Bahari
Member
[/QUOTE] το co.uk δέχεται χρεωστική? Γιατί το ελληνικό δεν δέχεται από όσο ξέρω. [/QUOTE]
Και το ελληνικό δέχεται χρεωστική.
Και το ελληνικό δέχεται χρεωστική.
Είχαν βγει και κουπονια -100Ε??? ¨Μάλλον αργήσαμε να τα πάρουμε χαμπάρι!!Αν σου πω οτι εχω κλεισει με κουπονι -200ε θα με πιστεψει κανεις η θα πρεπει να το αποδειξω?
Ηταν αρκετο καιρο πριν και αφορουσαν πακετα διακοπωνΕίχαν βγει και κουπονια -100Ε??? ¨Μάλλον αργήσαμε να τα πάρουμε χαμπάρι!!
Το να καταφέρεις να ρίξεις την τιμή της διαμονής κατά 15 ευρώ τη μέρα για ένα διήμερο σας φαίνεται ασήμαντο; Ή να κλεισεις αεροπορικό με επιστροφή με 100 ευρώ;Τα ανάρπαστα κουπόνια είναι αυτά χωρίς περιορισμούς στην αξία κράτησης!! Τα άλλα είναι νά 'χαμε να λέγαμε!!
Εντάξει η αλήθεια είναι ότι αναφερόμουν πιο πολύ στις πτήσεις,γιατί όσον αφορά τα ξενοδοχεία δεν με έχει καλύψει η ποικιλία και η ποιότητα (για τα δεδομένα της τσέπης μου πάντα) σε μερικά μέρη που έχω κάνει αναζητήσεις!!Το να καταφέρεις να ρίξεις την τιμή της διαμονής κατά 15 ευρώ τη μέρα για ένα διήμερο σας φαίνεται ασήμαντο; Ή να κλεισεις αεροπορικό με επιστροφή με 100 ευρώ;
Εντάξει, κάναμε ταρζανιές με τα κουπόνια χωρίς περιορισμούς, αλλα δεν θυμάμαι να μας υποσχέθηκαν τζάμπα ταξίδια για πάντα. Όταν σταματήσει η προώθηση και ξαναπληρώνουμε κανονικά το εισιτήριο, θα πέσει κλάμα για τα αχρησιμοποίητα κουπόνια...