Θεσσαλονίκη - Συνάντηση γενεθλίων TravelStories

rethimno

Member
Μηνύματα
1.770
Likes
1.052
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
γεια σας και πάλι
εκτός από μένα θα είναι και ο kemcap, κάτοικος Ηρακλείου καταγωγή
από Σέρρες. πιθανώς μετά της θαυμασίας Δανέζας συζύγου του!!!! τώρα είμαι σίγουρος
ότι το μπουκάλι της ρακής θα πιάσει πάτω. Ο kemcap λόγω επαγγελματος
(ξενοδοχουπάλληλος) δεν βγαίνει συχνα στο φορουμ.
Τίτα να ξέρεις ότι το καλύτερο φάρμακο για πονοκεφάλους και γρίπη είναι
η ρακή. ρομαντικ ετοιμάζω σημειωματάριο. κάποια που δήλωσε αποχή θα χάσει...
Δεν το πιστευω αυτο που διαβαζω Αντωνη.....:clap: χαιρομαι πολυ που η παρουσια σου ειναι αρκετα αισθητη και θα εχεις και ενισχύσεις....τσικουδια να κρατας αρκετη...μη πας με αδεια τα χερακια....δεν προλαβαινω να σου στειλω καλιτσουνια.....:bleh::bleh:...αλλα ξερω οτι προτιμας τα Χανιωτικα που ειναι διαφορετικα απο τα δικα μας....
 

kanaliotis

Member
Μηνύματα
143
Likes
58
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Παιδιά πείτε πως περάσατε... για εμάς που δεν μπορέσαμε να έρθουμε.
 

FAMEK

Banned
Μηνύματα
418
Likes
45
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
ενα σας λεω ειμασταν 21 ατομα... σπασαμε το ρεκορ και ναι ηρθε επιτελους και το αφεντικο μετα της συζυγου...
απονεμηθηκε και οσκαρ στο Δευκαλιωνα ..για τις ταλαιπωριες που τραβαει.......πηρε και αυτος το αγαλματιδιο του...και ναι σε αυτη την συναντηση ηρθε και ο vagaηtos με τα vagakia του... με αυτους 23...
περισσοτερα αργοτερα
 

Nefeli_

Member
Μηνύματα
56
Likes
10
Ταξίδι-Όνειρο
.....θα το σκεφτώ!!!
Μπράβο σας που μαζευτήκατε τελικά τόσα άτομα και περάσατε και τέλεια.

Στην επόμενη συνάντηση ίσως καταφέρω να έρθω κι εγώ.

Φώτο θα δούμε;
Τελικά είχε τούρτα; :D
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Τούρτα δεν είχε μέχρι τις 2.30μ που έφυγα εγώ αλλά περάσαμε τέλεια. Ωραίο πράγμα πάντως να συναντάς ανθρώπους με τους οποίους συνομιλείς τόσο καιρό χωρίς να τους έχεις δει ποτέ από κοντά. Εγώ πάντως ένιωσα πολύ οικεία από την πρώτη στιγμή. Φωτο φαντάζομαι θα ανέβουν σύντομα γιατί τραβήχτηκαν αρκετές..
 

fourkas

Member
Μηνύματα
62
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
... που άραγε ...
Ταξίδι-Όνειρο
Καραιβική για ένα μήνα
... επιτέλους ...
όταν έλεγες ότι είχα "5ωρες stop over στο BKK" δεν σε κοιτούσε ο διπλανός σου ότι μιλάς κορακίστικα.:D

Πολύ όμορφο μεσημέρι , παρέα με πολύ ωραίους και large ανθρώπους ( εξάλου φαίνεται ότι η επιτυχία του travelstories δεν είναι μόνο επίτευγμα του Def αλλά και των των μελών του.

ευχαριστώ ξανά όλους για τις ευχές σας:clap:
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Hταν μια πολύ πετυχημένη συνάντηση!:clap:Κατ΄αρχάς συνέπεσαν τα γενέθλια του φόρουμ με τα γενέθλια του μέλους fourkas ο οποίος είχε την καλοσύνη και τη διάθεση να μας κεράσει(πλήρωσε το λογαριασμό ο αθεόφοβος χωρίς να τον πάρουμε χαμπάρι!)σ ευχαριστούμε και πάλι και χιλιόχρονος!
Ναι μεν δεν είχαμε τούρτα(τι να την κάνεις άλλωστε την τούρτα,την τρώς και να μην πώ τι ...γίνεται μετά:haha:),απονείναμε όμως Οσκαρ,εμ αυτά μένουν εις τους αιώνας των αιώνων...Ετσι τιμούμε εμείς οι βορειοελλαδίτες τα καλά αφεντικά!:cool:.Αγαπητέ Defkalion εύχομαι κάποια στιγμή να κατακτήσεις κι΄ένα χρυσό αυθεντικό!

Απο τους πρώτους κατέφθασαν πάντως ο defkalion με τη γλυκύτατη σύζυγο του (αξια σύζυγος αρχηγού ταξιδ.φόρουμ,έκοβε κι έραβε περί ταξιδίων,εισιτηρίων,ξέρει τα πάντα για το πώς κλείνεις :roll:εγώ σάστισα ειλικρινά).
Ταυτόχρονα μαζί τους νάσου και ο "μύθος";)μας babaduma μ'ενα φάκελο ανά χείρας περί Μαλαισίας για FAMEK,ε θα πάει που θα πάει το κορίτσι να ξέρει που και τι...,ήρθαν η eleni 70 με την αδελφή της dimiland από τα μέρη της Αριδαίας...τις ανέκρινα κανονικά:haha:για τα όμορφα μέρη τους που τα έχουμε δίπλα και δεν τα ξέρουμε,ο fourkas(o εορτάζων)με τον φίλο του enoy,η lachesis και giannoula από τα νεώτερα μέλη,
ο toumpiotis φυσικά,η famek καθυστερημένη αρκετά:rolleyes:,ο soudianos με τον φίλο του kemcap,αχ ο σουδιανός έφερε το ρακί και δώσ του τα ποτηράκια και τα τσουγκρίσματα:clap:,επίσης ήρθαν οι mariath,η liz (το λιζάκι μας που νομίζω ήταν και η πιο μικρή και χαριτωμένη της παρέας:)),ο giwrgos με τη φωτογραφική του μηχανή,ο vagantos( στο τέλος ήρθαν και τα παιδιά του και τα γνωρίσαμε),η black mamba με τον σύζυγο της isobitis,και στο τέλος νομίζω ενεφανίσθη και το xontro mpizeli!!μια χαρά παιδί αδυνατούλης το xondro τι το θέλεις;:haha:
Η μόνη απουσία ήταν της Τιτας που ήταν αρρωστούλα,όλοι οι άλλοι ήρθαν!Σύνολο 21 και με παιδια vagantou 23!(παιδιά ελπίζω να μήν ξέχασα κάποιον ε)
Τραβήξαμε αρκετά..πλάνα,:cool:θα πέσει το σχετικό μοντάζ αύριο πρωι πρωί στα ιδιωτικά στούντιο του toumpioti παρουσία liz,giwrgoy και babaduma και θα τα έχετε!
Περάσαμε σούπερ και εκφράσαμε επιθυμία η επόμενη συνάντηση νάναι πανελλήνια,κάτι σα συνάντηση Βόρειων και Νότιων:haha:,και άν έχουμε βγάλει και τα ...ξίφη μας καμιά φορά εδώ μέσα,ντέφι να γίνει,από κοντά που ξέρεις μπορεί και ν΄αγαπηθούμε:cool:
 

toumpiotis

Member
Μηνύματα
892
Likes
649
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Παιδιά οι φωτογραφίες και των δύο συναντήσεων θα ανεβούν αύριο το πρωί (Ευελπιστώ να τα καταφέρω).Ένα μεγαλο ευχαριστώ στον Γιώργο (giwrgos) που και στις δύο συνατήσεις έφερε φωτογραφική μηχανή .
 

fourkas

Member
Μηνύματα
62
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
... που άραγε ...
Ταξίδι-Όνειρο
Καραιβική για ένα μήνα
... εεεεε αμα είσαι επί των πρακτικών ... πως φαίνεται..
congrats rw:clap::clap::clap:
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.013
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom