Εστιατόρια και μπαράκια στη Θεσσαλονίκη

marquis

Member
Μηνύματα
1.284
Likes
898
Ευχαριστώ αλλά θα το πετύχω πάνω στην μετακόμιση.'Οποτε μάλλον δεν μας κάνει.
Δε νομίζω ότι θα κλείσει για την μετακόμιση, καθώς νομίζω ότι ήδη διαμορφώνεται το μαγαζί στη Νίκης, αλλά για σίγουρα καλύτερα να επικοινωνήσετε μαζί τους.
 

thessaris

Member
Μηνύματα
599
Likes
871
-Το Alfredo's στο Regency casino είναι top class εστιατόριο με ανάλογη φυσικά χρέωση στις τιμές, πολύ ακριβό.
-Το Αγιολί όντως είναι μια καλή τίμια πρόταση, όχι ιδιαίτερο φαγητό, αλλά ποιοτικό και σε καλές τιμές.
-Το Β παραμένει όπως είπαν και οι υπόλοιποι φίλοι σταθερή αξία, αλλά κατά τη γνώμη μου σε μειωμένα επίπεδα σε σχέση με παλιά και με σταθερά ακριβούτσικες τιμές.
-Το ArtO2 του Botrini που άλλαξε διεύθυνση είναι μεγάλη απώλεια για την πόλη, ίσως το κορυφαίο εστιατόριο, ειδικά στα λεφτά του, στην πόλη τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Μερικές καλές προτάσεις κατά τη γνώμη μου επίσης:
-Το Anassa στη Σοφούλη, ωραίο περιποιημένο εστιατόριο με καλό φαγητό και πολιτισμένη ατμόσφαιρα
-Το Picadilly στην περιοχή Φράγκων-Βαλαωρίτου, επίσης εξαιρετική ποιότητα, απλά έχει λίγο περισσότερο βαβούρα. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και εκεί.
-Η επαναφορά στην κουζίνα της πόλης του διάσημου Σωτήρη Αδαλάκη ο οποίος ανέλαβε το ουζερί του Μύλου. Καταπληκτική ψαροφαγία από έναν από του καλύτερους στο είδος στην Ελλάδα, ήμουν παλιός πελάτης στο μαγαζί του στο λιμάνι, επισκέφτηκα πρόσφατα το καινούριο μαγαζί στο Μύλο και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
-Τα Γράδα που προτείνει η Έρση, όντως ωραίο φαγητό και πολύ πολιτισμένη ατμόσφαιρα.
-Mandola στον πεζόδρομο την Κατούνη στα λαδάδικα. Καλό φαγητό με βάση κυρίως την κερκυραϊκή κουζίνα αλλά όχι περιορισμένη μόνο σε αυτή. Αν δεν έχει καλό καιρό είναι λίγο στενόχωρα μέσα, αλλά με ήλιο έξω είναι ωραία στον πεζόδρομο.
-Δεν έχω πάει ποτέ, αλλά ακούω καλά λόγια για το εστιατόριο Φρυ στα Λαδάδικα.
Αν θυμηθώ τίποτα θα επανέλθω!
 

koker

Member
Μηνύματα
252
Likes
490
Ταξίδι-Όνειρο
μαυρικιος
Μια φορά με είχε πιάσει τρελή υπογλυκαιμία και είχα πάει στο Ble να πάρω προφιτερόλ...αποτυχία σκέτη και πανάκριβα!!!!Φαίνονται πολύ πιο νόστιμα από οτι είναι τελικά...
Εγγύηση εστία και τερκενλής!!!!
Και μια που μιλάμε για προφιτερόλ το καλύτερο με διαφορά.. Ελενίδης που έχει πια και στο κέντρο - να σκεφτείτε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί πουλάει μόνο τρίγωνα και προφιτερολ.. :D
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.371
Likes
6.868
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
fotast said:
Επειδή το θέμα έχει να κινηθεί πολύ καιρό και οι καταστάσεις αλλάζουν όσον αφορά εστιατόρια κτλ. θα ήθελα μερικές φετεινές και δοκιμασμένες προτάσεις.

Θα είμαι Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο με ξένους συνεργάτες.Τι προτείνετε για βραδυνό φαγητό καθημερινή(Τρίτη/Τετάρτη)?Ελληνική κουζίνα(κατά προτίμηση) ή άλλη,κάπου ήσυχα(χωρίς πολύ φασαρία και δυνατή μουσική) για να μπορέσει να συζητήσει κάποιος.Αν είναι ποιοτικό και αξίζει κατά την γνώμη σας τότε παραβλέπουμε το κόστος.Το πρώτο βράδυ κατά προτίμηση κάπου κοντά στο Μακεδονία Παλλάς.
Το OTTO DIX. που είναι ακριβώς δίπλα ίσως είναι μια καλή επιλογή, αν κ πέρασε καιρός από την τελευταία επίσκεψη μ εκεί
 

erminathess

Member
Μηνύματα
566
Likes
321
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Προσυπογραφω για το Ανασσα στη Σοφουλη..
"Ευρωπαικο" περιβαλλον, απλες αλλα εκλεπτυσμενες γευσεις και φυσιολογικες τιμες..
ορισμενα πιατα οπως πχ ρυζοτο κιτρινης κολοκυθας με κομματακια καραμελας πολυ δυνατα .. σημειωση:ο χωρος ειναι μικρος και γεμιζει γρηγορα καθως το εστιατοριο αν και νεο σχετικα, εχει εκτιμηθει δεοντως και εχει αποκτησει σταθερη πελατεια, οποτε για σιγουρια κρατηση..
Λεπτομερειες και φωτογραφιες μπορεις να δεις εδω Welkom bij Facebook - Meld je aan, registreer je of ontdek meer
Με ταξι δεν ειναι μακρια απο το Μακεδονια Παλλας.. μια ευθεια δρομος.. 5-10 λεπτα το πολυ

Παντως συμφωνω με τους προλαλησαντες, και το Β και η Γραδα ειναι πολυ καλα εστιατορια και θα σε βγαλουν ασπροπροσωπο..
Το "Β" εχει ωραιο περιβαλλον και φαγητο απλα θεωρω οτι για τις μερες που διανυουμε παραειναι ακριβο (ενδεικτικα αναφερω οτι τελευταια ειχαμε πληρωσει 50 ευρω το ατομο με ποτηρι κρασι)
Η Γραδα νουεβο αποτελει μια κλασσικη, αξιοπρεπη λυση στο κεντρο
 

Voyager1

Member
Μηνύματα
286
Likes
68
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Κοντα στο μακεδονια παλας είναι το bungalow, το οποιο προσφατα διαπιστωσα οτι εκτος απο καφε/ποτο έχει κ φαγητό. Καθε τριτη λόγω του food φεστιβαλ έχει μενού 3 πιάτων (σαλατα-ορεκτικό-κυρίως) με 10 ευρώ. Ενώ καθημερινά έχει 4 διαφορετικά, προνομιακά (οπως αναγραφονται) στον καταλογο μενού των 12 ευρώ, τα οποία όμως έχουν κ επιδόρπιο. Σαν φαγητό δεν είναι κατι το εξαιρετικό, ωστόσο το βράδυ η θεα της παραλίας κ της φωτισμένης Θεσσαλονικης είναι πανέμορφη- τη μέρα φαίνονται στη θαλασσα τα σκουπιδια.
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.221
Likes
5.757
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Το φαγητό στο White Bungalow το βρήκα αδιάφορο, απλώς τίποτα αξιομνημόνευτο. Επειδή ανήκει στην κατηγορία των bar-restaurant η μουσική μπορεί να είναι λίγο ενοχλητική το βράδυ.
Μια ψήφος ακόμη από μένα για το Anassa, καλό φαγητό και πολύ καλό σέρβις.
Πολύ καλό φαγητό και στο Place Mignonne δίπλα από το Κρατικό Θέατρο. Όσες φορές έχω πάει έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.
 

LIDA

Member
Μηνύματα
449
Likes
229
Και μια που μιλάμε για προφιτερόλ το καλύτερο με διαφορά.. Ελενίδης που έχει πια και στο κέντρο - να σκεφτείτε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί πουλάει μόνο τρίγωνα και προφιτερολ.. :D
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!Μα πως ξέχασα τον Ελενίδη??
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Κι εγώ δεν προτείνω Bungalow, δε νομίζω ότι θα καλύψει τις business απαιτήσεις σας! Όσο για τα υπόλοιπα, επειδή δεν έχω πάει σε κανένα σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα είναι χρήσιμες και σε μένα
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.393
Likes
14.315
Το θέμα έχει να "κινηθεί" δύο χρόνια περίπου.
Τότε είχα ρωτήσει:
"Θα είμαι Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο με ξένους συνεργάτες.Τι προτείνετε για βραδυνό φαγητό καθημερινή(Τρίτη/Τετάρτη)?Ελληνική κουζίνα(κατά προτίμηση) ή άλλη,κάπου ήσυχα(χωρίς πολύ φασαρία και δυνατή μουσική) για να μπορέσει να συζητήσει κάποιος.Αν είναι ποιοτικό και αξίζει κατά την γνώμη σας τότε παραβλέπουμε το κόστος.Το πρώτο βράδυ κατά προτίμηση κάπου κοντά στο Μακεδονία Παλλάς.

Στα ιδια πλαίσια(για ήσυχη συζήτηση και χαλαρά) προτάσεις για μετά το φαγητό."


Για την ιστορία τότε είχε προτιμηθεί το Β και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.Σας ευχαριστώ ξανά όλους για τις προτάσεις σας.

Τι γίνεται φέτος;Ισχύουν όλα τα παραπάνω(καθημερινή,ξένοι συνεργάτες ,κουζίνα,μουσική σε χαμηλούς τόνους κτλ).Η μόνη διαφορά είναι το ξενοδοχείο/περιοχή(Electra Palace) και ο χρόνος(τέλος Φεβρουαρίου).
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.393
Likes
14.315
Κοιτάζοντας τις βραβεύσεις του 2013(χρυσοί σκούφοι) είναι το alfredo's που προτείνατε και τότε και το clochard(για το οποίο μάλλον δεν είχατε καλή γνώμη).
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.788
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom