Αυτά τα πράγματα όμως έχουν καποιο κόστος καθώς οι τιμές είναι ελαφρά υψηλότερες, δικαιολογημένα.

Νομίζω ότι θα το ευχαριστηθείς πολύ, ιδαίτερα αν εχεις καλή παρέα. Σε ζηλεύω λίγο για το Μόναχο (3 φορές εφέτος), αλλά θα είμαι ακριβώς τις μέρες που υπολογίζεις, στη Βιέννη.

Να προετοιμάσεις την παρέα σου για κατι αξέχαστο, και τον εαυτό σου για εκ των προτέρων καλή οργάνωση της κάθε μέρας λεπτομερειακά.
 

indietronic

Member
Μηνύματα
31
Likes
0
για το non-refundable είναι θέμα cancellation policy κάθε ξενοδοχείου ή προσφοράς αυτού , που σημαίνει ότι όταν είναι τρομερή προσφορά π.χ. η γκάφα που έκανα πέρσι και γράφει non refundable ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ, όχι προκαταβολικά απλά το απόγευμα/βράδυ της πρώτης διανυκτέρευσης. ΟΛΑ αν δεν είναι non-refundable ισχυει όποια cancellation policy σου δίνει το ξενοδοχείο/πακέτο ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ στο booking.com αυτά.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.288
Μηνύματα
886.734
Μέλη
38.955
Νεότερο μέλος
alex_07

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom